Tekisi niin mieli kommata eilistä raatio-ohjelmaa onnellisuudesta ym. Eipä paljon naurata, joku oli onnellinen, kun pääsee sairaseläkkeelle – voi hoitaa puutarhaa, käydä tanssimassa jne. Silloin meinasi taas pokka pettää, pirulauta. Pakko märistä taas siitä, että todellakaan Varastolla ei tajua kuin pari ihmistä, että minä en oikeasti pysty kävelemään ja mitä nämä hemmetin krempat todella konkreettisesti ovat. Juu, toisella on samat krempat ilman kävelyongelmia (sen sijaan hänellä on fibroon liittyvät suolisto-oireet, jotka osaavat taatusti olla yhtä epämiellyttäviä).

Eilen häiriköin useampaa varastolaista piinaamalla ohjeita, miten pääsen huoneeseeni. Oli nimittäin se söpökkäihana taksokuski, jonka kanssa aina länkytetään kaikenlaista. Töihin mennessä kerroin uudesta osoitteesta ja hänen aloitteestaan käytiin tsekkaamassa paikka. Aaaaivan, väärään mestaan olisin taas yksin mennyt. No, eihän kukaan osannut neuvoa kuin "kävelet tästä ihan kuin menisit sinne-ja-tänne ja sitten siitä..." kunnes keskeytin huomautuksella, että minähän en, btw, kävele... Osa porukasta selkeästi ärsyyntyi asiasta, eräs jopa huomattavasti. Sitten eräs tervejärkinen mies (?!) aloitti juuri oikein:"kun menet siitä-ja-tästä ovesta, olet siinä, josta sitten jne". Eli näillä ohjeilla kuvittelen jopa muutamassa tunnissa löytäväni perille. Joku kiusaantuneena ehdotti, enkö voisi tulla vaikka vasta tosi myöhään esim. 9 – 10 välillä. Ei, ihan periaatteessa en voi ;) Ja sinä Varaston salalukija: heheeheh, pihistin kerroskartan mukaani! :D

Juu, eli kamat ovat melkein kasassa, vain pakollinen enää esillä. Lupasin vielä eräälle kivemmalle ihmiselle tehdä nipun hommia heti aamusta. Kun ei ole tietoa siitä, toimiiko maanantaina kaikki. Pitäisi tietysti, mutta tilanteita seuranneena – epäilen. Kuitenkin eilisenkin jälkeen olen jo aivan repo. Kun tämän päivän vielä jaksuisi, on ihan pakko. No, otan ylimääräisiä lääkkeitä mukaan! Perskele, että tähänkin puututaan. Jo muutenkin on lääkityksen saanti äärimmäisen hankalaa eikä minulle ole edes n. 6 vuodessa löytynyt hyvää yhdistelmää. Sitten ainoat jotenkin johonkin toimivat mömelöt aiotaan vielä laittaa pahemmin kivien alle jömmaan. Missään muualla maailmassa ei löydy tällaista kipulääkityskielteisyyttä ja -politiikkaa kuin Suomessa, jos verrataan ihan vaikka vaan EU:n ja Jusalaan. Muistan myös nähneeni artikkelin Suomen erittäin huonosta kivun hoidosta sekä kroonisesta kivusta  – että sopisi hiukan miettiä, mitä tekee! Perkele, nih!!!

No, töiden jälkeen vaihteeksi postiin ja kaupan kautta kotoon. Treffit Belgan kanssa postin edessä, koska siellä on paketti minun kauttani Belgalle eli hän saa huolehtia sen suoraan kotoonsa. Se on semmoinen hyvin salamyhkäinen paketti, että kiitti vaan Sinne Jonnekin. Minä raporteeraan taas tarvittaessa. Itsellä on postitettavaa kassillinen. Kaupat – niin no jaa, arvasittehan te, päärynät ovat LOPPU! =E Kai ne kohta kieltävät päärynätkin, ainakin tuon ainoan minulle sopivan lajikkeen.

Ai niin, minäpä olin reipas ja vilmaattinen. Pyysin huonekaverikseni tulevan kottaraisen käymään eilen audienssilla tyyliin tapellaanko vai ollaanko leikisti allergisia kaikille. No, naureskeluksihan se meni, hänellä on useampaa plaatua elukoita eikä kuuleman mukaan vierasta eikä haittaa sen kummemmin asiat. Molemmat totesimme myös kiroilevamme asiattomasti sekä mahdollisesti pitävämme jopa poikakalentereista, joten ehkäpä se siitä... Etuotto-ote, nähkääs.

Mutta muutapa en todellakaan toivo kuin pääseväni aika äkkiä kotiin, petiin ja jotakin hyvää pää.. ei kun siis ruokaa sekä iltakaffet! Ja jospa vielä tarjottaisiin unta edes 4 h, jos saisi pyytää.

Jos ei saa, menen kumminkin aamukaffelle ja riipimään semmoisen lääkityksen, että pystyn toimimaan vielä tämän päivän. Hankalaa tästä tulee, mutta pakko mikä pakko.

265380.jpg

POLKA – HÄN JOTA LYÖDÄÄN AINA KUNI PUOLITUTTUA SIKAA!