sekä erittäin levoton, uneton ja muutenkin ikävä. Kun heräsin klo 2.30, naapurit olivat menossa nukkumaan. Voi miten viihdyttävää elämää! Eli heti alkuunsa: kivut nilkoissa pahenevat edelleen kävellessä ja töissä, yö menee niitä potiessa ja asentoa vaihtaessa herään joka kerta. Lisäksi minua puukotetaan selkään. Hmph!

Onneksi ei tarvitse mitenkään stressata ns. joulua. Ei siivota, ei ostaa mitään tavaroita. No, ehkä lyhtykynttilöitä - niitä on mukava poltella pitkin talvea. Ja uusi valosarja parvekkeelle, osa vanhoista lampuista on tiltannut. Muuta ei tarvitse tehdä - jippii. Kunhan saan hankittua riittävästi luettavaa noille muutamalle vapaapäivälle. Inhottaa, kun kirjastokin on auki miten sattuu. Pyhäpäivät sotkevat Welhottaren suunnitelmat aina pahemman kerran.

Tällä viikolla on sentään mukava, kun on kaksi maanantaita ja kaksi perjantaita. Mörkönen ansiokkaasti analysoi tilannetta eilisessä lokissa ;D Minulle tällainen viikko olisi tarpeen vaikka joka viikko. Eli eikö itsepäisyyspäivä voisi olla joka keskiviikko? Tai jospa alkaisi pitää lomaa pätkissä, olisi lomalla joka keskiviikko. Asiaa täytyy pohtia tarkemmin, vaikka huomenna kun on vapaata ja aikaa miettiä päikkäreiden välillä. Joskus on vietetty oikein kunnolla Itsenäisyyspäivääkin, tänä vuonna ei taideta. Kummisetä on vieläkin vähän kipeänä, itseä ei huvita eikä jaksuta. Taidan vain taas lötkötellä, lukea, nettailla ja tehdä yhden (lue 1) hyödyllisen asian, en vain vielä ole päättänyt, mikä se voisi olla. Ehkä se selviää vasta huomenna, jos jossain vaiheessa sattuisin piristymään.

Herjaamossa on kiire. Osa on sairaslomalla, osa lomalla, osa osa-aikaeläkkeellä. Työt kasautuvat, juuri ennen joulua on ylimääräisiä kiireitä muutenkin. Jos joku haluaa ihan ilmaisen stressin, teretulemas vaan. Täällä olisi jaossa varmaan aika monella...

------------------------------

254944.jpg

Purrmenta kaikki kliffat kissinkat! Nyt mun kyll täytyy kehuu tota mamiskaa - se toimi niinku kunnon orjan pitääki. Se nimittäin eilen laitto sitä broiskuu. Se oli ostanu semmosii hirrrrrrrrrmu isoja koipia (toim.huom. jätti-giga-hormoni-koipireidet) ja sitt se laitto niit uunii. Mä sain heti raakana jo biittejä, se leikkeli mulle niit osii. Ja huuhteli ne mausteet pois, vaiks ei siin paljo niit ollukkaa. Ai ett oli njamskista. Sitt ku mä olin syäny ne, mä jäin viälä tsiigaa, ku se laitto ne uunii. Ja ett siält tuli hyvät haisut. Sitt ku ne oli valmiit, se otti kaikkein piänimmä niist ja alko syädä sitä. Mä kiipesin siihen mamin tualin viäree toiselle tualille. Ja mä katoin tarkkaa ja nätisti: orja ottaa koivesta palan, vie suuhun, ottaa kynsillä toisen palan, vie suuhun, ottaa koiven, imeskelee sitä, ottaa taas palan... Sitte mami alko nauraa ja sano, ett se ei voi vastustaa mun katsetta. Nii se laitto mulle sitt viälä piänii paloja siit koivest kypsänä. Se oli ihan hurrrrjan hyvää! Ja syätti mua kädestä, vaiks mä en yleensä syä kenenkää kädestä, en ees mamin, eikä se mua just koskaa syätä pöydästä. Nii - ett siin me istuttii pöydän viäress kumpiki omalla tualilla ja syätii yhessä! Aika hiano illallinen ;D Mun miälest seki oli sitt ansainnu vähä mun hellyyttä, ett ku se levis pikkusoffalle, mä tallustelin sen päälle ja me leikittiin sitä pään puskemista ja se sai silitellä ja kehuu mua ihan täpöllä. En mä kyll kauaa jaksanu, se oli vähä liikaa se lepertely... alko jo ihan nolottaa! Mutt vissii molemmat oltii tyytyväisii. Ja sitt tiätty viälä maitonapikoita. Ei oikeestaa vois muuta toivoo. Oli oikee kissamaisen hyvä ilta eilen!

287833.jpg

Vois sanoo, ett melkee näin hyvä ilta, vaiks ei otettukaa mitää juamaa ,> Nyt aamull mä en kyll saanu ku pehmoo evääks ja naksuja. Nii ja parit napikat, yks meni jääkkärin alle, mutt urhee mami onki sen semmosella pitkällä veitsellä siältä pois. Samall tuli kauhee määrä öks-pölyy... mä arvelin, ett se alkaa siivoo, mutt se vaan sano jotai rumii sanoi. Ett nyt mä jään taas goisii tyynyje keskelle, ku mamiska on lähtenyt duunii. Niit jättikoipii jäi viälä - toivottavast se tulee pikasee kotii! Varpisti mä saan taas lisää, jooko, mamiiiiiiiiih, jookosta? Se on sitte kunnon Itsenäisyyspäivää vaan kaikille kissinkoille - muistakaa juhlia!

----------------------------------------------

Kyllä, kyllä jäi koipea vielä illaksi. Mistä hitosta niin isoja broiskuja löytyy - kolme koipea maksoivat 99 c kilo ja ne olivat giga-kokoisia? Mutta hyviä. Eli syön tänään eväänä osan, jää vielä illaksikin meille molemmille. Vincent oli todella eilen poikkeuksellisen seurallinen ja huomaavainen alamaiselleen, oli oikein mukavaa =D

Luettua eilisiltana ja aamulla aloitettua: Nora Roberts - Musta ruusu, huh, sokeroitua darmatiikkaa ja romantiikkaa, sopivaa iltalukemista sateen sihneessä, jos muuta ei ole ,>  Michael Connelly - Avoin ja ratkaisematon, vielä sopivampaa iltaluettavaa rikosten ystäville, sopii myös aamuankeuteen ;D

Päivän slogan: Juuri kun aloin tottua eiliseen, tulikin tämä päivä!

Päivän biisi: Doris - juu, siksi, että Doris oli toisenlainen...

273429.jpg

Toivottavasti kissat antavat meidän edelleen nettailla ja lokittaa ;D

                               265380.jpg

           HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄN AATTOA LOKISTANIAAN!