Aijjumalauta, kaikkea ne jusalaiset tietää ja osaa. Ne tietää jopa peruuttaa maailmanlopunkin, naps, tuosta vaan. Ei täällä vaan... On se hyvä tietää, ettei se tule juuri tuona vuonna. Tod.näk. se siis tulee aikaisemmin, ko? No, hälläväliä, joka tapauksessa, eipä jaksa kiinnostaa vähempää! Silti piti avaus keksiä, eikö tämä ole ihan yhtä hyvä kuin noilla pistelokittajillakin *virn*?

 

Omisarvis oli sitten jättänyt eilen viestin, että resetit saapi hakea konttuurista. Lisäksi kovasti suositteli kuntoutusta ja ehdotteli osa-aikaeläkettä. Viestitin, että kuntoutukseen NOU, EI, minulle se nyt vaan ei käy, monestakin eri syystä. Osa-aikaeläke ei mm. siitä syystä, että ei ole virkaa ja monta muutakin syytä tähän on. Lähinnä talouspoliittisia johdannaisia. Että kokoaikaeläke ziitos, ilman mitään ”pirtsakkana pieleen” –luentoja, tana. Minä vihaan ihmisiä, en ole sosiaalinen, en halua olla ryhmässä, en pysty tekemään mitään, vihaan uimista, minulla ei ole edes pitkiä housuja, uimapukua, sateenvarjoa eikä sukkahousuja! Vetut minä mihinkään kuntoutukseen! Fyi helvattu. Pelkkä ajatuskin yököttää. =( Menkää te, jotka siitä nautitte, tiedän, että teitäkin on. Minä en, en todellakaan. Ja jos kysytte mistä minä tiedän, uskokaa, että kyllä tiedän. Tämän(kin) asian, jopa paikkakohtaisesti, kertokaa vain paikka ja ryhmä, minä kerron teille mitä teille siellä tuputetaan ja yritetään pakottaa! Argh *raapii*, tästä saapi näppylöitä. Tietysti sitten, jos se on edellytys johonkin, asiaa voi miettiä todella vähäisessä määrin, mutta vain tuolloin. Please, ei jaanausta eikä selittelyä tästä asiasta!

 

Armas karvatakamus vaihtoi sitten lajia, faniklubi voipi taputtaa kissankuselle soffatyynyllä. Eli eilenkin oli pyykki-ilta, niin rattoisaa ja kivaa. Puhdas pyykin tuoksu ja luimisteleva katti. Sillä aikaa, kun minä itse olin kylppärissä, hän ehti jo tehdä siis tuon – aamulla. Erittäin viehättävää ja kohteliasta siis kaikinpuolin. Siitä se aamu reippahasti alkaa. Prle tuollekin. En kyllä raivonnut, heitin vain tyynyt kylppäriin, kissa meni ihan käskemättä itse perässä saunan puolelle. Tänä aamuna laatikolla käytiin heti aamusta, liekö ollut sitten ihan näytön paikka *ehhh*.

 

Eilinen miitti Varastolla kesti rottaporukan osalta n. 15 min, hienoa. Niin sitä pitää, se on oikea meininki. Ai niin, ja omisarvis lupasi kirjoittaa sitä sairaslomaa tarpeen mukaan. Sinne on vaan älytön jono eli käyn jossain vaiheessa ottamassa ajan, että pääsen sairikselle sen typerän seminaarin ajaksi. Paikka on kehno, paljon portaita ja kylmää, hrrr. Minä olen ollut siellä aikaisemminkin nimittäin. Enkä muutenkaan aio sinne osallistua, joten... kälmi Welhotar valmistautuu siihen hakemalla sairista ajoissa, eikö? Sopiihan se teille, vai? Niin minä ainakin suunnittelin. Työkaverin kanssa juttelin osa-aikaeläkkeestä – hän tuntuu olevan siihen täysin tyytyväinen 55 %:n työajalla. Tosin se on vähän eri asia olla osa-aikaisella työkyvyttömyseläkkeellä. Mutta jututan häntä vielä asiasta myöhemmin.  On sitä kuitenkin tullut tehtyä töitäkin jne. Enkä minä mihinkään vanhuuseläkkeeseen asti varmaan edes ehdi elää, ainakin syvästi epäilen.

 

Auts, tänään roudauspäivä ja kaikki! Yksi kirjakin tipahti postilaatikosta, ziitosta sinne toisaalle taas! Oikein mukavaa. Kirjastossa ei paljoa olekaan, vain jokunen opus. Mutta minulla on oma jömma ;D Ja lisäksi hyvin (!) suunniteltu ruokaostoslista, jossa on melkein samat tavarat kuin aina muulloinkin. Ruokaan liittyen tulikin mieleen kertoa, mitä tuo vahvempi kipumömelö tuo tullessaan.... ei paljoa helpotusta, mutta kivan tulpan, juu nou. Eli vatsa melkein kipeänä tietyistä syistä... kodeiinia ja sitä kimpassa, eipä ole kiva olla. En onneksi sitä usein tarvitsekaan. Tai sitten pitäisi ottaa vain sitä ja se ei taas työpäiviksi sovi. Lääkekierteessä siis, muahahahhah. Tosin toisenlaisessa kuin yleensä oletetaan. Nyt pitää käydä atteekissa, päivällä hakea resetit ja samalla voisi käydä Serkkusissakin. Juu, niin minä taidankin tehdä.

 

Kylmää, rauhallista ja hiljaista on Malmin aamu.

-----------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrrrrve, kavrut! Siis hei, toi eiline judeka oli vaa päähänpisto, hei. Siis ku toi oli kylppäris, nii ni ehä mä voinu menee sinne kerta. Ett iha väärinkäsitys, varpist oli. Ai ett mamikaa ei usko. No ei sitt! No mä myännän, ett mä olin vähä kostonhimone. Ja taas eile sitt pyäri murinakone, tsiis. Se ei sitt voi jättää noit rättei pesemätt, vaiks ne haisuu vaa kissill. Ai, ett kissin pissill, nii no joo. Mutt onks se sitt muka maailma pahein haju? Mun miälest ei ainaskaa. Nyt mä kävi äske laatikoll ja kai mun tarvii mennä koht uudestaa, ett toi uskoo. Ett se uskaltaa jättää mut tänne. Emmä sen mukaa haluis mihkää, mä jään goisii ja safkaa himaan. Must ois vaa kliffempaa, jos sois himas mun kaa. Mutt ku se ei kert käy, nii se ei käy. Mä saan  tänää taas uusii muanii ja Poikakii tulee ja kaikki, jee, kliffaa. Ja jos vaiks sais mjunuaisii? Ai ett vois saada, jos on kilti. Mähä oon kiltin kisun perikuva! >o< Joo, lupaan olla nätiste. Ton piti ottaa fotoi  eile, mutt sitt se joteski hyyty. Siis mami hyyty, ihan totaalisest toho sänkyy. Soli ihan repo eikä jaksunu mitää nii ni se etti vaa yhe kuva. Son kuva on täält ny. Siin on toi pinkku kaa, me digataa pinkuist molemmat!

 

1255047052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kliffaa viikendi alkuu ihan kaikill Lokistaanias!

-----------------------------------

Vincent, maailman epävarmin sijoitus kissamarkkinoilla ,D

Päivän slogan: Ennen viikonloppua sitä kuvittelee tekevänsä kaikenlaista, kunnes sunnuntaina huomaa, että ei ole saanut mitään aikaiseksi...

 

Päivän biisi: Tired of Waiting for You

 

Luettua: Karin Slaughter – Triptyykki, että välillä tämmöinen tarina leidiltä. Tuota, edelliset ovat parempia. Tämä on vähän pitkitetty ja vatkutettu versio, ei kehno dekkareiden ja jännäreiden kavereille tämäkään. Loppuratkaisu on aika  selvä, mutta yksi ylläri siihenkin sentään sisältyy ,D Linkistä lisää ja myöhemmin siellä toisaalla. Aloitin uuden opuksen, josta myöhemmin, se on pahasti kesken. Meikä nimittäin oli eilen aivan reporanka ja vain lepuutti ja meni aikaisin muka-nukkumaan ,D

265380.jpg 

KISSIKENKILLÄ VIELÄKIN....