Viikko on jo paremmalla puolella. Lopultakin. Torstaina saa siis toivoa ja joku ehkä Toivoa, mutta ole varovainen, voit saada sen mitä toivot! Jotta kaikilla olisi kuitenkin jotakin toivottavaa, tässäpä kilpailuja. Osallistu ja voita, vaikka frankista nyt en erityisemmin pidäkään, niin linkitän tämän silti tähän ,D Kesälomalainen voi kuluttaa siis iltaansa vaikka osallistuen joka ikiseen skabaan...

Ja sitten tavan mukaan koipirapo: Eilen olin niiiiin kipeä, etten kehtaa kertoakaan. Työpaikalla väitin juuri juosseeni 3000 m:n esteiden SE:n, jotta joku selitys vaappumiseeni olisi olemassa. Eivät ryökäleet uskoneet. Ehkä syynä on se, että he tietävät minun hädin tuskin pystyvän kävelemään hitaasti 300 m. Hirmu helteessä sain kuitenkin pungerrettua itseni kotiin. Ah - rakas pakastin - kaivoin sieltä esiin iltaruuan valmistusaineet eli vihannessekoituspussin, pussillisen sieniä ja kinkkusuikaleita. Menin pötkölleen sänkyyn, asetin huolellisesti  toisen tyynyn jalkopäähän ja vuorasin tyynyn pakasteille. Sitten varo-varo-varovasti jalat tyynyn päälle ja pötkölleen. Mikä ihanuus! Siis aivan uskomaton tunne...... mmmmmmmmmmmm ......vastasi melkein ograsmia, jos joku muistaa, mikä se on - minä en! Tunnin siinä lueskelin hyvin hajanaisesti ja sulattelin pakasteita samalla koipien särkyä lieventäen. Tehosi sen verran, että loppuillan pystyin jopa olemaan koko ajan ajattelematta jomotusta ja sain jopa yöllä nukuttua tuon tarpeelliset 5 h. Yesh!

Tapasin aamulla bussia odotellessani Wanhan Malmin Hörhön, ikuvanhan tutun, joka oli tällä kertaa yllättävän kuosissa. Oli menossa fillarilla (!) ennen klo 6 (!!) töihin (!!!). Ihmeellistä ja outoa. Selvisi, että tämänkin takana on tietysti Nainen. Mitä kaikkea me naiset saammekaan miehissä aikaan. Jopa paatuneimmassa malmilaisessa hörhössä. Oli tosi mukava tavata pitkästä aikaa! Kaikkea hyvää vain heille.

Meillä taas Vincent on näyttänyt parhaimmat  hurmauskeinonsa ja eilenkin tienannut itselleen ylimääräisiä herkkuja. Kyllä kissat ovat ovelia, fiksuja ja tietenkin lisäksi upeita.

----------------------------------

Wuaaahuomenpurrrrrrrrta, kaikki blogikissit ja niiden kotiorjat! Mamma puhuu taas totta. Mä oon aika hyvä ,D Kummisedällä on murtunut kylkiluu ja se kävi eilen aamulla taas lainaamassa mamiskalta jotain särkyjutskaa. Se tuli niin aikasin, että mä olin vielä goisimassa. No, kun mä hiffasin, ett se oli Kummisetä, mä heittäydyin poikittain käytävämatolle ja pyörin sillee söpösti siinä ja puffasin sitä. Sitte se meni lääkekaapille, se kaappi on muuten jääkkärin viekussa. Ennenku se ehti kaapille, mä istuin tärkeenä jääkkärin vieressä ja sanoin sille, että mamma EI oo antanu mulle heekkuja, mä oon ihan nälkään kuolemassa ja katsoin sitä hyyyyvin syvälle silmiin. Eihä se voinu muuta ku antaa mulle raps-kinkkua. Jesh - taas mä sain tuplaheekut. No, piti sitte tietty vähä puffata sitä ja hyristä ja olla kiitollisen näkönen. *kissakikatusta* Mähän sanoin, ett noit ihmisii on helppo flöittaa. Ne uskoo melkeen mitä vaan, kun osaa sillee fiksusti esittää.

                                   118363.jpg

Mamma yritti eilen sitte korjaa sitä kameraa, tai ainaki tutkii sitä. Nyt se sano, ett se kai toimii. En mä kyllä usko, ei se osaa, ku se on mamma kerta! Niin ett mä pyysin sitä sitte laittaa jonku kivan jutskan sielt vriiartlokista tai jostain ja tossa on aika kiva. Mä siinä ihan selkeesti oon kytiksessä. Tai aikastee mun näkönen katti. Mä oon kyllä komeempi! Kyllä kai mamma nyt sai sen tikikaameran toimimaan, niin ett lopultakin mun-mun-mun kuvat ois esillä eikä aina vieraita! Mut lokissa pitää olla kissikuva. Mä olen päättänyt! Nyt mä meen lepäileen, että mä jaksan taas, jos vaikka Kummisetä tulis taas käymään, njaaaaammmmmmmsk!

-------------------------------

Tämä päivä saisi kulua nyt nopeasti ja perjantai menee sitten jo siinä ihan itsekseen. Viikonloppua odotan vain ja ainoastaan kunnon levon takia. Ei ole pakko tehdä mitään, jos ei jaksa tai halua. Muuten, yöradiossa lupailtiin jo mahdollisia ukkoskuuroja! Toivottavasti jo tännekin, helteily alkaa olla vähän liikaa.

Päivän slogan: Elämä on sairaus, joka alkaa sukupuoliyhteydestä ja päättyy kuolemaan.

Päivän tehtävä: Tylsyystesti, eli testaa oma tuloksesi. Erinomaisen mielenkiintoisia tilastoja seuraa, tässä mm. omani, jos se nyt ketään kiinnostaa.

Päivän lekurimoka: Potilaana 20-v. mies. Epäilee sukupuolitautia. Satunnaisella tyttöystävällä todettu kondylooma ja kertonut tästä. (Lääkäri sanelee:) Peeniksessä ja ulkosynnyttimissä ei kondyloomaan viittavaa. Kerrotaan yleisestä kondyloomasta. (Vakava asia, mutta miehellä ulkosynnyttimet????)

Kesken oleva kirja: Reksi on homo ja opettajat hullui!

TULKAA EDES TOIMEEN TOISTENNE KANSSA!!!