kunnon päälle tämä työnteko. Johan sitä kaksi täyttä päivää kestikin. Eilen olin jo kipeä ja jäykkis iltapäivällä, oli vaikea kävellä hetkenkään istumisen jälkeen. Selkä vinkui myös tosi pahasti. Että se siitä sitten taas. Meikäläisen viikko on se pari päivää, mutta pakko yrittää jaksaa. Upokin on pois, enkä ole vielä saanut sovittua neuvotteluaikaa osiksen aloittamisen puuhastelemiseksi.

 

Tänään viimeinen antilooppi tätä vaffempaa tavaraa. Pitää käydä myös lunssapiikillä. Jos olo tuntuu tosi pahalta, käyn myös omisarviksella tai valitan suoraan arvaushoitajalle. Olen nukkunutkin äärihuonosti, 3 – 4 h joka yö. Herään taas aivan stanallisiin juilimisiin ja särkyihin. Sen jälkeen ei enää kunnon unta saa. Juu, vali-vali-vali. *anteeks*

 

Mutta mitäs minä lupasin, niin, raporteerata siitä Oudosta Paketista. Toveri syntymäkotikaupungistani oli lukenut tarkkaan lokiani ja kas, paketista paljastui keskusyksikkö – liekö jopa toimiva ;) Ei, iloinenhan minä, toki! On se ihmeellistä, miten upeita lukijoita minulla on! Täällä kun murisee ja marmattaa jonkin puutetta (no ei ehkä terveyden tai huimepitoisten aineiden tms.) niin jo kohta tapahtuu. Ja tapahtuu joskus marisemattakin. Minä kiitän kovasti ja kiitän samalla teitä muitakin, jotka olette minua muistaneet erinäisillä kivoilla tavoilla vuosien aikana.

 

Josta tulikin mieleen, että vakoilutin lähenee tasalukuja. Lupaan seuraavan hyvän tasaluvun koittaessa järjestää kirja-arvonnan, oikein kunnollisen sellaisen! Muistuttakaa minua, jos en itse sitä huomaa!

 

Ja asiat johtavat jälleen toiseen. Minä kovasti ihmettelen tämän talon ja naapuriyhtiön yhteistä roskakatosta. Siis kierrätyslaatikot ovat suht. ok, mutta kun porukka heittää pois niin hyvää ja käyttökelpoista tavaraa, että meikäläistä oikein hirvittää. Olen korjannut tuolta pois merkkitakkeja (Hörhölle ja Hörhöttärelle, yhden Belgalle), paitoja ja puseroita, yhden hyllykön, mattoja, rottinkijakkaran ja vaikka mitä. Eilen siellä oli Lundian päätypaloja, onneksi seinää vasten. Jospa ne pysyisivät siellä siiheksi asti, että saisi apuja. Lisäksi päällimmäisenä roskien päällä oli neljä istuintyynyä... katsoin ja ihan iskemättömiä, puhtaita ja siistejä. Yhdestä puuttui toinen nauhoitus :o Siis oli pistetty uusiksi vähän sisustusta, koska aivan pohjalla näkyi saman sävyinen matto. Tyynyt otin mukaani ja pesin; ne ovat hyvät parvekkeelle ja varsinkin Vinskille omiaan >o< Matto harmitti, se oli niin syvällä ja iso, etten saanut siitä otetta ollenkaan. Toivottavasti sekin on vielä jäljellä pidempään. Muutkin näkyvät huoletta noukkivan mukaansa sinne jätettyä käyttökelpoista (jopa iskemättömän näköistä) tavaraa ja niin minäkin. Olisi vaan hirmuisen kiva, jos olisi kunnon tila, mihin ne voisi viedä kierrätettäväksi! Joissakin taloyhtiöissä on, mutta täällä ei ylimääräisiä tiloja kuuleman mukaan löydy (... ja joku vastaavakin pitäisi nimetä jne.). No, tämä on tämmöistä meikäläisen narinaa taas parempiosaisia kohtaan.

 

1318954362_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Mutta suosittelen kierrätystä ja vaihtotaloutta vaikkapa tämän sivuston kautta. Varsin mukava vaihtopaikka, jossa tavara vaihtuu tavaraan, ainakaan toistaiseksi ei varsinaista julkista myyntiä. Kyllä, siellä olen minäkin. Paljon kivempaa kuin Huutiksessa ja asiallisempaa kaikin tavoin. Suositan! Ja jos joku haluaa, voin minä laittaa kutsunkin, pistäkää vaan privaa tai laatikkoon tietoa :) Perusideat näkyvät heti pääsivulla eli tavara vaihdetaan tavaraan... kukin arvottaa itse mitä haluaisi, omia toiveitaan jne. Tähän asti olen päässyt kivasti eroon muutamasta jutusta ja saanut taas tilalle jotakin tarpeellista. Ihan mukava tapa minusta. Kirjoittauduin tänne jo joskus aikaisemmin, mutta tuolloin se ei vielä toiminut täysillä. Nyt esim. levyjä, leffoja, kirjoja ym. löytyy pilvin pimein. *usuttaa*

 

Jahas, mutta tarpeellista muonaa sieltä ei oikein saa (joku kyllä tarjosi vaihtarina itse tehtyä leipää, mutta ei muistaakseni Tsadista). Joten tänään Serkkuihin hakemaan vähän täydennystä eli mm. auringonkukansiemeniä (jestas, ne on paahdettuna sitten hyvejä!), juustoa ja muuta namia. Niin ja Belgalle jotakin.

 

Nyt nälkä yllätti eli kaffetta ja kipumömelöt, onhan sitä ropottamaan kuitenkin päästävä tänäänkin!

 

 265380.jpg

 

POLKA – SYNTYNYT KIERTÄMÄÄN (roskiksesta roskikseen)!