Ei sitten ikinä hyvin! Ensin laitetaan nököä tulemaan niin, että siihen uppoaa. Sitten aiotaan pakastaa kalikaksi, hrrrl. Tai niin ainakin luvattiin, en ole uskaltanut vielä katsastaa, paljonko Hki-Vantaalla on pakkasta. Siellä on aina sama kuin täällä, joten miksi investoida lämpömittariin *ehhh*. Oikeasti siksi, että miten hvtissä lämpömittarin saisi kiinni metallipokiin? Kysyn vaan – siis jos ei ole ketään avittamassa. No se ei ole tärkeää. Ainoastaan se, miten ihmeessä tänään pääsee töihin... Elän jännittäviä aikoja. Joka aamu saa veikkailla, tuleeko takso ja mihin aikaan, kuinka paljon myöhässä ja onko edes tuttu kuski. On sekin sentään jotakin, siis jännitystä Polkan elämään, hui!

 

Samaa jännitystä on sitten tarjolla myös Varastolla. Naapuriosastolla ei edelleenkään ole ketään tekijää paikalla, joten minulle vain ilmoitettiin, että sieltä tulee sitten hommia. Ihan kiva, näinhän minä arvelinkin. Ettei muka olisi tarpeeksi jo ennestään, kun oman väen paikallaolijat yrittävät puuhastaa pika-pikaa ennen vuoden vaihdetta hommansa pois. Eli kiire, hoppu ja sen semmoista. Eilinen oli kyllä kohtuurauhallista, ehdin jopa lukea lehden :o

 

Kotona ei sitten jaksanutkaan eikä muka ehtinytkään mitään. Olin ja olen edellen susiväsy. Unet ovat jääneet äärivähiksi taas parina yönä. Särky juilii oudosti käsissä ja toisessa koivessa. Lisäksi samat ulokkeet vekkulisti puutuvat. Siihen herää sitten vähän väliä. Jep, jep-jep, ei mitään vikaa, töihin vaan. Eilen jo tsekkasin uuden omisarviksen tietoja. Ei pahus vieköön ole vastaanottia tämän viikon perstaina eikä ensi viikollakaan. Menisi seuraavalle vkolle. Täytyy miettiä, josko menisi ystävällisesti tervehtimään ja esittäytymään *kiero ja pahantahtoinen wirn*. Ei, olisi minulla ihan oikeaa asiaakin, ainakin reseptien uusintaa ja sen semmoista. Ans kattoo tuotakin taas.

 

Mitään mukavaa kerrottavaa ei oikeastaan ole, ei nyt varsin ikävääkään. Taviseloa, normipuuhaa – se on ihan hyvä tällä kertaa. Viikonloppu menee tod.näk. nukkuessa, en ainakaan ole suunnitellut yhtään mitään, minua ei todellakaan ole pyydetty mihinkään eikä minusta ole kapakkiin lähtijäksikään. Kauppa-kirjastokeikan siirsin taas torstaille. Ei minusta ole perstaina tappelemaan ihmisten kanssa jostain garmeista knakki-perunasalado –tarjouksista. Puistattaa ajatellakin. Onneksi on sentään viinijömma jo kotona. Kunhan haen normiruuat ja kissatarpeet sekä kirjat, saa riittää taas meikäläiselle. Mutta seuraava viikkokin on vähän vajaa, voihan vee... Minä kun menen silloinkin perstaiksi töihin, no se ei haita silloin. Luulisin.

 

Hmph, kahvituttaa ja on kova tarvis riipiä mömelöt. Minäpä tästä menen. Todella tyhjä(n)päi(väi)nen postaus, eikö? Muuta ei nyt vaan irtoa. Lupaan tällä viikolla vielä paneutua asioihin huolellisemmin ;D

 

265380.jpg 

 

 

POLKA LUPAA JA LUPAA, PITÄÄKIN, JOS MUISTAA...