Hjuu, eli, ne tekivät sen ple soikoon taas! Työsopimusta siis jatkettiin vuoden loppuun....Onhan se tietty "hyvä, että on töitä", mutta tosissaan tämä käy hermoille. Eli oma mappi on jo tehty pelkästään työsopimuksia varten - uskokaa huviksenne, että niitä on melkoisen paljon. Toinen mappi on perusteilla hylättyjä työhakemuksia varten, tosin olen ne tähän asti heittänyt avaamatta roskiin. Niitäkin tulisi jo iso korillinen.

Missään muualla eli yksityisellä(kään) tällainen ei olisi laillista, mutta valtio ja kaupunki voivat tehdä ihan mitä hyvänsä! Että hatuttaa. Enkä siis ole todellakaan ainut, joka on tässä tilanteessa. Meitä on hrrrrrrrrrrr huisin paljon - ainakin täällä Tsadissa. Esimerkkinä vain, että jos joku samalla palkalla töitä tekevä yksinhuoltaja jäisi työttömäksi, hän saisi erilaisina avustuksina ym. enemmän kuin työstään palkkaa. Että näin täällä. Tosin sitten 500 pvän ansiosidonnaisuuden jälkeen tipahtaisi peruspäivärahalle ja tehostettujen (nauraa huutonaurua) työllistämistoimenpiteiden puolelle. Ja mitä tästä seuraisi - runsaasti työtä muille kaupungin ja valtion virastoille ja vihainen yksinhuoltaja. Että sillee! Ja tässä sitä nyt sitten taas kituutellaan "onnellisena ja tyytyväisenä työntekijänä kaupungin hellässä huomassa" mm. työtyytyväisyyskyselyn perusteella. Että jaksaa nyt ketuttaa tässä yömyöhällä, kun aloin kirjoitella!

En saa unta. Sattuu jalkoihin. Massukin meni sekaisin - ilmeisesti liian hyvästä ruuasta (kesäkurmitsaa broiskulla, sienillä, juustolla ja sipulilla)...yleensä kun tulee elettyä Vanhalla Kostajalla niin pitkään ,/

--------------------------

Purmista - kaiffat! Mä oon ihan öönä, kun mamiska nouski sängystä ja alko skrivaa, kello on melko tasan puolyö. En mä tiedä, millon se meinaa tän julkistaa, mut vaan tiedoksi! Mä ainakin goisin sikisti vielä ihan rauhassa pari tuntii. Nii, munhan piti kertoo pari juttelusta. Ensiksi, oli tosi magee ukkonen täällä. Mami luuli, ett mua olis pelottanut, ku se edellinen kissi oli aina paukkeessa juossu pyykkikaapin alle. Ja pöh - mä makasin tossa soffan selällä tyytyväisenä ja kattelin salamoita ja kunnon älämölöä! Ja hirrrrrrrrrrrveesti tuli vodaa. Onneks ei tarvii enää loisii tuolla ulkona vaan voi kölliä täällä sisällä ihan rauhassa.

Sitt se toinen jutska. Tänään oli tossa meidän partsin alla hirmunen koiratappelus. Kolme suurta dogia yritti sotkeentuu toisiinsa ja hihnoihinsa ja huuto oli sen mukane! Ihan hirvee häly, mutt mähän kiipesin mun korituolille tsiigaa mitä siell on meneillää. Vähäks mamiskaa nauratti. Ett utelias luonne, ei jätä koiriakaan rauhaa. Oli aika nastaa tsiigaa niiden typeryste fragista!

Ja viälä - mä oon saanu uutta heekkuva, ihan oikeeta heekkuva. Se on kissinkarkkia, nimee mä en taida viitti laittaa, jos täs on mainostuskielto. Mut Gummititi lahjo mua semmosella pussukalla. Nyt mä saan sitte aamulla kalkkunaa ja iltapäivällä niit semmosii maitonappei muutaman. Ne on tosi huisin hyvii! Ihan melkee parasta mitä mä tiedän - mä jo yritin avata sen pussinkin, mutt se oli vähä turhan hyvin kii...Ja mamiska huomas ja hääsi mut pois pöydältä - ois nyt antanut toise itte ottaa kaakkisa! Höh!

209978.jpg

Nyt mä pyysin mamiskaa ettii jonku hirveen kissikuvan, ett kaikki muistais miten hyvän näkönen MÄ oon. Musta ei taaskaan nääs oo valmiita kuveja *kissamöks*. Nii - et katelkaa tätä ja muistakaa mua, tualt  alempaa löytyy, pliis. Mutt nyt mä kaivaudun kaikkiin neljään tyynyyn vähäks aikaa viälä. Mamiska voi jatkaa, jos ei kerta saa muka unta. Höh. Omituista noilla ihmisillä. Eivät saa muka unta, ainaski mä nukun melkee koko päivän ,D Purrrrrrrrrrrrrrrrrveiset kaikille!

------------------------------------

Ei ole sairaslomalaisen elämäkään helppoa. Yrittää järjestää joku käymään kaupassa jossain välissä, joku viemään ja tuomaan postia jne. Sitten täällä huushollissa näyttää kuin Attilan hyökkäyksen jäljiltä - siivo on hirveä. Ja pyykkiä on vaikka muille jakaa. Ja kaikki pitäisi jotenkin saada tehtyä. Ja ehtiä muka lepuuttaa. Sanonko rumasti, no en sano, tulee kuitenkin taas sanomista siitäkin.

Koipirapo: Tänään tilanne aika hyvä; en ole istunut koneella kuin vähän aikaa, lepuutellut kohtalaisen hyvin enkä ole edes kävellyt ulkona. Huomisesta ei sitten taas tiedä =(

Ja pisteenä kuuluisan I:n päällä, Hörhö muka-hukkasi pankkikorttini, jonka tietysti ehdin kuolettaa, kunnes hän 15 min. päästä löysi sen. Kututtaa. Sekin on aina 10 juuroa kortista, minkä pankki haluaa. Ja tämä on jo ainakin kolmas kortti vuoden aikana. Prrrrrrrrrleeen Hörhö, haukuin sen tosi pahasti, oikein niiiiiiiin pahasti kuin Welhotar vain voi. Toivottavasti auttoi ;>

Päivän slogan: Uni on vain kofeiinin korvike!

Juuri luettu loppuun kirja: Jera Hänninen - Harakkapoika (SUOSITTELEN!) ja jo ehdin hiukan aloittaa Staffan Bruun - Siperia opettaa

Päivän biisi: He kääntävät tyynynsä

No niin! Massukin on aavistuksen rauhoittunut lääkkeestä ja voin jatkaa tuota toista kirjaa tässä yön mittaan. Taidanpa laittaa julkaisemisajaksi tämän oikean kirjoitusajan - minä yöeläjänä!

NO - KUNNOLLA SITTEN LOKISTANIASSA - WELHOTAR ON PALANNUT!