Siis nimenomaan yrittää, molemmat kouluttajat ovat tulossa klo 13... hmph. Käydään läpi lähinnä kai näyttösuunnitelmaa sekä sen laatimista ja arvostelupuolen hoitamista. Juu, lähiesimies ei itse ole paikalla, työkaveri on. Että odotamme ja katsomme, mitä tapahtuu. Pitäkää siis sormet ristissä, oi ystävät! Tähän mennessä vain yksi leidi on hylätty näyttökokeessa ja hänetkin siitä syystä, että oli mennyt varsinaisessa näyttötilanteessa täysin lukkoon eikä ollut saanut sanoja suustaan, eli ihka-aito paniikkikohtaus, luulisin. Etten minä sitten olisi historian toinen?

Takso kulkee taas, nyt onkin ollut ihan tavallinen takso joka päivä. Ja suurinpiirtein oikessa paikassa suurinpiirtein oikeaan aikaan. Ovat kuitenkin joutuneet etsimään osoitteita. Ja eilenkin lisätieto-osio Herjaamosta saapui kuulemma vasta sitten, kun takso oli jo pääovella, josta rullasi sitten tänne. No, pääasia että toimii. Adressia mietin tarkemmin tuossa viikonlopun aikana. Nyt on vähän tiukka viikko, olen iltaisin aivan repona, en jaksa mitään asiallista asiaa enää. Eli, josko joku tietää, onko asiasta mitään missään paperilla, linkkinä tms. voisi jättää viestiä. En halua astua minkään tahon varpaille tässä asiassa!

Leikin eilen kilttiä welhotarta. Työkaveri oli nääntyä töihinsä ja omani olivat suht. hyvällä mallilla. Hän onneksi tuli kysymään, voisinko avustaa. Lupasin, eihän siinä mitään. Olen yksi niistä, jotka pystyvät tekemään lähes kaikkia Herjaamon töitä, joten eipä tuo haitannut. Hyvää vaihtelua ja mieleenpalauttamista. Jos työkaverit luette tätä, muistakaa, että istun pömpelissäni ja manailen - se ei tarkoita sitä, etteikö silti voisi tulla kysymään apua. Mutta en minä itse voi apuani tarjota, jos en tiedä, mikä kenenkin tilanne on! Nih!

Vincent-raukka on jäänyt tällä viikolla liian vähälle huomiolle. Tänäkin aamuna olisi pitänyt jäädä viakkuun paijattamaan, mutta ei, piti lähteä pois! No, illalla sitten. Tosin eilenkin sammahdin ennen klo 21 täysin tilttiin. Heräsinkin vasta 3.30 eli aika pitkä unetus, minulle siis. Vieläkin olisin voinut nukkua vähän lisää, mutta Vincent halusi ulkoilua, napikoita, kalkonia ja muuta ,D

---------------------------------------------

254944.jpg

Teeerrrrrrrrrrrve, kattiskat! Joo, mamiska on ihan oikees. Mä ala mitää, jos mun kaa ei olla tarpeeks. No mami lupas tänää sitte olla ja leikittää ja paijattaa ja kaikkee. Siis jos se jaksuu. Ja lupas se vähä, ett jos avattais jotai heekkuruakaa. Muuta kun kissinruakaa ollu tällä viikolla, argh. Tällane aristokattinen kissa tarvii heekkuu kans, ett se toimii nätisti. Mutt kyll mä eilenki illall sain sitt kahet paijaukset. Ku mami meni kirjan kaa sänkyy lukee, mä kävinki varpin vuaks kahtee kertaa sen päällä paijattavana ja kehuttavana. Ku yks kerta ei riittäny. Se nimittäi illallaki vaan nakutteli konetta ja manaili. Ja luki. Ei hyvä. Onneks koht taas on se päivä, kun Poika tulee ja sillon on kivempaa. Saa enempi heekkui ja Poikaa on kliffa kiusii. Mamii ei oikee voi kiusii, se ei muka huamaa tai sitt se heemostuu. Hah, orja luulee viäläki, ett mä syän kissinruahoo. Enpäs syä! Kohta sill on joku vinkee viljapelto partsill *kissavirn*, ne alkaa ne ruahot olla jo aikastas pitkii, meinaan!

525775.jpg

Tota, voi oikeestaa suaraa sanoo, ett tää taitaa olla mun kaikist tavallisin olotila himass ,D Ett mä nukun tällee söpösti, eiks? Mutt nytki mä jo kuarsaa, nii ett mä jatkan taas huamenna!

--------------------------------------------

Tuokaa minulle kaffetta, etsikää evästä! Welhotar ei toimi muuten...

Päivän slogan: Tänään on kansallinen aforismipäivä - pitäkää aforisminne!

Päivän biisi: Lauantai-ilta

Luettua: Laura Restrepo - Houre, valheita, hulluutta, rikoksia, omituisia sukulaisia ja Kolumbian luonto taustalla. Ehdottomasti suositeltava kaikille, jotka tuntevat yhteenkuuluvuutta em. asioihin ja suosivat hypähtelevää kerrontaa. Minä pidän!

                                   265380.jpg

                            KANNUSTAVAA KESKIVIIKKOA!