Aamuyötä, tai oikeastaan keskiyötä juuri nyt! Heräsin kipuun, särkyyn ja huonoon asemointiin. Yritin jatkaa unia, ei onnistunut. Ei sitten millään. Oli taas noustava kaffen keittoon ja vetäisemään pari mömelöä. Ehkä se uni tulee käymään taas parin tunnin päästä vähäksi aikaa. Toivoisin ainakin. Suunnittelin eilen ilmeisesti vähän liian suuria päivän toimiksi. Tällä aloituksella ei tästäkään päivästä tule kovin hyvää. Eilinen tuntuikin yllättävän mukavalta, en näet tehnyt mitään kovin järkevää, rasittavaa tms. Kunhan haahuilin kaikkea pientä ja olo siis tuntuikin ihan hyvältä. Se olikin silkkaa harhaa, voihan veetu! Tyypillistä fibroa tältä osin...

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ei tässä päivityksessäkään taida olla mitään järkevää kerrottavaa, kunhan jaarittelen. Ei edelleenkään kansalaistsuurnalisimia, ei. Eikä suolikaan vielä ole toiminut. Ei mitään mainittavaa Welhottaren residenssissä siis. Vincent on taas kovin ihmeissään, kun heräilen tähän aikaan. Ympäristössä väki valvoo, valot sammuvat tasaista tahtia. Minä olen äärettömän kade ihmisille, jotka pystyvät kävelemään kivutta ja nukkumaan yli 2 h heräämättä lainkaan. Olen kade muustakin, mutta nämä nyt tällä kertaa päällimmäisinä.

 

Belgarion lähti alkuillasta takaisin Riksuun, hyvissä ajoin siis. Heh – esimerkillinen nuori mies *virn*. Ei maistu siideri, ei olut. Taisi olla kiire virittelemään omaa läppistä iltojen ratoksi. Lupasi tulla viikonloppuna käymään eli ainakin lounaalle ja perehdyttämään minua pariin asiaan, jotka, yllättäen tässä Vistassa toimivat hmmmm hieman erikoisesti (tai eivät toimi, tai toimivat, mutta minä en osaa käyttää tätä vielä riittävän tehokkaasti). Kummisetä lepäsi eilen, kuten suurmiehillä on tapana. Tänään ajattelin käyttää häntä hyväksi, ihan hävyttömästi. Atk-koulutuksen osalta siis, tarvitsen pikakertauksen parista ohjelmasta. Mies tehköön työtä ruokansa eteen! Sen jälkeen vasta seuraa palkka eli myöhäinen lounas. Kirjatilannekin alkaa näyttää huolestuttavalta, luettavaa on haettava viimeistään huomenna. Postia olisi myös lähdössä, Huutis-asiaa. Setä hoitanee nekin pois kuleksimasta. En aio käyttää asiointimatkoja vielä, on vain pari matkaa tälle viikolle enää jäljellä. Ne kuluvat Hakiksessa käydessä sekä roudausretkellä, ei tässä mihinkään hupiin tahi vapaa-aikaan matkoja tule ikinä käytettyä. Ihan oikeasti siis. En ole koko kortin haltija-aikana käynyt esim. kenenkään luona kylässä, kapakissa, leffassa tms., johon olisin taksoa käyttänyt. Tuonvertaiset matkat menevät kyllä tasan tarkkaan kirjasto-kauppa-posti-Yrjö-tori-halli  -matkoihin. Sekä lähiopintopäivään, jota ei hyväksytty "oikeiksi" opinnoiksi!

 

Eilen oli hetken verran jopa niin hyvä olo, että suunnittelin työntekoa. Nyt taas tässä kirjoittaessa tajuan, että ei siitä mitään herkkua tule. Kirjoittaessa alkaa  vasemman lavan puikotus ja oikea olka muistuttaa jo olemassaolostaan. Täytyy soittaa tänään sinne neurolle, mitä tietoja he olettavat minun tuovan mukanaan vai ilmestynkö vain paikalle. Ohjeistus oli muutoin hyvä, mutta tästä ei ollut mitään mainintaa!  Eli lähden raikkaasti liikkeelle siitä, että myös sitä kautta olisi jatkossa mahdollisuus saada sairaslomaa tai Kivakandi ainakin tarvittaessa sitä kirjoittaa. Kunhan jaksaisi käydä välillä sopivan määrän päiviä töissä, ettei joudu KELAn päivärahalle – ainakaan ihan heti.

 

Ei tämän enempää muiden työviikon alkajaiksi. Minä vain valitan ja vänisen, kuten aina.

 

------------------------------------------

 

254944.jpg

 

No juu, yöpurrrrrrrrr vaa, kaiffat! Juu, se jatkuu vaa. Mamiska goisii vähä ja sitt se punkee ylös. Epistä, ku mä melkee goisin sen päällä toss jaloiss, nii ni mäki sitt taas heräsin ihan sikiunest. Onneks se tunki heti mulle heekut, ett mä en ala jolisee. Mua kyll nukuttaa ihan kunnoll. Eile meill oliki taas ihan kliffaa kaksistee. Me oltii partsilki ja tsekattii kukkii kimpass ja leikittii siälä mylpyröill, ett saatii raitist ilmaa muka! Ja sitt mami duunas riisii ja donarii – mä sain tiätty mun donarin eriksee, sen pual puukkii. Ihan tosi heekkuu taas. Mami laitto omaansa jotai hirveen haisust sipulii, kurrii ja jotai muit purveleit, sitt viälä jotai sekovihanneksii =O Hrrrr, haisu kamalan pahalt semmone. Onneks mä saan syädä tuala ihan eriksee! Ja sitt me otettii ihan snadit päikkärit kimpass. Ei ees kovin pitkät niinku. Must on vaa kliffa päivälki goisii orjan viakus, se on melkee paras mesta, ku me kääriydytää päiväpeittoo ihan sekasin, se on semmone tosi iso peitto, kattokaas. En mäkää nyt taida jaksuu muuta, mä melkee goisin taas.... ZZZZzzzzzzzzzzzzzzz

 

927417.jpg

 

Täss mä muute oon just vähä hepulis, ku leikitää mylpyröill. Mutt nyt mä meen ihan kunnolla goisii. Mami voi valvoo... huamisee!

 

------------------------------------------

 

Päivän slogan:  Maailma on täynnä ihmisiä, jotka eivät löydä toisia ihmisiä!

 

Päivän biisi: Keskiyön cowboy

 

Luettua: Aivan, eilen todella tuli luettua... 1400 sivuinen tiiliskivi. Ainoa huono puoli ao. opuksessa on sen vaikea luettavuus sängyssä ,D Diana Gabaldon - Lumen ja tuhkan maa, 6. osa sarjasta, voi toki lukea myös itsenäisenä romaanina. Minua tämä sarja on viehättänyt, vaikka aikamatkailu jne. ei nyt hirveästi tässä yhteydessä tuo uskottavuutta. Tosin sekin luo vinkeitä mietteitä, miksi mitäkin on tapahtunut ja entäpä jos historiaa pystyisi muuttamaan. Lähinnä kiinnostaa historiallisten tapahtumien selostaminen eri yhteyksissä. Nämä on nimittäin kerrottu jopa totuudenmukaisesti, tosin kirjan henkilöt niihin jotenkin aina nivoen. Eli erinomaista historian esittelyä hyvin kirjoitetun ja luettavan hömpän rinnalla. Nyt eletään Amerikan sisällissodan alkuvaiheita ja tunnelmat käyvät kuumina, joka asiassa. Welhotar yllättäen suosittelee pitkistä tarinoista ja historiasta pitäville, mukana toki myös seksiä ja väkivaltaa *virn*, mutta siistissä muodossa!