Kyllä täytyy Welhottarenkin myöntää, että jotkut vieraat ovat sitten mukavia! :D Eilinenkin The Wieras saapui mukanansa omat tarjoomuksensa, tuliaisensa sekä kaikenlaista itse tehtyä kivaa – kiitoksia, oli mukavaa! *hillomunkkeja*

 

Ahittaa tämä keli, yö on mennyt taas horrostellessa hätäisesti. On niin nihkeänkuuma, että on melkein paha olo. Päätä särkee, samoin polvia. Olisikohan jo ukonilma tulossa? Kissakaan ei jaksa kissaa sanoa, makoilee vaan parvekkeella ja käy ehkä kerran päivässä marisemassa vähän muonaa itselleen. Ei nämä kelit enää sovi elukoillekaan. Enkä minä tykkää, en sitten yhtään! Kesä kun EI ole pukeutumiskysymys, kuten talvi. Tästä hikikelistä ei pääse eroon sitten millään; suihkussa saisi käydä monta kertaa päivässä, mutta kun ei jaksa edes sitä. Ruokaakaan ei tee mieli laittaa. Kunhan riivon salaattia kippoon ja pistelen menemään. Jääkaapin ovessa viettää aikaansa iso muovipullollinen vettä, että olisi edes kylmää juotavaa tarjolla. Yleensä en pidä kylmästä vedestä, mutta nyt sekin on oudosti luikahtanut alas.

 

Tänään vuorossa kodinhoidollisia toimenpiteitä eli pyykkäystä sun muuta pientä tarpeellista. Belga on tulossa lounaalle sekä viemään loputkin pestyt matot varastoon. Se on sentään siis tehty. Mitään en ole muuten saanut aikaiseksi. Väsyttää, särkee, ketuttaa eli mistään ei tule oikein mitään!

 

Ahittaa jo maanantai ja Varastopäivien alku sekä org...siis ortopedin vastaanotto. Sekin on vähän turhan myöhään meikäläiselle – en tykkää siitäkään. Tämä on siis selkeästi kaveri, joka tekee ilm. päivätyönsä kunnallisella puolella ja illat yksityisellä. Just ja joo, olen aina ollut tätä vastaan... Toivon kuitenkin, että hänellä olisi jotakin järkevää lausuttavaa. Tahtoo pitkän sairasloman, ainakin. Ihan totta! Sikäli ilta-aika puolustaakin paikkaansa, että hän näkee tilanteen pitkän päivätyön jälkeen. Hmph.

 

Ei, minulla ei ole tälle päivälle mitään järkevää, hauskaa tahi muutakaan kommentoitavaa. En edes halua kommentoida tiettyjä asioita. Annetaan siis olla. Menen kaivelemaan kirjavarastoa ja otan jotakin ääliömäistä luettavaa esille. Tänään ei jaksa yhtään mitään! Mömelöitä!

 

 

265380.jpg 

 

POLKA LAUVANTAI-AHIN KOURISSA!