Aivan - olette jälleen kerran astuneet Welhottaren valituspäivitykseen. Ikävä teidän kannaltanne, hush - menkää pois - ei täällä enää ole mitään nähtävää eikä kuvattavaa (toimittajat huom!).

Eilinen Hakiksen reissu oli sitten taas HMPK:n suuri moka. Voihan villu! Kyllä töistä sinne pääsin, eihän siinä ole ongelmaa. Mutta takaisin... Olin tilannut noudon klo 15.45. Klo 15.40 HMPK:n automaattiviesti ilmoitti, että auto tulee klo 15.50. No, eihän se mitään, pikku juttu - tämä on jokapäiväistä. Klo 15.58 soittaa itse takso, että on juuri lähdössä Espoonlahdesta, ziis, siis Espoonlahdesta, ja on "ihan kohta" siellä. Kysyn vaan, miten Espoonlahdesta on ihan kohta Hakaniemessä. Murisin siinä ja kuljettaja sanoi hyvin tympääntyneenä: "Saisit olla iloinen, että edes ilmoitan myöhästyväni!". Jäin Ö:nä miettimään. Ei jumalauta, kukaan normi-ihminen ei tyytyisi tällaiseen kohteluun taksilta, ei varmasti. No, veetutti sen verran, että sain itseni ryönättyä istumaan betoniporsaalle ja odottamaan. Kaveri tuli n. 14.20, jonka jälkeen vedettiin kiva sight seeing Roihiksen kautta. Ei se häirinnyt, kotiin ei enää ollut kiire. Mutta, kotiin päästyä oli taas asiaa HMPK:n palautesivuille.

Kertokaa minulle, oi normitaksojen käyttäjät ja kaupunkikorttia omaamattomat: Suostuisitteko odottamaan taksia 40 minuuttia aivan taksitolpan vieressä? Tiesittekö, että HMPK:n ns. pikatilaus on myös 40 minuuttia? Jos et siis ole tilannut taksia etukäteen vaan päätätkin yhtäkkiä lähteä jonnekin, soitat ja tilaat taksin, tulo kestää siis sen 40 minuuttia... (voi, siis voi tulla aiemminkin, mutta ohjearvo on 40 minuuttia). Tänä aamun normitakso kertoi, että HMPK:n tilaus hänelle oli tullut 2 minuuttia ennen kuin hänen olisi pitänyt olla oven edessä. Vaikka teen tilaukset viikoksi eteenpäin. Olisiko HMPK:n kamalan vaikea välittää tilaukseni myös viikoksi eteenpäin? Vai onko tämä aivan hirveän huono idea? Takso myös kertoi, että Vantaalla on lupa käyttää normitaksoa suoraan... toivottavasti kohta täälläkin. Lisäksi kaveri kertoi, että yhä enemmän HMPK:n kyytejä tulee suoraan normitaksoille. Hmmm. En saanut eilen mitään vastausta taksoasiaan, palaan asiaan uudelleen tänään! Onhan tämä naurettavaa.

Ja kipuasiaa, ei, ette tälläkään kertaa välty siltä valitukselta! Eilen ihan kokeilumielessä käytin ns. töissä koko päivän sopimattomia pohjallisia ja kenkiä ja lisäksi kävelin Hakiksen nupukivetyksellä ja seisoskelin huomattavan pitkään, vrt. ed. kappale. Nyt onkin särky makeimmillaan, kele. Akilleksia jomottaa ja vihloo, peroneukset yrittävät kiljua, vas. metatarsaalit vinkuvat ja yrittävät saada äänensä kuuluviin. Selästä en uskalla kertoa mitään. En myöskään yläraajoista enkä hartioista. Parempi vaieta ne hiljaisiksi. Mömelöt eivät edelleenkään tehoa kuin aivan lievästi. Ziitosta vaan. Tämäkin päivä menee melkoisen kututuksen merkeissä. En taida tänäänkään juuri poistua täältä kammarista kuin pakollisissa merkeissä. Edelleen Welhotar on krantusti puhuteltava! Voiton puolelle laskettakoon lähes 6 h yöuni. Sitä se urheilu ja ulkoilu teettää! *virn*

Mutta, miten ja mistä löysinkään, aivan mahdottoman hyvän artikkelin fibromyalgiasta - suosittelen, tekijä on tässä. Kannattaa lukea muitakin ao. lokin linkkejä, erittäin mielenkiintoista tekstiä! Ziitosta vaan sinne...

Herjaamolla tapahtuu - ei mitään erikoista. Paitsi että eräs leidi löysi Del Monte -ananaspalapurkista mustia karvoja!!! Varokaa siis... tosin en itse käytä muutenkaan ao. yrityksen tuotteita. Liekö joku halpatyövoimaan kuuluva filippiino hermostunut... ei siis yksi karva vaan karvoja! Kehoitin henkilöä ottamaan yhteyttä maahantuojaan - heiltä saa  paremmat hyvittelyt kuin kaupasta, josta saa tilalle saman tai vastaavan tuotteen.

---------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrve, kavrut! Hei, kyll on toi mami sitt kuiteski taas kilti! Vaiks se tuliki myähää kotii ja murisi. Ei, ei se mulle murissu, jotain omiinsa vaan. Nii ni se oli kuiteski käyny siälä herkkuhallissa ja toi mulle munuaisii, jee. Ett mä tykkään niistä. Heti ku se kaivo kassista kaikkii paketei, nii mä hiffasin, ett yks oli mulle.  Niin hyvät haisulit! Äkkii se kävi ruiskussa ja sitte alko pilppoo niitä pakkasee. Ihan ekaks mä sain kyll yhest isost munuaisest pualikkaa. No, ei se kauan kestäny! Mä oisin taas voinu syädä paljo enemmän. Mutt ihan ku aina, mami sano, ett ei sovi. Eikä saa edes joka päivä. Ett vaan sillon tällö ja vähä, niinku heekkuna. Jäks! Kai se on oikees. Mä sitt vaa odottelen. *huoh* Muute eiline meni siinä, ett Ansku kerto mulle stooreja ja maminki nimestä. En usko! Ja louhikärmeksistäki se kerto, en usko niitäkää. Mutt kliffa sitä oli kuunnella ja loikoo. Ei oikee viittiny olla partsilkaa. Ei huvittanu leikkiikkää eikä mitää. Nii et sillon on parasta ryämii mamin sänkyy kuuntelee Anskun juttui ja välill goisii ihan kunnolla. Goisii mä ainakin osaan paremmin ku mamiska!

606727.jpg

Täss mä oon menoss tsiigaa, jos mamilt ois vaiks pudonnu jotai heekkuu ruakapöydän alle. Ei kyll yleensä oo, mutt ei sitä koskaa tiädä! Nyt onki aika painuu aamulisävenytysunkoille - huamiseen...

---------------------------------------------

Keitin eilen kaffet, kun muut eivät siihen ryhtyneet. Jouduin vakaviin erimielisyyksiin kaffettimen käyttöjärjestelmän kassa. Odotan siis tänään siihen asti, että kaffetuki tulee paikalle...

Päivän slogan: Mykkä kissa on mauton! (niin taisi olla tämäkin...)

Päivän biisi: My Ding A Ling (mauton tämäkin, suomeksi ei löytynyt tähän hätään *lisävirn*)

Luettua: Jean-Christophe Rufin - Globalia, ihanneyhteiskunta tulevaisuudessa, tai "ihanne". Melkoisen mielenkiintoinen tarina siitä, mihin maailma voi joutua, pitkästä elinikästä, tehokkaista "turvatoimista" jne. huolimatta - vaiko juuri niiden takia. En ole vielä lukenut kokonaan, joten ei tässä vaiheessa enempää. Sen verran koukkuunnuin jo, että voin suositella.

                                   265380.jpg

                             KETTUMAISTA KESKIVIIKKOA!

PS: Welhotar on ottanut vakavaan harkintaan uuden lokin tahi sivuston perustamisen lukemilleen kirjoille. Ongelmana on vain esim. aakkostus ja pari muuta pikkujuttua... niitä ei voine toteuttaa vuodatuksessa...argh!