Jahas, aamu taas! Hei, nyt on jo pimeää, kun herää – syksy on tulossa, jihhaa. Ei mitään hellettä kohta enää, eihän? Parempia uniakin saisi tulla vaikka solkenaan. Nukuin taas kemikaalien voimalla sen, mitä nukuin. Silti kissimärinä herätti, voisi sekin opetella olemaan hiljaa aamuisin. Welhotar on krantusti puhuteltava ennen aamukaffetta.

P-P sitten rantautui lomaltaan, kuten moni muukin. Pomo teki taas kierroksensa ja haastatteli jokaista. Mitä on tapahtunut, kun hän on ollut poissa jne. Kerroin, että emme ole luppoilleet vaan vääntäneet sitten muiden osastojen töitä, josta irtosi niukat kehumiset. No, ehkäpä sekin on jotakin, kun ja jos jatkoista keskustellaan. Eli työt alkavat tällä viikolla ihan normitapaan, ei haita. Onhan se jotakin tehtävä surkean palkkansa eteen. Kun vielä taksit toimisivat, mutta kun ei niin ei! En sano muuta kuin että heidän netissä antamansa noutoaika, tekstarina ilmoitettu aika ja oikea tuloaika poikkeavat toisistaan niin paljon, että joudun joka päivä viettämään 30 – 45 min jossakin odotellen taksoa. Olen alkanut pitää jotakin luettavaa mukanani, muuten raivostun kuskeille – ei se heidän vikansa ole, ainakaan ihan joka kerta. Ajatelkaa, jos bussit kulkisivat samoin, ikäänkuin noin ajoissa. Kyllä tulisi HKL:lle valituksia! Minä mieluummin kulkisin bussilla, jos vain kykenisin, mutta kun ei niin ei. Siitä ei vain tule mitään.

Eilen sentään pääsin rämpimään lähikirjastoon ja tyhjäsin pikalainahyllyt ja revin muutaman vanhemman kirjan mukaani. Tästä tulee pitkä viikko kaikin tavoin. Tänään käyn ruokiksella Eestin Herkkusissa hakemassa vähän tarpeita, siinä ei mene kuin 15 min. Eväksenä tänään kesäkurmitsa-tomaatti –kastiketta ja tagliatellea – on kuulkaas hyvää. Huomenna jotakin tofua, kunhan nyt päätän, missä muodossa se tarjoillaan. Olen vähän havitellut tofupiffejä, ans kattoo nyt! Kissanruuat ovat lähes loppu, Kummisetä lupasi käydä Liiterissä hakemassa lisäpussukoita. Vincent on alkanut karvanlähdön loppumisen jälkeen vetää ruokaa kuin raavas kolli ainakin, jatkuvasti pitää olla täyttämässä lautasta nökkösillä. Hän yrittää ilmeisesti saavuttaa Emppu-Sedän painon, 13.5 kg ,D

Ei, täällä ei edelleenkään tapahdu mitään mainittavaa! Normaalia työssäkäyntiä, lukemista, väninää, särkyä ja kipua sekä unettomuutta... Laitetaan päivän kuvaksi näkymä Varastolta lempinurkkauksesta, jossa siis kasvavat nuo vihreät, siinä on raatio ja kone sekä rintteri – en minä muuta tarvitsekaan.

1773989.jpg

-------------------------------------

254944.jpg

Purrrrve, kavrut! En kyll tajuu tota mamii. Siis se goisi eile illall ja mun oli pakko herättää se illall jo antaa mulle muanaa. Sitt se goisi taas. Mun oli pakko herättää se nyt aamulki kahde jälkee. Ja siin välilkii se oli hereill, kyll mä huamasi, ku mä goisin sen nassu viäress ja se tsiigas kellii. Nii et ei tommone oo kliffaa. Ett kyll mun miälest pitäis olla hereill sillo, ku mäki oon, kerta nih! Ja mun ruuat, karmitus, ne on melkee loppu. Mä tiän, ett siäll on jömmaruakaa, donarii ja jauhist, mutt vaa yks pussimuana. Sen se antaa toss, ennenku se lähtee sinne duunii. Sill mä kyll pärjään tän päivän. Onneks Kummisetä hakittaa mull muanaa. Mami sano, ett muka siin kaupass, miss se tänää käy on heekkui, mutt ei kissinheekkui. Kui semmone kauppa ollenkas voi olla? En tajuu, en yhtää! Pitäs olla joku semmone tirektiivijutska, ett kaikiss kaupois on hyvää ja halpaa kissinruakaa kans aina tarjoll! Ois niinku reiluu mun miälest. Ett toiki vois hakee mulle suaraa muanaa duunireissull, nyt se ei kerta voi. Muute mä toss yäl leikin mun palloill ja onnistun saamaan yhen partsill. Tsihih – siäll se muute piti vinkeet kolinaa. Kumma juttu, mami haki sen heti pois ku se nousi =O Ai ett mä oon muka häiriköiny, just joo. Jos piän kissiraukka nyt yälä vähä yksiksee leikkii... vaiks kyll siit tuliki metka ääni, tömps-koli-koli-räks-poks-koli-koli ja sillee. Aika kliffaa oikeestaa. Tarttee yrittää sitä päiväll uudestaa, ku toi on duuniss, ett se ei hiffaa sitä. Nyt ei oo sitt mun fotoo, ku on toi foto mamin duunist. Siis tuall se istuu kaiket päivät, vaiks ois mialuummi mun kaa himas, shääääli, shääääli!

Mutt hei, huamisee taas!

-------------------------------------

Vincent, leikkimisesi aiheutti hirveän parvekemekkalan!

Päivän slogan: Multimedia? Eikö se tarkoita sitä, että luetaan ja kuunnellaan radiota samaan aikaan =O

Päivän biisi: Summer's Almost Gone

Luettua: John Twelve Hawks – Pimeä joki (Neljäs piiri 2.), maailmaa hallitsee verkko, joka tietää sinusta kaiken. ja se tekee kaikkensa, jotta et tietäisi totuutta. Mahtava valvontakoneisto on jo tekeillä, vastustajiakin on. Jatkoa edelliseen Matkaajaan. Tabulat jahtaavat Matkaajia, joista toinen veli on kääntynyt vihollisen puolelle. Harlekiinit suojelevat heitä jne. Tämä täytyy itse lukea, ennenkuin voi ymmärtää. Niin merkillisen totta, niin merkillisen pelottavaa. Suosittelen! Ian Rankin – Kalman asialla, Edinburgin festivaalien aikana tapetaan mies oudoissa olosuhteissa ja Rebus pääsee selvittämään asiaa. Jäljet johtavat Pohjois-Irlannin tilanteeseen ja komisario joutuukin tekemään kaikkensa selvittääkseen juttua, mm. ottamaan yhteyttä gangstereihin. Rankin on aina kelpo luettavaa eli suosittelen!

                                           265380.jpg

                                                        TIMANGIA TIISTAITA!