Kuten jo aikaisemmin sanoin, kunnon työläinen sairastaa viikonloppuisin tai lomalla. Nyt ei ole enää pesukonefiilistä. Nukuttaa kyllä, yö meni vähän pyöriskellä ja painiessa peittojen kanssa sekä Vincentiä varoen... siis etten potki kissaa sentään päähän. Eli täällä ollaan. Hah - taksikeikkoja on tähän aikaan vähän. Huvitti, kun taksikanava oli auki ja kuljettajat kiroilivat, että 11 oli tempaissut keikan, tähän aikaan. No, minä sitten kuljettajalle, että ei kai hän ole juuri 11, olipa tietysti. Vain juopot ja welhottaret kuljeskelevat tähän aikaan - minä siis OLEN se welhotar ,D

Ei mitään kerrottavaa, ei ainakaan mainittavaa. Runsaasti outoja unia, joista ei kehtaa tarkemmin rapota. Siinä olisi psykopaatilla paljon tulkittavaa, eli en tuo niitä julki. Eilisilta menikin päheltäessä Huutis-juttujen kanssa, eli laatiessa uusia ilmoja, postittaessa paria tuotetta jne. No, juu, tulihan sitä huudettua vaihteeksi uusi maripaita itsellekin. Eihän niitä olekaan kuin kolmisenkymmentä. Erilaista maria, ei raitapaitaa... Ja luettua jokunen loki, ihan huomaamatta tuli taas eksyttyä Lokistanian syvyyksiin. On muuten vinkeää, kun huomaa linkanneensa itsensä ainakin 5:n eri lokin kautta eteenpäin ja eteenpäin, lukien kaikki matkan varrelle osuneet. Ja sitten tietty arvontana satunnainen loki. Huono tuuri, osui pelkää kästyölokia ja uskontova. Ei oikein jaksa kiinnostaa!

Hirmuisen hiljainen viikonloppu. Puhelin ei soinut kertaakaan. Pari tekstaria sentään. Mutta eipä ollut kenelläkään sitten ikävää jos ei mukavaakaan kerrottavaa. Tai yleensäkään asiaa. Kielitaitoa yritin ylläpitää juttelemalla Vincentin kanssa, joka ystävällisesti jäkätti takaisin. No niin, no käviväthän sekä Poika että Kummisetä lauantaina, mutta kuitenkin. Melko yksinäinen olo noin muuten.

Uusi viikko Herjaamolla alkaa. Varokaa muuten, ulkona on pirskaleen pluikasta! Vain muutama hiekanmuru jään päällä, leudompaa luvassa. Ai niin, luultavasti joku muukin Herjaamolla seuraa tätä lokia ja taidankin tietää kuka. Seuraa pois, ei sinusta täällä pahaa ole puhuttu ,D Vaikka tietysti olisi kivaa, jos kertoisit sen itse. Se nimittäin näkyy kyllä erinäisissä  vakoiluvälineissä! Eheeehheheh *käkätystä*. Täytyy sanoa, että odotan ensi vkolla olevaa lomaa aika kovasti. Viimoisesta lomasta ja jopa sairiksestakin on aikaa. Niin että lepoa ja muuta kivaa on sitten tiedossa ensi ma lähtien.

----------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrmenta kaiffat! Hah - joo mamiska pyäri koko yän nii, ett mun tartti melkeestäs väistellä sitä. Ja sitte se heräs, tai siis nousi ylös, joskus kolmen maissa jo ja vänisteli siinä omiaan. No, tiätty munkin piti sitte nousta ja lähtee tsiigaa, ett se varpisti pääsee sinne naksurahantianuupaikkaa. Ja ett mä saan mun aamupalan ja muut tärkeet justkat. No, kyll mä sain. Ja eilen kunnon kissanmuanaa. Taas orja söi jotai jätteitä. Ja teki jätteistä viälä evästä! Mä en tajuu, miten se voi. Ottais seki vaa purkin puhdasta kissanmuanaa mukaasa. Ois paljo, hygni.. siis tota hygieenisempää, eikä haisis nii pahalle kun sen appeet. Ku niis on niit maustepurveleit ja sipuloit ja vihanneksii ja kaikkee...en tykkää! Ja ei muute löyty mun sitä uutta leikkipyöritysjuttua, mutt löyty mun uus pallo! Ja kaikki hiirulot, ett mä voin yksinki leikkii. Vaiks nyt mä kyll taidan mennä unettaa vähäks aikaa, ku mamiskaki on lähteny!

415500.jpg

Ett tota, siis, vaihteeks tämmöne unetuskuva, miss mä melkee goisin =) Eihä niit oo viälä nähtykkää! Mun tarttee taas laittaa mami ettii kuvaa, miss mä puuhaan jotain. Se ei vaan ehdi kaameran kaa mun perään, kun mä olen niin nopee! Ei mun vika, niinku. No, se on sitten kliffaa viikon alkuu kaikille - huamiseen!

----------------------------------------

Jahas, ei kun odottamaan viikon ensimmäistä kaffettimen hallitsijaa. Vielä ei kannata itse rynnätä keittämään. Kahvi ehtisi painua ennen muiden tuloa. Odotellaan siis, ihan rauhassa vaan *grrrrrrrrrr*!

Päivän slogan: Sumean logiikan mukaan maailma on sumea, tämä tarkoittaa, että käsityksemme maailmasta on sumeaa!

Päivän biisi: Have You Heard

Luettua: Viime vkolla aloitetun Tuliristin tiiliskiven jatkoluenta on käynnissä. Siinä välissä tuli lukaistua dharmatikkaa ja rhomantiikkaa tosi suomalaisittain eli Johanna Marttila - Lemmenkukkia, tuota, arrrrrrrrgggghhh, ei oikein sovi minun pirtaani. Mutta kuten sanoin, lukematonta kirjaa en palauta, joten nieltävä se oli tämänkin. Liian siirappia, liikaa "sattumia", liikaa ihan kaikkea ,>

                            265380.jpg

                              MAANANTAITA!