Jo otsikosta voitte jälleen kerran huomata, miten optimistinen luonteenlaatu mnulla on - kerrassaan. Toisaalta, minulle on ihan sama, onko loma vai vapaapäivä, koska en pääse lähtemään enkä liikkumaan mihinkään pidemmälle. Eli paskaaks tässä, ensi viikolla pitäisi siis olla töissä. Tosin minulla on myös lääkäriaika maanantaiksi ja jos se näkee nämä kävelyttimet tässä kunnossa ja jos vielä valitan, loma jatkuu...

Suurena saavutuksena aion tänään käydä kirjastossa (ainakin 500 m yhteen suuntaan) yksin, kun on pakko. Kirjaston kirjat on luettu ja Helmetin mukaan on varauksia odottamassa ainakin 8 kpl, matkalla pari, jotka saattavat olla jo aamukuljetuksessa Malmilla. Haa - uusia kirjoja *taputtaa pieniä pulleita kätösiään*. Ruokaakin on sekä jääkkärin että pakkasen puolella, joten periaatteessa selviän pelkällä kirjastoreissulla. Tämä retki tulee aiheuttamaan taas runsaita iltasärkyjä, joten parasta tarkistaa myös, että varastossa on pari suklaakeksiä;D

Ai niin, Kummisedästä, pirulauta. Eiköpäs se eilen juuri lokittamisen lopetettuani tuossa 4:n tienoolla kangennut itsensä tänne edelleen ympäripäissään kiusaamaan minua. Perkele, etten paremmin sano. Olisi tullut edes myöhemmin, koska olin juuri menossa uusiopäikkäreille. Kiusaaminen tarkoittaa hänen osaltaan sitä humalatilaa, jossa hän mieluusti leikkii tietokilpailua. Ja yrittää saada minua kiinni väärästä vastauksesta - tätä onneksi tapahtuu vain urheilukysymysten osalta. Olen sen verran hyvä ;D No, ei kyllä ihminen ymmärtänyt omaa parastaan, koska haukuin sen aika lailla hyvin pystyyn: pullojen rikkomisesta, älyttömistä soitoista käsittämättömiin aikoihin, sikailusta noin yleensä jne. Kaikesta, mistä nyt kännisen miehen yleensä voi haukkua. Lisäksi kun yritin välillä vähän uinua, heti alkoi tapahtua. Jääkaapin ovi kävi ja pakko oli nousta, mutta en ehtinyt ajoissa. Kaikki mahdollinen oli räävitty auki, vähän maistettu, leipä murennettu ("Tää tämmönen leipä, eihän tätä voi edes leikata, täähän menee ihan paskaks...") jne. Puolustuksena aina tulee sama selitys, että diabeetikon nyt vaan on syötävä. Mutta ei se sikailua tarkoita. Sitäpaitsi tyypin II DM ei nyt vaadi tuollaista sikasyömistä vaikka kuinka olisi hypo iskemässä, perkele. Olen edelleen lievästi raivoissani, lievästi, hmmmmm. No, onneksi sain hänet heitettyä ulos tuossa aamun kähmeessä sillä edellytyksellä, että herätän joskus 13 tienoolla, että ehtii Malmin Markkinoille. Kysyi vielä, mitä minä haluaisin sieltä. No en pirulauta mitään. Pari-kolme kertaa olen siellä käynyt: ylihinnoiteltua kakkatavaraa...niin että anti olla vaan!

Muutoin olinkin sitten eilen ihan tyytyväisenä omissa oloissani - sain tehtyä kämpän loppusiivouksen, laitettua ne pestyt matot sekä puhtaan soffan päällisen. Parveke on vielä siivottava ihan erikseen, se on ollut nyt vain Vincentin valtakuntaa koko kesän ajan, kun on ollut liian kuuma eli imurointi ja moppaus on sielläkin paikallaan. Ai niin - joko olen kertonut, että kasvatan itselleni joulukuusta  parvekkeella. Se ei ole perinteinen suomalainen kuusi, vaan sellainen jouluna myytävä koristekuusi. Hyvin se on kasvanut. Nyt olisi tosi kiva saada pari sellaista tosi isoa pallokrysanteemia sinne, mutta kun ei ole autoa eikä hakijaa (niitä saa halvalla vain paikoista, jonne ei pääse bussilla).

---------------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - joo, täällä mä taas meditoin partsilla. Mä oon kyll valinnu tän mestan ihan ykköseks. Välillä mä sitte goisin bastussa tai  jos mamiska laittaa safkaa, nii mä jeesaan sitä tossa soffan selkämyksellä tai työtasolla. On mulla pari jömmamestaakin, mutt niitä mä en kerro ,D Mä oon jo saanu mun aamuheekut, nyt mä sain rapskinkkuva ja sitte maksamakkaraa - hei siis molempii! Tosi hyvä mäihä tai sitt mammalla kävi moga.  Muuten mulla ei oo mitää erikoisempii tässä oikeestaa. Yöpeehosii vaan päivystelen, ei oo nyt näkyny niitäkää! Tylsää. Taidan mennä uudestaan unkoille. Mamma valkkas ton foton... purrrrrrrrrrruaaaaaaaaaaaaaaaah!

159992.jpg

Kyllä munki mielestä kissasta sentäs vois maksaa, mutt ett jostai miehestä.....

---------------------------------------------

Onko muuten ketään muuta viime aikoina erinomaisen kiihkeästi spämmätty niin, että spämmit tulee läpi eli lähettäjä on olevinansa joku taho. Perkele, viikonlopun aikana tuli ainakin sata em. spämmiä niin jo alko kututtaa. Ja kaikissa vielä viesti tyyliin "Good site, yeah ;D". Kohta lakkaa kuut saitti olemasta, jos tuo jatkuu. Meikä hermostuu.

Hermostun nyt jo, taidan lähteä taas uusiotorkuille  ennen päivän hurjaa kirjastoretkeä. Koipeni näyttävät todella omituisilta - ja särkevät.

Päivän slogan: Kissa on AINA parempi vaihtoehto kuin mies!

Päivän biisi: Waiting Fot The Sun - vaikka ei se kyllä enää olisi tarpeen...

ARMOITETTUA TYÖVIIKON ALKUA LOKISTANIAN RAATAJILLE!