Ja sitten kaikki toistavat tämän mantran minun perässäni: ”Vaikka minulla olisikin lahjakortti erääseen verkkokauppaan, minun EI ole pakko ostaa uusia kirjoja.” Eksyin nimittäin eilen tuhluuttamaan, kun huomasin saaneeni taas 10 juuron lahjuskortin kasaan. Nyt minä sitten ostin pienen uuden kaameran, tuo vanha kun veisaa tod. viimeisiään. Ei sillä tee enää mitään. En tiedä, tekeekö tuolla uudellakaan. Mutta katsotaan. Ei paljoa ainakaan maksanut, samalla tilaus tulee ilman posti- tms. kuluja ja kylkeen sai valita kirjan 1.95 juurolla *köh*. Ette kai te luule, että minä olisin voinut vastustaa kiusausta? Lisäksi koko lasku jäi alle 25 juuron joka tapauksessa :O Ja ei, kamera ei ole lelukamera (ainakin luulen niin).

 

Nyt vaan odottamaan sitäkin pakettia. Yksi kirjapaketti on postissa jo, toinen tulossa eli sinnekin pitää vielä tällä viikolla. Eilen käväisin Serkuissa hakemassa vähän juustoa ym. käyttömuonaa Belgalle *ristii sormiaan* ja sitten vielä pika-pikaa kirjastossa noutamassa jokusen varauksen. Nyt on taas sekä ruokaa että kirjoja. Hyvä näin!

 

Toisekseen olen taas ääriväsy ja kipeä – onhan jo keskiviikko. Koivet ovat karmean näköiset. Mikään ei auta. Särky on ainainen seuralainen enkä saa nukuttua kuin 3.5 – 4 h katkonaista horrosunta. Lisäksi täällä on hikinahkeat yöt, kun kämppä on muhinut auringossa koko päivän eikä tänne saa läpivetoa millään keinolla. Nuku siinä sitten, pää märkänä. Työstähän tuo jo käy eli olen sikaväsy jo puoliltapäivin. Sitten taas oudosti pirkistyn iltaa kohden enkä malttaisi jättää kirjaa kesken. Mömelöt kyllä napsin oikeinkin mieluusti!

 

Josta tulikin mieleen, että omisarvis saa luvan myös uusia reseptejäni. Ainakin pamit ovat tarpeen, muita onkin vielä jkv jäljellä. Sirkkoja ja Zopeja jopa *mmmmm* kohtuupaljon. Olisin vakaasti sitä mieltä, että kyllä olisi mukava järjestää Mömmönvaihtobileet, samanlaiset kuin kuuleman mukaan Hupperwaarekutsut sun muut alusvaategeimit ja semmoiset yleiset myyntipippalot ovat. Jokainen toisi mukanaan mömmöjä, jotka ovat joko ylimääräisiä tai joita ei halua jostain syystä käyttää. Niitä sitten voisi vaihtaa päittäin toisten kanssa, ilman voittoa tietysti. Tarkoitushan ei ole tehdä mitään lainvastaista. Ja illan ehtoisa emäntä tai isäntä tarjoaisi kaffet ja vähän suolapalaa – hän saisi jonkinlaisen kemikaaliyllärin palkkioksi tarjoilusta ja tilojen käytöstä. Ei – idea EI ole minun vaan kotoisin aivan muualta. Enkä nyt viitsi linkata, kun en ole pyytänyt lupaa. Mutta jos idean isä ilmoittautuu, siitä vaan. Minusta tämä olisi oikein mukava tapa viettää vaikkapa yksi ilta parin kuukauden välein :D

 

Varastolla on oikein miellyttävän rauhallista ja hiljaista. Tykkää! Ehdin kirjoittaa eilenkin pari juttua itselleni työaikana *muahhhahah*. Lisäksi saa rauhassa roilata netissä eikä kukaan katsele pitkään. Ja arvatkaas mitä – minulla on lomaa jäljellä 29 arkipäivää. Siis kaksikymmentäyhdeksän. Se on aika monta päivää. Se on melkein kuusi (-> 6) viikkoa!!! Ja osan ainakin pidän elo-syyskuussa pois, viikon tahi pari. Miten nyt Upo sitten suo, hän on nimittäin lomalla.

 

Kun nyt saisi nuo koivet edes nätimpään kuntoon, pirulauta. Häiritsee jo esteettisesti kultiveerattua silmäänikin. Lisäksi särkee ja juilii, välillä nipsaistaan saksien kärjellä tai laitetaan murkut kuseskelemaan päälle. Argh, siltä se ainakin tuntuu. Minä siis menen taas riipimään lisälääkitystä, ei tässä muu auta!

 

265380.jpg 

 

 

VARASTON HOUKUTTAVA KUTSU, JOHON POLKA VASTAA INNOKKAASTI  =b