Olin laiska jo eilen. Lupaan jatkaa samaa, hyvin viitoitettua tietä eteenpäin eli laiskotella myös tänään. Eiliset päiväunet menivät kyllä melkoisen karmivan painijaisen kanssa, heräsin itkien. Siinä nähkääs V. oli vielä hengissä ja kaikki oli melko kivaa, kunnes alkoi tapahtua ikäviä jne. Ei jaksa selittää, paskaa taas tuli niskaan, jopa unissa. On tämä!

 

No, oletteko muistaneet tarttua hetkeen? Tarkoitan sitä, että kai otitte sen yhden tunnin ja kävitte siirtämässä sen jokaiseen kelloon erikseen? Erittäin epämiellyttävää hommaa, joka vaikuttaa varsinkin elikoihin eli kattiin. Vinski herätti minut klo 2 tienoolla märisten ja mekastaen. Tätä jatkuu taas muutaman viikon. Argh!

 

Ei tästä mitään kunnon päivitystä ole tulossa eikä ole tarkoituskaan. Valitan vaan normisärkyjä polvissa, sormissa ja selässä. Kelit lienevät jälleen vaihtumassa, tietäisipä vaan, miten... Fibrosäryt punkeavat oudosti pintaan, kun muut kivut hiukan helpottavan levon ja asianmukaisen lääkityksen avituksella. Ja kyllä, iltacodit on paras ottaa ohjelmaan ainakin työpäivinä. Muuten ei hyvä heilu. Eli ei heilu siis yhtään mikään.

 

Plääh, sitten sunnuntain hommiin; pakko imuroida, pakko laittaa muonaa ainakin pariksi päiväksi, pakko etsiä jotakin rättiä ympärilleen ensi viikoksi Varastolle. Taksot on tellittävä. Ja paskat minä mitään multia alkanut vaihtamaan, pääsiäiskaktus tekee nuppeleita ja kukkii kohta. Sekin häiriintyisi moisesta. Eli kavereille jos vaihtaisi mullat, voisi kiukustua siitäkin. Herkkää plaatua on hän. Kukki viimeksi n. 8 vuotta sitten täpöllä! Eikö olekin omituista. Joten tämä homma jäi tekemättä, oleiltiin vain eilispäivä ja lueskeltiin. Belga sai pizzaa ja itse sain  silakkapiffejä. Päälle leivaria ja kaffetta, jeps, hyvää oli. Kiitos Liiterin ja Serkkuin tarjonnan. Tänään vihannestsioskin ostokset saavat kyytiä puolestaan, kunhan tässä vähän reipastun.

 

Toiset aamukaffet, tupakalle ja sitten katsastamaan puuhia. Onneksi on isoja pinoja kirjoja, joista paria voi pitää luvun alla. Ei tästä muuten tulisi mitään!

 

265380.jpg 

 

 

LAISKA-POLKA, JOKA EI EDES HÄPEÄ LAISKUUTTAAN!