Samat vinkeet kuin aina perjantaisin. Nyt ilona myös lumi, eikö olekin uutinen? Tässä on koko viikko jo seikkailtu erilaisia outoja reittejä outoihin paikkoihin oudolla tavalla. Hmph. Varastolla taas tiedossa miitti. Just ja aiheena tietysti minun töppäilyni - no ei vaiskaan, normimiitti, mutta aion kyllä sanoa, että jo katselin mollia sillä silmällä. Työkaveri oli muuten asiasta järkyttynyt, siis hän otti sen kontolleen, koska sähelsi liikaa (itseasiassa, aivan lievästi totta). Toisaalta, minusta meissä kummassakin on syynsä. Olisi pitänyt tarkistamisen jälkeenkin vielä tarkistaa ja silleensä. No, miitti joka tapauksessa. Ans kattoo, joudunko hakemaan hetioitis töitä. Juu, saa ottaa yhteyttä ja tarjouksia otetaan aina vastaan.
 
Lisäksi lievää matalalentoa ja isompia probleemoja atk-sysdemereiden kanssa. Ei kiva, huolestuttaa suuresti! Eräät asiat nyt eivät vaan... toimi. Kaikilla siis. Äkilllinen ongelma, jota ei ole ainakaan vielä korjattu. Ehh. Voi tulla vielä isompia ongelmia esiin, prle. No, ei maailma yhteen asiaan kaadu, sanoi samainen työkaveri ja toivottavasti näin on.
 
Sen verran vielä Varastolta, että muutkin tuntuvat käyvän vähän ylikierroksilla. Tunteet ovat pinnassa konttooriväen kesken ja eilen oli jo melkoinen sanasota naapuriosastolla. Lisäksi Upo haluaa nähdä minun tekevän joitakin juttuja. Hmmm, mielessä käy kaikenlaista. Haluaako hän siirtää ne muille, tarkistaa miten minä ne teen vai mistä oikein onkaan kyse? Kello-Kalle? Ihmetyttää kovasti, koska kyse on maailman rutiineimmasta hommasta. No, sekin selviää tänään ja huomennahan minä rapotan kaiken ulos. Jos homma oikein kusiseksi menee, rapotan jo tänään, nih!

 

Tavan mukaan myös vuorossa normaalit perstain kuviot: kirjastosta iso pino luettavaa, kaupoista muonaa ja kotoon pitkällensä. Luettavana vielä Belgan pumaaga. Tekstiä, jonka sisimmästä merkityksestä en ymmärrä juuri mitään. Kieliasusta sentään ja sitähän minua pyydettiinkin kommentoimaan. Kieli ulkona Juuei, erilaiset laskentamallit sun muut kaaviot menevät täysin ohi hilseen. En minä tiennyt, että tuollaisia merkkejä on maailmassa edes olemassa. Yllättynyt Ja sitä riittää 30 sivua. Kerran jo luin, luen vielä uudelleen varmuuden vuoksi. On siinä vähäsen kielellisesti korjattavaa, mutta ei niin pahasti kun oletin. *phuuuuh* Saattaa mies jopa joskus valmistua. Cool

 

1291911880_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

Muutoin ihan hiljaiseloa, joka meikäläisille eli Vinskille ja minulle sopii. Kissakin on ollut ihan siedettävällä tuulella ja saanut palkkioksi runsaasti kehuja, paijatusta ja harjatusta sekä makupaloja. Lisäksi on lupa nukkua minun vieressäni öisin... hyvin, hyvin lähellä siis. Toivottavasti tilanne jatkuu yhtä hyvänä (ja tämän kun kirjoitan, varmasti on taas illalla jotakin garmiwaa tiedossa).

 

Päivän slogan: Synnymme märkinä, alastomina ja itkevinä. Sen jälkeen kaikki alkaa mennä vain huonompaan suuntaan...

 

Päivän biisi: Found A Job

 

Luettua: Mika Mäkeläinen – Villi Länsi; Kirjeenvaihtajan kanssa pitkin poikin Amerikkaa. Ihan luettava opus nyky-Jenkkilästä, ei nyt mitään spesiaalia ja vain lievää kriittisyyttä. Reissukirjana ja odotellessa ihan ok. Jane Austen & Seth Graham-Smith – Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit. ;D Romaanin laajennettu laitos, jossa mukana myös hurrrrrjia zombiekohtauksia.... Romansseja, sydänsuruja ja tuhansia mätäneviä zombeja. Suositan (niistä pitäville) – erilaista!!! *pus* Jesper Bengtsson – Aung San Suu Kyi, taistelu vapaudesta; Henkilökuva. Perusasiat leidistä, lievän asenteellista, mutta perusfaktat kunnossa eli ok. Mutta yksi juttu teille: KUKA PRLE on mennyt leikkaamaan kuvaliitteet pois? Ei, kuvat eivät minua kiinnosta, mutta miksi tehdä näin kirjaston kirjalle? Kysy tämä ja ihmettele nii maa kauhhiast! Veronica Pimenoff – Sankarin seisaus. Mies seuraa kuvalaatikosta kaksoistornien luhistumista sekä Pentagonin tilannetta majoittuneena lähellä olevaan hotelliin. Mukanaan suunnitelma, joka mullistaisi maailman peruuttamattomasti. Mutta hän muisteleekin vain menneitä – tai ei aivan. Silti jokin tässä ei jaksanut hirveästi innostaa, en tiedä mikä eli ei oikein kolahtanut täpöllä. Aineksia olisi enempäänkin. Ja tavan mukaan jokunen opus jätetään toistaiseksi esittelemättä tietyistä syistä *härn*.

 

265380.jpg 

 

 

PUNGERTAEN LÄPI METRISTEN KINOSTEN HÄN TAAS MENEE JA TULEE!