Edes vähän päivityksenpoikasta... jos uskallan. Eli svindut mihinkään Arvaustalon tohtorille, ei toki. Päätin toipua luonnonmenetelmin -> vähennä pakollisetkin työt minimiin, kanniskele ympäriisi aina paperipinoa (jos käyt esim. tupakalla tai muiden huoneissa), siirrä kaikki siirrettävissä olevat hommat myöhempään. Johan alkoi toimia. Tein saman kotona eli ei koneelle enää iltaisin lainkaan -> tilalle kotitouhua eli siivousta, pyykkäystä jne. Päättämätön

 

Tämän tuloksena pystyn hätinään kirjoittamaan ilman taukoja n. 20 min, joka olkoon ihan ok viikon tässä vaiheessa! Unetukseen auttoi kiva, oma, itse titrattu mömelöannos, jolla sain viime yönä jo melkein 5 h unta (no joo, vähän yli 4 h kaikkine heräämisineen).

 

Pirulauta, että sitä on ihminen kremppana. Oikein raivottaa! Kaksi päivää melkein itkenyt töissä ja mitä sanoi lekuri aikaisemmin: hjjuuu, ihan terve, mihinkään eläkkeelle, mitään vaivoja ole tms. Prle, minä sille vielä Sepin egut näytän (vrt. Närhen munat!).

 

Eli raivolla selvitään siis tästäkin, toivon. Töitä tosiaan riittää Varastolla yli omien tarpeiden – olen joka päivä raatanut itseni aivan puhki. Tuloksena aamuksi ilmaantunut uusi pino... njäh... Eilen jätin jo ns. houkutuspinon valmiiksi muhimaan sinne. Cool Yllärinä kaikille nimittäin. Lisäksi on ilmaantunut jälleen selkeitä käsitysongelmia siitä, kenen kieliopin (Suomen vaiko Varaston tahi peräti minun) mukaan edetään. Yleensä olen oikeassa, Suomi tukenani. Raastavaa vain vakoilla kaikkea paperia myös sillä silmällä. Eräskin leidi on ilmeisesti jäämässä kohtapuoliin eläkkeelle ja se näkyy! Kaikki hommat on tehty älämölöhutiloiden puolivillaisesti ja jätetty meikäläisen korjattavaksi. Ihan kiva, ei ihme siis, jos hommia piisaa.

 

Tässä vain nyt kärsii iso osa muita röitä, joita huostaani ja vastuulleni on laskettu. Kelelautattu! No, toivon pääseväni niihin käsiksi ensi viikon alusta *peukuttaa*.

 

Muutoin ei muuta! Hörhölle on sanottu Hyvää Loppuelämää, prle! Toivon hänen pysyvän todellakin pois täältä. Visiitin jälkeen joudun nimittäin tänään menemään ostamaan SEKÄ uuden hyppyleipäkoneen (leivänpaahdin!) ETTÄ harja-kiffeli –yhdistelmän. Argh! Lisäksi olen siivonnut residenssin sisältä ja päältä, pessyt joka päivä koneellisen pyykkiä (vielä riittää pari) sekä korjannut pienempiä vaurioita. Viaton

 

Tänään on siis ihan pakkomenoa kylille! On haettava postista kirjoja ja toinenkin paketti, kirjastosta pari varausta, apteekista kassillinen mömelöitä sekä Rismasta vähän muonaa, jos vain aikaa jää. Olisin käyttänyt tämänkin päivän vielä muuhun, mutta on ihan pakko tehdä nuo hommat nyt. Perstaina ei vaan ehdi.

 

Muuten olen kunnostautunut laittamalla hurjan hyvää kesäkurmitsa-vihannes-pataa, njam. Se kompensoikin kivasti eiliset kekkerit töissä, joissa oli tarjolla kaikkea mansikkakermakakusta lähtien *odottaa saavansa aamukaffelle jämiä*. Ikävä kyllä / onneksi vatsa ei tykkää tuollaisesta kovinkaan paljon... Lisäksi Serkuista on löytynyt uusia kivoja herkkuja, joista myöhemmin.

 

Nyt alkoi nimittäin selkää, olkapäätä ja muitakin paikkoja juilia jo erittäin pahasti – auts. Lähden keittämään siis aamukaffet ja repäisemään mömelösatsini. Kaikki kirja- ym. listat jäävät jonnekin hamaan tulevaisuuteen, kun jaksan ja pystyn niihin paremmin keskittymään.

 

265380.jpg 

 

SE ON SITTEN KEKSIVIIKKO – KEKSIKÄÄ TOISIANNE!