Hei, lomalainen, se on torstai ja Minun Päiväni, eli Viattomien lasten päivä... Mitä, onko jollakulla jotain sanomista asiaan?  Minähän olen viaton ja niin lapsi vielä! Kuten voin todistaa... no vaikka sillä, että minusta on kiva leikkiä. Esim. täällä Vuodatuksessa on kiva leikkiä lokin pitäjää, ihan oikeasti leikkiä. Ja on kiva leikkiä työntekijää ja on kiva leikkiä palkansaajaa. Ainakin palkkapäivänä saa leikisti palkkaa...

Eilen kävi kaveri kylässä. Muun juoruilun ohella hän kertoi siskostaan, joka tällä hetkellä tekee etätöitä. Tänä vuonna pitäisi yrittää ajaa kuin käärmettä pyssyyn, että pääsisi itsekin etätyöhön. Se vastaisi tämänhetkistä tilannetta tosi hyvin - ei tarvitsisi punkea itseään Herjaamolle joka ikinen aamu ja illalla kotiin. Enkä minä siitä sosiaalisestakaan puolesta niin. Voisihan sitä vaikka kerran 2 vkossa pistäytyä Herjaamolla, vaikka työnohjauksessa ,D  Mutta tuskimpa Tsadi moiseen suostuisi, jokin este sille keksittäisiin. Mutta mikä olisikaan edullisempaa ja kätevämpää kuin se, että olisin käytettävissä lähes 24 h vuorokaudessa. Pikaiset työt voisi tehdä vielä iltamyöhään tai aamuaikaisin. Työt tod.näk. pysyisivät paljon paremmin ajan tasalla ja koska muutenkin työ on lähes paperitonta, joku muu voisi tehdä ne hyvinkin harvinaiset paperiversiot. Nyt täytyy oikeasti alkaa esittelemään asiaa, tähän mennessä olen vain muutaman kerran viitannut mahdollisuuteen. Nyt olisi hyvä esimerkkikin siis olemassa!

Haa, sain arvauskeskuksesta uusittua mömelöt pelkällä puhelinsoitolla! Sekä vanha että uusi omalääkäri olivat lomalla, mutta sain kiinni tutun lääkärin, joka ilman muuta uusi reseptit ja reilusti, ettei heti lopu. Vielä kun kerroin, että moka oli omani, hän vain naureskeli ja sanoi, että kyllä hänkin ensin katsoi, että pitäisi olla jäljellä, mutta kyse olikin tästä pienemmästä vahvuudesta. Ja ei kun työn jälkeen hakemaan reseptit ja apteekkiin *huoh*. Helpotti ihmeesti, ettei tarvinnut sen kummempaa tällä kertaa edes yrittää. Niin, siis tottakai fyssa itse lomailee nämä päivät, sehän on selvääkin selvempi asia.

Huh - no tulipa käytyä äsken vielä labrassakin... harvinaisen kivutonta tällä kertaa. Kivuton labrakäyntikin voipi olla päivän ilo!

-------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrr taas kavrut! Mein mamill on toi yks omituinen frendi, niinku mä oon kertonu aikasemminki. Se ei tykkää kissoist! Voitteks te kuvitella, ett teill ois semmosii ihmisfrendei. Ei jumankekka. Se ei antanu mun ees puffata, ei antanu ees kinkkuu, vaiks se toi sitä semmosina heekkuviipaleina. Sano mulle paaaaaaaaljo rumemmi ku mami sillo ku se sanooo /#!(¤%#%", siis niinku henkisesti paljo rumemmi. No, onneks se ei viipyny kauan eikä ne ottanu hihitysjuamaa. Hirveesti ne kyll puhu *phuh*. Nyt se ei taas onneks tuu pitkää aikaa. Eikä mami tehnykää sitt broiskuu, mutt se avas uude heekkupurkin mulle. Ja se oli kyll tosi njamskista kaa, jotai uutta, semmone pikkune puukki vaa! Ett kerralla meni ku oli kaamee nälkä. Ja mun teki miäli tapella sen mamiska frendin kaa, mutt mamiska kiälsi, ett ei saa hyäkkii-raapii. Se taattu näki mun ilmee, ett mä olin jo ihan valmis... Nyt toi taas nakuttaa konetta. Ett se jaksaa, tai niin no, pitäähä sen tiätty ku mä kerta sanelen, mitä sen pitää skrivaa sinne!

317011.jpg

Tyynyt, hei frendit, tyynyt on kissan iso ilo - näit tyynyi mä  e n   siis merkkaa, ku ne kerta on täss mun paikall ,> Mami oli ihan ihminemöks ku se lähti, mä jäin nukkuu nätisti kerälle ja kuarsasin. Mä olin herättäny sen jo kolmelt ett se varpisti ehtii olla mun kaa tarpeeks, ennenku se lähtee. Ja ku mä olin saanu nii hirveesti raumoja siit eilisest sen frendist, ett mä tarviinki vähä enemmän seurusteluu ja hualenpitoo tänää! Nih! Se on moro taas huamisee...purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......

-------------------------------------------

Tänään ei ole päivän slogania, sen sijaan voit tehdä tästä Hyvä ihminen -testin.... Tulos voi olla yllätys. Minulle ei  - olen 17 %:sti hyvä ihminen, kuten varmasti olettekin jo huomanneet *pirullinen virn*.

Päivän biisi: Sweet Home Alabama ,D

Juuri nyt luettavana ja vielä vähän kesken: Stephen King - Musta torni VII - kaikkien King-fanien märkä unelma, lopultakin Se Viimeinen Osa...siis Mustaa Tornia. Edellyttää aikaisempien osien lukemista - mieluusti järjestyksessä ;D Suosittelen, Kingistä pitäville!

                                    265380.jpg             

                        TOUHUKASTA TORJANTAITA KAIKILLE!