Väsy-Polka tässä taas, huomenta! Juu, heräsin kyllä normiaikaan – kissi herätti ja joikui niin kauan, että nousin *mrrr*. Sitten rupesi itse goisimaan ja minäkin pääsin uusiounille mömelöiden ja kaffen voimalla. Sain melkein nukuttuakin, kun särky vähän hellitti hetkeksi.

 

Tulipa tehtyä 10 h työvuoro Varastolla eilen, kirjoitin ensin vahingossa työvuori. Oli siellä vuorikin, aivan jumalattomasti duunia. Porukka jäi jo osin lomille, osin muille vapaille jne. Siinähän sitä ropotin koko prleen ajan, oikesti sellaista menoa, että iltapäivällä tajusin olleeni ilman kaffetta ja pissimättä monta tuntia :O Oli pakko pitää sen verran taukoa, että sain puoli kuppia kylmää kaffetta, palan sokeria ja pissitauon. Sen sokerin siksi, että nälkäkin alkoi hätyytellä. Pahimpia  työpäiviä aikoihin, sano.

 

Varastolta sitten suoraan pippaloihin. Miellyttävää, mukavaa. Paljon ihmisiä, ohjelmaa, vähiten en arvosta melkoisen mainiota bufffet-pöytää *njam* sekä grilliantimia (vihanneksojakin oli PALJON sekä vähän kanaa otin myös, en nakkiloita enkä tapettua lehmää). Hjulkimhoita oli myös nähtävillä. Onneksi juhlateltassa oli myös varjoisa puoli sekä tuoleja, muuten ei oli kestänyt. Mittari näytti 27 astetta! Veden ääressä vähän sentään tuuli, joka myös oli ihan mukavaa. Eli kiitokset toveritar R:lle, joka jaksoi lähteä mukaan! Ei, emme edes juoneet paljoa, sopivasti vain... Enemmänkin olisi voinut mennä, mutta hänellä oli tekemistä täksi päiväksi, meikäläiselläkin yhtä ja toista sekä huomenna normikas työpäivä.

 

Takso se vaan jälleen petti. Otin pikatilauksen, jonka siis pitäisi tulla 15 min ja viedä suoraan yksin kotiin. Eipä vaan, tuli 25 min päästä takso, joka kiersi muuta kautta, otti kaverin ja saattajan kyytiin (hah, sattui tuttu malmilainen hörhö avustajineen mukaan!). Eli mentiin sitten kimppakyydillä, ei-kotomainen taksohärra ajoi taas pitkin maita ja mantereita eli pisintä mahdollista kiertotietä eikä tiennyt edes katujen nimiä, vaikka navi oli päällä *voi huokaus*. Minun oli pakko neuvoa kaveri ensin jättämään pariskunta torille ja sitten tie meille, suora tie! Olisi melkein taas reklamaation paikka. Ehkä vasta sitten, jos tuo on merkitty MPK:ssa pikatilaukseksi ja yksittäiskyydiksi – tarkistan asian sunnuntaina. Hiukan se harmitti. Ei muuten, mutta kun luvattiin muuta kuin mikä toteutui... Että semmoinen tapa siellä. Ei vammujen ole niin väliä, miten ne kulkevat. Nyt ei tosin ollutkaan. Hyvin ilmastoitu auto ja tuttua väkeä, joten kälättelimme joutavia siinä.

 

Kotona olinkin supiväsyrepojäykkis! Huh, samoin koko eilisen päivän – ei se Iikkean keikka tehnyt hyvää selälle, ei koiville. Särky oli melkoisen järisyttävää. Onneksi nuo pienet iltaviinit vähän rauhoittivat, nukkuminen auttoi ja nyt on sellainen normisärky jäljellä.

 

Eli tällä taas mennään, mitä on! Huomenna vielä armoton työpäivä; päivystysvalmius, koska väkeä on niin paljon vapaalla ja lomalla. Samoin napsahti ensi viikolle yksi päivystysiltapäivä. No, ei paha – minä kuittaan ne ylitunnit ja pidän jonakin perstaina puoli päivää vapaata. Samoin pitäisi tilata aika omisarvikselle kuulemaan se kuvantamisrapo. Rapo tulee vasta tiistaina, rtg-lekuri oli itse sairastunut ja ehtii lausua sen vasta sitten. Ystävällisesti kyllä soittivat saiskusta perään ja kertoivat asiasta eli hyvää palvelua Arvaustalolta ja Hjortonista. Suosittelen, siis Hjortonia varsinkin. Onhan se itse maksaen arvokasta, mutta oikeasti siellä saa myös vastineen maksamalleen rahalle. Lekurit ovat asiantuntijoita eivätkä mitään pilipaliväkeä. Sen verran pitää mainostaa tässä. Ystävällisiäkin ovat, pirteys ja maireuskin (melkein) puuttui ,D Welhotar oli tyytyväinen, olen aikaisemmin käynyt siellä kertaalleen ja silloinkin olin tyytyväinen nimenomaan palveluun. Tätä puolta ei sovi väheksyä, jos on kipeä ja herkästi ärsyyntyvä!

 

Huomenna normityöpäivän jälkeen normiroudaus kaupoille ja kirjastoon. Ähh, toivottavasti ei ole karmeaa ryysistä ja ihmiset ovat ymmärtäneet hakea appeensa kaikkiin pippaloihin jo hyvissä ajoin. Minen jaksaisi mitään jonottelua ja härdelliä. Hyviä kirjoja on rutosti taas tulossa – myönnetään myös, että pari pinoa on vielä kotona odottamassa lukemista. Minä vähän jömmailen niitä ja luen aina välillä jonkin vähän kehnommankin opuksen ;D Sitten voi hyvin nautiskella taas etohienosta kirjasta!

 

Kirjailemisiin – taidan mennä aamuruiskuun. Oli eilen niin hikikii, että on vieläkin nahkea olo...

 

 

265380.jpg 

 

 

HELA-POLKA TÄÄLLÄ LEIKKII REIPASTA JA TERVETTÄ....