Minä sitten päätin muuttaa! Ilmoitin eilen kaverille, että asia ok. Yritämme saada viikonloppuna nimet papereihin ja paperit eteenpäin. Sitten vain odotetaan.

 

Toivottu muuttoaika on siis 1.9. Faktisesti varmaankin muuttopäivä, se oikea siis, tulee olemaan joko edellinen tai seuraava lauantai. Joten ystävät, toverit ja kylänmiehet: halukkaat voivat ilmoittautua mukaan! Tarkoitus on siis kantaa tavaraa ees-taas kämpästä toiseen. Mitään välivarastoahan ei ole, joten siitä on selvittävä kerralla ja miellellään mahd. nopeasti ja vähin vaurioin. Ainakin omat huonekuluni (a -> u) ovat jo kärsähtäneet niin pahasti, että lisäkolhut joko romuttavat ne lopullisesti tai tekevät niistä ns. ”mielenkiintoisen käytetyn oloisia” ,D

 

Eli tämä asia on nyt valmis ja käsitelty. Pähkimistä riittää runsaasti vielä em. kulujen sijoittelussa uuteen residenssiin mahdollisimman optimaalisesti seinien reikiä peittäen ja helppokulkuisuuden vaatimukset täyttäen. Mutta sain tärkeimpien seinien mitat ja se riittää tällä kertaa. Voin ainakin laskea joitakin todennäköisyyksiä niiden mukaan.

 

Argh, kiroan vieläkin näitä kelejä eli helle kuuleman mukaan jatkuu ja vielä pahenee. Ei hyvä, Varastolla oli eilen aika karmeaa tehdä töitä. Töitä siis on, joka päivä. Viikolla tulivat myös patteriremppamiehet ja esim. minun huoneessani jouduttiin siirtelemään kalustusta kahden miehen ja Welhottaren voimin. Pieni koppi, johon arkkiat...tehti on ”suunnitellut” tietyt huonekalut sijoitettavaksi. Voihan vee, ei käytännöllisyyden häivääkään – ja miehet kiroilivat ääneensä ryömiessään pöytien alla, laatikostojen väleissä ja keskusyksikköä vältellen.

 

Näiden aktiviteettien jälkeen olinkin eilen repopoikki ja koipia särki armottomasti. Vasen koipinen muistuttaa taas ranskanpullaa kera hokoblöön. Särkee ja juilii, vaikka heitin jo mömelötkin. Roudasin ruokaa ja evästä ensi viikoksi, kassillisen kirjoja sekä kissanpuruja sun muuta *huokaus*. Ilmankos olin melko mitääntekemätön illalla.

 

Mukavaa oli sen sijaan jutella pitkä aamupuhelu (no, joidenkin mielestä aamuyö) asiantuntevien tahojen kanssa ,D *vilkuttaa terhakasti* Siinä puhelun välissä sainkin riivottua lääkkeet ja aamupalan kätevästi, tarkistettua vähän asioita koneelta jne. Hyvin monipuolisia ovat kiinnostuksemme aiheet, kiva.

 

Mutta nyt täytyy alkaa suunnitella, mitä tarjota Belgalle. Hän on tulossa tietenkin lounaalle; ehkä se on uusia perunoita fisujen, oviilien, tsatsikin jne. kanssa. Varma valinta opiskelijalle, joka on elänyt pastalla ja tomaattikastikkeella tämän viikon :o Lisäksi hän lupasi käydä kaupoilla puolestani. Tarvitaan pölkkäripusseja, Tolua, taikasientä (se puhdistusväline, torpsot!!!) ja muuta semmoista. Voisi alkaa ihan pikkuhiljaa, ovi ja paikka kerrallansa siivota asuntoa muuttokuntoon.

 

Kun Belga yleensä häippäsee kämpillensä iltapäivällä, aion nukkua siestan ajan! Unet ovat taas olleet hakusessa, kun tuo muuttoasiakin pisti vähän ajattelemaan. No, ehkä nyt unikin jo tulisi. Toivon ainakin.

 

Eikä tällä kertaa muuta. Minä lupaan edelleenkin pitää teidät ajan tasalla asuntoasiassa sekä muissakin etotärkeissä Welhotarta koskevissa asioissa (?). Sehän on mielenkiintoista, eikö?

 

Hei, muuten, ihan totta - se EI ole meidän Vinski-poju (vaikka kovin on näköinen, olisiko sukua). Siis se, joka varastelee pikkareita ympäriinsä. Jos joltakulta on kalsarit hukassa, syyttäkää itseänne >o<  


Päivän slogan: Polgaraa voidaan luonnehtia pysyvästi monityydyttymättömäksi vapaaksi radikaaliksi.

 

Päivän biisi: Warm Feeling

 

Luettua: Niin paksu opus kesken, että en ehtinyt eilen loppuun – lisää siis huomenna!

 

265380.jpg 

 

POLKAN LAUANTAI ON VELTTOUTTA TÄYNNÄ!