että minä en juhli mitään juhlia. En enää edes Vappua – en sen jälkeen, kun se on muuttunut samanlaiseksi markkinahulinaksi kuin kaikki muutkin juhlat. Minä teen Wappuna sitä tavallista eli menen töihin :D Paras tapa juhlia työläisten juhlaa on tehdä töitä! Itse asiassa meitä on aika monta, kun eilen kartoitin tilannetta. Aikomus on nimittäin ostaa myös jotakin purtavaa iltapäiväkaffelle ;) Eilen SN vaikutti katkerolta, siis kämppikseni. No, ehkäpä syystä. Hän kun taas tuli myöhemmin, olin ehtinyt jo 2.5 h aikana tehdä iiiison nipun hommia, osan taas hänenkin hommiaan sekä tekelehdin rauhallisesti sellaisia yksi kerrallaan -töitä, jotka pitää tarkistaa moneen kertaan, että kaikki on kunnossa ja laittaa sitten eteenpäin. SN paiski kirjaimellisesti duunia... ja mumisi roiseja itsekseen. Sellaiseksi se seura tekee! *ilkeä wirn*

Lisäksi uusi pomo eli Analfa puuttui jo tomerasti maailman tärkeimpään osastolla vallitsevaan epäkohtaan; sisääntulo on sottainen, siinä on paperipinoja hyllyillä, kopieerausmasiina sekä jätepaperilajittelu. Se on saatava näyttävämmäksi! Jesh, huomatkaa, mikä on siis asioiden tärkeysjärjestys tämän härran mielestä. Ou ziis, onneksi häntä ei tarvitse katsella. Hän viihtyy kovin hyvin omassa tai hyvin valitussa seurassa. Rottia hän ei edes tervehdi! Oikeasti. Että näin meillä, hattuun on noussut aseman lisäksi myös jotain elinperäistä.

Tänään taas taidan velttoilla, olin eilen niiiiiiin väsynyt, ettei ole tottakaan. Kun kotiuduin kaupasta ja keittelin kaffet sekä söin fisuleivän, alkoi heti väsyttää aivan tajuttomasti. Oli kuitenkin pakko odottaa, eräs henkilö poikkesi noutamaan yhden tavaran. Onneksi hänkin tuli ajoissa ja pääsin petiin. Otin siinä horrosunet, heräsin, lueskelin muutamankin blögin ja ei – unetus voitti taas eli peiton alle ja kevyttä unta koko yö. Ensimmäinen herätys normitapaan n. 3 h päästä, sen jälkeen kissi huolehti heräämisistä. Klo 3 oli oltava täysvalmius eli kissin ruokinta, laatikoiden puhdistus, valot päälle, radio hiljaiselle -> itse lisäunille kaffen ja mömelöiden jälkeen. Tunnin päästä heräsin saatanalliseen käsikipuun eli olkapää svinduilee taas enempi. Se on semmoista aina työviikon jälkeen, joku paikka pistää työt aina pahakseen. Tällä viikolla oikea olkapää ja käsi sekä vasen koipi, lienen astunut jotenkin pahasti ulkona käydessäni. Käsikipu johtunee siitä, että eräs masiina ei toimi ja tietyt jutut on pakko kirjoitella käsin. Se vie uskomattoman paljon aikaa ja on muuten aika rasittavaa, kun yrität pitää käsialan selkeänä! Oikeasti :)

Mitäs minä näistä, lotkotan rauhassa tämän päivän. Tiedän, että illan mittaan alkaa tulla uupelo tekemisestä ja minulla on yhtä ja toista kirjoitettavaa tuossa. Lisäksi olisi jokunenkin kuvattava asia ja kaikenlaista muuta pientä sohlattavaa. Ehkä minä yritän puuhastella illalla niiden parissa. Päivälounaaksi on vaihteeksi tarjolla vihanneskeittoa (milloinkahan ei olisi ollut)... vain eri lisukkeilla eli niitä sentään vaihdellaan sen mukaan, mitä on ollut halvennustarjouksessa. Nyt on taas pistää fenkolia ja rutosti paprikaa sekä tuoreita herkkareita mukaan soppaan. Njam!

Menenkin pistelemään välipalaa eli Päivän Päärynän aika!
 


POLKA – TUO ISO PÄÄRYNÄ ITSEKIN!