Sun tyttös valvoi taas ja ahkeroi - eli valvoi huolellisesti vuoden vaihtumista toiseksi! Kyllä se vaihtui. Ihan normaalisti. Muut ampuivat raketteja ja örvelsivät. Minä katselin ikkunasta ja täsmälleen keskiyöllä parvekkeelta tätä outoa näytelmää. Ja selvin päin. Mielenkiintoista.

                    PAREMPAA  VUOTTA  2007!

En taida tässä viitsiä sen enempää rapota, mutta viime vuoden puolella oli 1.5 lähes kivutonta päivää. Toivottavasti tänä vuonna on enemmän. Lisäksi toivoisi tietysti saavansa nukkua vähän enemmän! Tänä aamuna Vincentin ja Kummisedän kaksinpuhelu koskien ihmistä, joka vain nukkuu, vaikka kello on jo 5.30 sai minut väkisin nousemaan ylös Niin - siellä nuo hauskat vintiöt jo olivat pöydän ääressä, Kummisetä sieppomassa aamudrinkkiä ja Vincent pummimassa herkkuja. Olivat hyvin ihmeissään, kun en vielä tähän mennessä ole lainkaan ilahtunut heidän mukavasta aamuherätyksestään ja hauskoista puheenaiheistaan...grrrrr. Kun nyt kerrankin olisi nukuttanut ihan aidosti ja oikeasti vaikka vähän pidempään. Niin pitääkö sitä ihminen raastaa ylös. Pitää. Sanoi Kummisetä. Nyt hän huokailee tuolla, pitääkö sitä aamulla heti sännätä koneelle. Pitää. Minua ei kannata puhutella noin puoleen tuntiin heräämiseen jälkeen, jollei halua pysyvää vahinkoa sielulleen.

Eilisilta meni kyllä ihan siedettävästi. Eli Vincent rauhassa istui ja katseli raketteja ja pauketta. Lähinnä uteliaan ihmettelevänä. Kummisetä riipoi viinaa. Minä söin paahdettua hapanleipää eri peitteillä. Onneksi olin nukkunut  päikkäreitä klo 17 asti, lähes melkein kokonaan ainakin. Nyt kyllä toivoisi, ettei olisi valvonut. Humalainen seurustelunhaluinen mies ei ole minusta oikein parasta mahdollista seuraa tällaisena aamuna....toinen grrrrrrrrr.

Uuden vuoden lupauksiakin tehtiin. Luvattiin olla kilti, molemmat. Lisäksi Kummisetä lupasi olla juomatta vihreää, hedelmäesanssilla maustettua likööriä koko vuoden ajan. Mikäli kuitenkaan muuta alkoholipitoista ei ole tarjolla, tästä lupauksesta ei tarvitse pitää kiinni. Minä puolestani lupasin kutsua Kummisedän kerran viikossa syömään. Siis kutsua, ruokaa en luvannut. Ja ruokaa se on kaurapuurokin (Kummisetä inhoaa puuroja!). Taitaa olla mukavan ja terveellisen ruokavalion ajat edessä *kiero virn*.

Lokini lukijoille toivotan edelleenkin parempaa v. 2007 ja jokaiselle jotain, mitä on oikein kovasti toivonut! Ja tietysti sitä, että lokin lukeminen jaksaisi edelleen kiinnostaa. Minä en lupaa kyllä tämän lokin suhteen muuta kuin samaa vanhaa väninää ja valitusta, ruikusta, rapoja jne.

-----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrrmenta kavrut! Kiva kun eile olitte käyneet kaikki jättääs toivotuksii ja sillee. Mäki toivon teille kaikkee kliffaa ja paljo heekkuja ens vuadeks! Meill oli eile mukavaa. Mä valvoin noide kahe orjan kaa ihan siihe asti, kun hirveesti amputtii. Eikä mua pelottanu tai haitannu se mökä. Mä vaan makoilin toss soffan selkämyksell ja tsiigailin. Sitt ku just keskiyällä iha hirveesti paukku, mä menin kyll kysyy mamilt, ett onks se joteski vaarallist. Mutt mami sano, ett nou hätä, nii mä rauhotun ja jatkoin vaa lötkötystä. Ja sitt mä sain eile kaikkii heekkuja. Mä sain munuaisii, njamskista. Ja sitt muitki heekkuja viälä, juustooki ja lohipateeta ja kaikkee ja oviilia ja - en mä taida muistakkaa kaikkee! Huh - mä olin ihan täynnä. Mutt kyll mä taas jaksoin pummii aamuheekkui äsken, kalkonii ja napikoita!  Ja kyll mä oon yrittäny teilleki kaikill muistaa jättää ihan henk.koht. viästii, mutt jos ette oo saanu, nii nyt mä kruksaan sitt jo Kollikalenterist eka päivän. Se on 1.1.2007. Näyttää hyvält, hei!

322543.jpg

Hih - kattokaas, pimeelläki mä voin vahtii partsill, niinku nyt tässäki! Tää on otettu iha myähää illalla, mutt mamiskall oli se salamakaamera...  Ett ei niiku näy, ett oli oikeesti iha pimeetä! Täss mä oon päivystäny nyt talvisin. Kesäll mä käytän koritualii. Kesäll on muutenki kivempaa ku on kaikkii öttiäisii ja yäpeehosii, joit metsästää. Talvell ei oo. Paitti sisäll semmosii píänii mustii, joit mami sanoo kukkakääpäsiks. Niit mä sitt metästän joskus. Nii on ollu vaa muutama, höh. No - mutt mä oon saanu heekut ja nyt mä meen kuuntelee Kummisedän jorinaa. Saiskoha silt jotai ylimääräst heekkuu. Mä meen ainaski koklaa. Se on purrrrrrrrrrr taas huamisaamuu!

--------------------------------------------

Huominen, hmph! Herjaamo kutsuu taas. Ei kiva, ei mukava, ei hyvä... sattuu taas, koskee ja särkee. Nukuttaa. Nukkuminen korjataan päikkäreillä heti kun Kummisetä lähtee! Varpisti, nih!

Päivän slogan: Jos joku asia ei onnistu, kokeile toista tapaa - luultavasti sekään ei onnistu!

Päivän biisi: Kitara, taivas ja tähdet

Luettavana eli vielä vähän kesken: Robert Jordan - Vainajien kaupunki (Ajan pyörä 23. osa)

                            265380.jpg

                 MUKAVAA MAANANTAITA KAIKILLE!