eli sen osa-aikaisasian kannalta tulen pitämään teidät tietojen tasalla heti, kun jotakin konkreettista alkaa tapahtua. Sen verran tuo pisti kyllä pastani sekaisin (!), että eilen unohtelin asioita aivan täpinöissäni. On nimittäin muutakin puuhastelua ollut tässä aivan jumalattomasti eli kiirusta pitänyt. Niin, siis netissä roikkunut paljosti ,D

 

En pysty vielä edes laskeskelemaan mitään, koska ketään ei viikonloppuna saa kiinni. Sen verran tiedän, että kaveri joka jäi osa-aikaiselle ns. normieläkkeelle ja tekee 55 % työviikkoa sanoi verotuksen tekevän sen, että hänelle se jopa kannatti! Tosin hän käy kauempaa töissä ja matkoihin menee lovvoa melkoisesti. Mutta eiköhän se suuntaa antava mielipide kuitenkin ole. Toivoo tämä. Tulee kotona kuitenkin pikkuisen edukkaammin toimeen; ei tarvitse syödä kuin kerran päivässä, voi tehdä eväänsä huolekkaammin eli vielä halvemmin. Muusta en kyllä pysty enää säästämään! Elän niin halvalla, että itsekin kerran ihmettelin (ja tämä ei siis ole kehuskelua). Kuitenkin yritän avittaa Belgaa aina kun voin. Haluan, että laps saa opiskella niin pitkään kuin mahdollista ilman pakollista lainaa! Ai, että miksi? No, entinen esihenkilöni maksoi vielä viisikymppisenä sekä opinto- että asuntolainaa, perhettäkin oli melkoisesti ja hän tuntui olevan huomattavan tiukilla. En tahdo Belgan olevan sellaisessa tilanteessa, että pitäisi jatkuvasti ajatella rahaa! Hän kuitenkin pystyy myös onneksi elämään halvalla, vielä halvemmalla kuin minä :) Syynä lienee osittain se, että kerään jotakin halvennusjuttuja aina kaksittain, toiset hänelle... samoin pientä herkkua mukaan. Ihan vaan mieltäkin kirkastamaan!

 

Kävin eilen taas kirjasto-kaupparoudauksella. Ne tavanomaiset tarpeet siis, kolme kassillista kantamista. Jumankauta, vihannekset ne painavat. No kun tsioski tarjosi taas kakkakuulia 1 juuro / kpl, niin meikähän etsi suurimman mahdollisen. Se ei mahtunut semmoiseen hetelmäpussiin, otin jömmakassiini suoraan. On siinä ainakin 1.5 kg keitettäväksi ja muhennettavaksi. Tai annan Belgalle osan, hän pitää siitä sellaisenaan rouskutettavana – meikäläisen vatsa ei taas semmoista kestä. Mutta kukkakaalimuhennos on herkkuva, samoin pottu-kukkiscurry tai sitä voi lisätä vihannespiffeihin... Juu, se on keittiöviikonloppu vissiin.

 

Belga onkin tänään tulossa lounaalle. Juhlistan tilaisuutta kaivamalla pari palaa lohta pakkasesta, jonne ne piilotin jokunen viikko sitten. Sain silloin äärihalpaa fisua, fileroin ja pakastin puolet, puolet paistoin heti tuolloin. Keitin ruodoista yms. seljankan liemen ja sekin jo syötiin. Eli paistan kepeästi ja nopeasti lohipalat. Keitän hyvejä jauhoisia pottuja, löysin taas niitä erikoisen hyviä. Teen tsatsikia kylkeen sekä salaattia. Herkkusieniä ja purjoakin olisi, niistä saan vielä pienen lämpimän lisukkeen. Jo vain kelpaa nälkäisenä (jo nyt!) odottaa ruoka-aikaa.

 

Kun saan tämän päivityksen framille, aionkin pitääntyä kirjoittamiseen eli ainakin 4 – 5 juttua olisi saatava viikonlopun aikana esille *luo paineita itselleen*. Sitten roilaan netissä, lueskelen kaikkea kivaa perushömpästä tiedepläjäyksiin sekä keittelen kaffetta ja syön suklaakierrepullia :o Just, hyvät on suunnitelmat.

 

No, aamumömelöt riivin jo tuossa klo 4 tienoolla. Kissi herätti, halusi ruokaa ja seuraa. Keitin kaffet, ruokin karvamöllin ja laitoin radion päälle. Itse otin kevyet uusiounet. Ei paha siis. Särky vain taas oli yöllä aika kammottavaa luokkaa eli 2.5 h sain ihan kunnon unta, sen jälkeen vain horrostelin. Argh, lekuri saa tiistaina miettiä tuota lääkityspuolta oikeasti uudestaan. Minä tarvitsen jotakin kipulääkitystä myös yöksi, ei tällä ole mitään laitaa...

 

Muutoin minä kiittelen kaikkia teitä, jotka olette jaksaneet tätä lokiloa ja märinää. Kiva, että olette jaksaneet tsempittää! Jospa se tästä tämän osa-aikaisen myötä edes vähän paremmaksi muuttuisi, edes ihan pikkisen. Ainakin se on nyt hyvä, että ihmiset, jotka aina ovat luulleet minun teeskentelevän ja liioittelevan vaivojani, voivat nyt uskoakin. Eivät nuo eläkeyhtymät ihan helposti tällaistakaan myöntele, noin vaan, nimittäin! Näyttöä siis on... ”ystäville”, jotka ovat olleet sitä mieltä, että en minä voi olla sairas. Olen vain laiska enkä halua ulos kävelemään, ostoksille, juhlimaan jne. Sorry, alkoi vuodattaminen.

 

Sen verran tuosta tuli mieleen, että Varastolla on estot nyt mm. eräiden lokipohjien kommentointiin *muahahaaaaaaaaah*. Naamattua en ole edes kokeillut eikä ollut aikaa etsiä piäkäyttäjää kysyäkseni asiasta. Eli onko kaikki toiminta siellä estojen alla. Siis tämähän johtui siitä, että joku taho oli ilmineerannut Isoimmalle Päällikölle, että Eräs Henkilö oli ilmaissut erinäisiä asioita Varastosta Naamatussa ja B. L. Oggerissa epäsopivalla, Varastoa vahingoittavalla tavalla. Ziis, onneksi en ole suostunut Naamattuun :) Minua ei voida syyttää!!! Olen ihan pikkisen vahingoniloinen, en voi sille mitään. Suoraan sanoen on typerää paskoa omaan pesäänsä, ainakin julkisesti ja omalla nimellä. Se tulee taatusti aina julki, sen minäkin tiedän.

 

Ai niin, eihän minulla ollut mitään sanottavaa! Menenkin tästä viettämään ns. vapaata lauvantaita.

 

265380.jpg 

 

POLKA, TUO EHTOISA EMÄNTÄINEN KISSINSÄ KANSSA ^_^