Nolo-Polka tässä, terve vaan! Ai että miksi? No, eilen tosiaan Toveritar tuli kylään ja avitti (kiittelee tässä vielä eli ziitosta kovasti) ansiokkaasti roudausreissulla. Kävipä niin, että meikäläistä vaivasivat edelleen kivut, väsytys sekä jostakin syystä vähän huono olokin. Nolottaa! Seuraavan kerran, kun pyydän vieraita tahi jotakuta oikeasti seuraksi, taidan ottaa pari päivää lomaa eli toipuisi yhden päivän ennen vierailuja, alustavasti siis.

Tämä viikko on ollut yhtä kushemmettiä. Paljon töitä, pirusti särkyjä, paljon tekemistä iltaisin. Arvelin, että selviäisin perjantai-illan ihan samoilla jaloilla, kun ottaa vähän viiniä. Ei, en selvinnyt. Tai siis selvisin niin, että join vain vähän, söimme monen juuston pizzaa ja kälättelimme. Annoin myös kertoa itselleni, että yrtti on makoisaa osv. Paha olo paranikin sillä himppusen. Oloni ei siis kälättelyä ihmeemmin haitannut, mutta silti... Polka makoilemassa ja murjottamassa sekä palelemassa ulkotakkiin kääriytyneenä klaffisoffassa, piereskellen vielä (ne codit....). Ei oikein emäntä-ainesta, sano. Lisäksi Toverittarenkin piti ehtiä viimeiselle bussille. Mitä teki Polka? Hah, luki pari sivua ja meni nukkumaan :O Lienee tuo vanhuus iskenyt tosi pahasti. Epäilen kyllä, että se oli enempi väsy, joka tuon teki. Huono olokin on vielä läsnä, vähän. Sen syy taas luultavasti oli, että olisi pitänyt syödä jotakin heti reissusta tultua, ikäänkuin pohjiksi. Tiedän siis ainakin nyt, mitä tehdä seuraavaksi. Ilmoitankin tässä tiedoksi, to whom it may concern, että olen lomalla 6. – 8.4. Voitte merkata sen heti allakan reunaan ,D

Mutta muuten oli viihdykästä jutella asiaa ja asiatonta. Mukavaa oli myös saada seuraa ja apua tuolle perjantain inhokkireissulle. Minusta on myös kiva vaihtaa kirjoja ja luettavaa – toivottavasti maistuu teilläkin päin etkä ole kovin ankealla tuulella?

Belga on tulossa lounaalle ja tuo samalla tuliaisia keskustasta eli ViiVoanista. Hän soitti eilen ja oli menossa mauste- ja tofuostoksille. Lupasi samalla tuoda meikäläisellekin täydennystä. Kilti poika, oikein kilti! Tein pienet tilaukset ja toimitus siis seuraa heti välittömästi. Palkkiona lienee vain kunnon muonat jälleen jälkiruokineen sekä vähän jotain heekkuja ankeaan opiskelijaelämään ;D

Muuten vietän tämän päivän perinteisesti eli lötköttäen ja lepäillen, lukien, teen jotakin kivaa muonaa... Ehkä myös laitan koneellisen pitovaatetta pyörimään ja jos oikein siltä tuntuu, tekaisen pari tekstiä. Mutta nyt sänky kutsuu, suorastaan vaatii minua peiton alle lämmittelemään ja nostamaan koivet ylös. Kirjan jo kaivoin varastoista, kiva uutuus.

265380.jpg 

LAUVANTAITA VAAN KAIKILLE – LOKOISAA SEMMOISTA MIELUUSTI!