Takana äärimmäisen masentava ja rankka viikko - melkein pahin tänä vuonna. Illat ovat olleet kamalia, melkein mennyt väninän puolelle. En ole jaksanut edes tehdä mitään. Täysin repopoikki Welhotar ei ole mukavaa seuraa, ei edes lokilaatikkokommenteissa.

Tänään on siis kuitenkin lupa levätä. Huomenna on normiroudausretki, joka hoitunee jo ammattitaidolla. Ziis, Helmetti ylittää itsensä. Tulossa on ISO kasa HYVIÄ UUSIA kirjoja ;D Minä odotan, odotan, odotan, että saan ne kaikki mukaani! Lisäksi Liiterissä oli pari huomattavaa tarjousta, en kerro mitä, koska te menette kuitenkin ja ostatte ne loppuun, murrr. Belgarion, tuo tuleva alin elektroniikkaa haldaava upseeri, on tulossa lomalle ja saa lopultakin virittää parvekevalot nätisti. Pidän sitä hänelle selkeästi näyttö- ja koulutustilanteena! Lisäksi parveke pitää tyhjätä pakastetuista kukista. Nyt pitää keksiä vain jotakin asianmukaista syötävää hänelle, siinähän sitä voi illan sitten viettääkin. Ja tehdä kauppalistaa. Taas puuttuu yhtä ja toista pakollista emmettä. Eväkset ovat kuihtuneet loppuviikosta, söin viimeisen tomaatin äsken. Viimoinen omenapäärynä odottaa tuossa rintterin vieressä. Jääkaapissa on vielä donaria illaksi, siis minulla ja Vincentillä on juhlava iltapala tiedossa! Taitaa olla aivan pieni juustokannikkakin...hmm... aina vaan parempaa.

Eilen taas soittelin erääseen työpaikkaan, jossa aivan välttämättä vaadittiin minua lähettämään hakemukseni. Kutsuja ei ole kuulunut vieläkään, tosin suurin osa paikkoja umpeutuu vasta tänään. Työsopparia ei ole näkynyt. Esinainen on oudon välttelevä ja liian kilti sekä ystävällinen. Palkkakuitti tuli kuitenkin eilen... Tililläni on tänään ja itse asiassa viikonlopun yli rahaa, oikeasti. Maanantaina tilanne onkin toinen, koska mm. vuokra menee maksuun vasta silloin ,D

Töitä on - aivan liikaa. Ei pysty pitämään tilannetta ajan tasalla, vaikka eilenkin väänsin hommia täpöllä yli 9 h. Turhaa itsensä kiusaamista, totta. Minua vaan alkoi taas niin jurppia nämä torikokoukset käytävällä, huuto ja kikattelu, tietovisat ja jumalattoman ärsyttävät taukojumpat! Kiroilin ja potkin seiniä täällä kopperossa. Olin erittäin ärsyyntynyt ja krantusti puhuteltava! Evästämiseen käytin kokonaiset 20 min. Sellaisena aikana, että sain istua siellä yksin, rauhassa.

Kuolema ja kateus - työkaverini T. on hankkimassa kissaa. Ja ette arvaa, tietysti ragdollia. Mmmmm, hän on jo jättänyt pentuvarauksen, pentu on kuulemma värivikainen, joten ei kelpaa näyttelykissaksi. Hintakin on siis kohtuullinen. Voi että, minä ilmoitin vaikka väkisin tulevani sitten katsomaan... ihanuus.... Onnittelut T:lle ja koko porukalle ;D Welhotar on erittäin iloinen puolestanne!!!

-----------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrmenta vaa, kaikki Lokistania ihanat leidit ja upeet kollit (ja ok, tein mamit ja iskät sitt kaa...vaiks ei niitte nyt nii hivveesti oo välii)! Mamiska on ollu vähä väsy, eikä ihan vähä. Aika paljo siis niinku. Paljo oo jaksunu munkaa kans olla. Mä oon sitt vaa punkenu sen viakkuu ku se on lepuuttanu, jos se ei oo lukittanu. Ja sitt jos se on alkanu vänisee, mä oon alkanu juttelee. Ett sillee on menny tää viikko. Eilen se sitt kaivo jostai jömiksest viälä safkaa, kalkonijauhist, hei. Ja tunki sen jäisenä kattilaa. Arvatkaas, pidinks mä snadin puhuttelun sill. Hiffasha se sitte, ku se köntsä oli vähä aikaa ollu siälä, se alko repii siit mulle biittei syätäväks. Eli saimpas mä mun osuude. Jesh. Ja oli muuten kuulkaa njamskista, siis hei, tosi heekkuu! Mami tunki omaasa viälä purveleit ja siblareit ja sitt sitä kilii, pisti yhen punase ja yhe vihree. Mä voinu sitt enää mennä sen sössön lähellekkää, ku alko aivastuttaa. Ihan kammo jutska, kui joku voi syädä semmost! Mut mamiin kyll uppos. Siis se teki sen eväkseks, mutt sill jäi vähä riisjii, nii ni se tunki sen siihen loppusoossii ja änkes kitaasa, slurps, pläts, löts... sinne meni. Ja sitt se väittää, ett mä muka oon ahnimus. Itte on!

1094822.jpg

Tää hei on oikeesti eri foto ku viimeks, sen huamaa pään ja häntylin asennost! Mami otti pari fotoo kans eile, mutt ei muistanu konettaa niit. Ett täss mä taas vedän vähä relaa - huamatkaa häntylin muoto ja asettelu! Kliffaa viikendii kaikille - huamisee..... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

----------------------------------------

Minä odotan, että joku keittäisi kaffet. Sitä ennen lähetän sen työhakemuksen ;D

Päivän slogan: Jos ei ahnehdi, kaikkea on tarpeeksi - jos vaatii, kohta mikään ei enää riitä!

Päivän biisi: Nainen mustissa

Luettua: Douglas Robinson - Pentinpeijaiset, uskomaton taidonnäyte... ainakin osittain fiktiivinen romaani Saarikosken elämästä ja teoksista, naisia ja ryyppäämistä toki unohtamatta. Welhotar  piti kovasti ja hankkii tämän itsellensä sekä suosittaa kaikille muillekin. Minä nautin, sekä kielen kulusta että tarinasta sinänsä. And last but not least, vuoden kaunein kirjan kansi! Ehdottomasti esteettinen nautinto ,D Linkissä sitä ei näy kunnolla ja tarkasti, kuva unohtui kotikoneelle. Se on itse mieluusti nähtävä omalla pöydällä. Noutakaa omanne, lukekaa edes!

                              265380.jpg

                        PETOMAISTA PERJANTAITA!