TERVETULOA MEITIN PUOLISATAVUOTISJUHLIIN!

1866549.jpg594618.jpg

Aloitamme tietysti kuohuviinillä – olkaapa hyvä. Tuolla on tarjolla myös alkoholiton kuohuviini, Pommac tai raikas vesi – kippis.

Tässä jutustelun jälkeen siirrytään sitten puhvetin puolelle. Tänään on tarjolla voileipäkakkua, kala- ja kasvisversiona. Käykää kiinni ja ottakaa lisää! Molemmat ovat hyviä, kasvisversio on myös laktoositon. Se on vaan niin ruma, että kuvaa ei ole ,D

865682.jpg

Jälkkäriksi tarjolla kaffetta ja rahkaleivareita, halukkaat saavat myös vaffaa kaffetta =D

1866555.jpg

Vincent tarjoaa kavereilleen tässä vähän muonaa eli katkista, lohta, määkäruokaa ja raksuja. Myöhemmin on tarjolla erilaisia napikoita sekalainen valikoima. Tarkoitus on, että niitä sitten heitellään kissijengille tuolloin tällöin leikkien ja tanssin lomassa.

594621.jpg594622.jpg594623.jpg596952.jpg

Musiikkina tänään ihan kuulkaas vinyyliltä The Doorsin koko tuotanto, Janis Joplinia, Led Zeppeliniä, Beatlesia ja Rollareita - noin niinkuin pääasiassa. Ylläreitä mukana ja välissä ,b Kotimaisista kuullaan Leevi and The Leavingsiä, Juicea sekä koko Freukkareiden tuotanto. Erittäin rauhallisena hetkenä kuuntelemme hieman Bachia ja cembalomusiikkia. Vieraat voivat tuoda mukanaan omat äänitteensä, kiitoksia vaan... (ja välihuuto: soita v*ttu Paranoid hyväksytään!).

Illan aikana on jatkuvasti tarjolla boolia, myös ilman alkoa!

594619.jpg

PIDETÄÄN KIVAA – JÄTTÄKÄÄ VIESTIÄ!