Voisiko joku tulla ja tyrkätä jonkinmoisen lisäuninapin suuhuni, kun olen heräämässä 3 h unen jälkeen? Olisi aika kätevää. Nyt olen siis nukkunut taas 3 h. Väkisin touhuilin jotakin, napsin aamumömelöt jne. Lisäksi oli vielä hemmetin kylmä, joten painuin vällyjen alle lukemaan. Sain siinä urvahdettua parit 10 min. tirsat. Uni oli kyllä aika mielenkiintoista - meidän uudessa huushollissa (juu, Welhotar muutti taas unissaan) tehtiin koekuvauksia ;D

Että inhotti taas tulla tänne. Ei muuten, mutta samaa vanhaa Herjaamoa. Tylsää! Taidan nyt tällä vkolla kokoilla sen näytekansioni valmiiksi...ehhh... mistähän sitä saisi lisää materiaalia? No, täytyy katsastaa, vuodelta 1985 on kyllä joitain dokumänttejä *virn*. Kun se nyt vaan on niin, että ei ole myöhäisempiä tullut säilyteltyä, koska ne olivat koneella esim. pohjina seuraavalle tulijalle. Olisi ollut järkevää, mutta kenelle tuollainen tulee mieleen? Joku voisi (-> lue: työnantaja) pitää sitä jopa sopimuksen vastaisena tahi laittomana, siis sitä, että pakkaisi lähtiessään mukaansa kirjeenvaihtoa muutaman tikullisen... No, pakko selvitä vähän säveltäen, ei tässä muu auta. Lisäksi panikeeraan jo ensi vkon tenttiä. Minä en tule selviämään siitä, en sitten millään. Uusinta on joulukuussa. Prletto.

Talvi on tullut! Sen tietää jo siitä, että vaikka taksilla on oikea osoite, ei osannut heti lukea sitä ja jouduin odottamaan vartin ulko-ovella. Hän kun odotteli taas vastapäisen talon takana väärällä ovella, kunnes luki lisäohjeet (scrollasi siis alaspäin, huoh!). Eli kylmiä aamuja ja iltapäiviä on odotettavissa. Welhotar palelee jo nyt! Kaivan huomenaamulla kevyemmän tekoturkkini esiin ,D Pitäisiköhän siirtyä myös piikkikenkiin. Taitaisi olla varminta. Ohjelmoin itseni keksiviikoksi neuron jälkeen retkelle Yrjölle ja halliin, menee vähemmän matkoja. Kiero, kavala minä. Ei, on pakko hakea pari tavaraa, ihan välttämätön pakko. Ja jos kuitenkin olen koko päivän vapaana, voi samalla reissulla käydä vähän humputtamassa. Ajattelin sijoittaa n. 15 euroa. Mieletöntä! Tunnen itseni suorastaan äveriääksi.

Kipusärkyrapoa: Tuli vähän siivottua eilen, tosi vähän. Tämä taas aiheutti oikean käden rajun ilta- ja yösäryn eikä se särky töissä mihinkään katoa, vaan lisääntyy entisestään. Eli hyvin menee, mutta menköön. Mitäs tässä, terve ihminen! Sattuu ja särkee vaan muuten ihan perkeleesti.

----------------------------------------

254944.jpg

Terrrrrrrrrrrrve kavrut! Hei, ei oo kliffaa, taas toi mami heräs ihan älyaikasi. Mä en diggaa olleskaa. No, eile oli kyll taas kissinpäivät - mä sain iiison biisin jääfisuu, ku se teki safkaa ja eväksii itellee. Njamsk. Ja sitt mä sain heekkupuukkiruaakaa kans. Ja napikoit. Mutt eile ei huvittanu sitt juasta eikä mitää. Tai ois kai myähemi huvituttanu, mutt orja goisi jo. Yksin sitt viitti mitää. Ei mami jaksanu illall valvoo mun kaa, se vaa pisti kirjan pois ja alko heti hornottaa. No, mä kaivauduin siihen sen viakkuu. Mutt sitt se nousi kyll melkee heti taas. Ainaski kaks kertaa toi nousi siis hei niinku. Omituisii noi orjat. Ottais oppii meist kisseist! Me voidaa vaiks goisii koko päivä. Sitt me syödää ja goisitaa lisää. Ja sitt me valvotaa sillon ku huvittaa. Mami kyll sano, ett niin seki tekis, mutt ku ei voi. Höh, mite nii ei voi. Ihan hyvin se sopis mulle ainaski. Ja meill ois tosi kliffaa keskenää. Tää ei sovi, ett se nyt on taas pois jossai duunis tianaas naksurahoi. Ei kertakaikkiista sovi! Eiks vois perustaa joku semmone kissiyhdistys, ett me vaatitaa, ett meill on semmone oma hoitaja jokasell himass. Ett meit ei saa jättää yksi päiväks olleskaa. Nii ett mamiska sais olla mun kans ja pitää hualta vaa must. Mä oon aikastas helppohoitone kummiski, vaiks oonki epäsosiaaline ja jotai. Nii on mamikii. Siks me asutaanki yhes.

1037963.jpg

Mamiska unohti taas, ett mun fotot on purkamatt ja kotikoneell. Höh! Mutt on tääki aika hyvä, joku on simahtanu heekkuje keskell ruakakauppaa >0< Vähäks ois kliffaa. Mut nyt mä jo taas meen goisii, ett niinku huamisee.

----------------------------------------

Minä jään odottamaan kaffetta, tämä täällä ei käynnisty tänään muuten.

Päivän slogan: Älä ikinä rakastu työhösi, kunhan huoraat!

Päivän biisi: Ten Years Gone

Luettua: Lisa Unger - Kauniita valheita, kohtuullisen lukukelpoinen jännäri siitä, mitä voisi tapahtua ns. kenelle tahansa. Omat vanhemmat osoittautuvatkin vieraiksi, eivätkä edes oikean adoption kautta. Sekavaakin omituisempi selitys löytyy ja lopulta shuuri rhakkaush. Siis, niin, on ihan lukukelpoinen kirja, siitä simppelimmästä päästä. Ei hetkauta sinne taikka tänne. Sujuvaa sepustusta, en kuitenkaan ostaisi itselleni. Käy hyvin sänkylukemiseksi tai vaikka ruokaa laittaessa välipalana. Eihän tätä voisi edes kunnolla arvostella kuin rahasta! ;D

                             265380.jpg

                                MASENTAVAA MAANANTAITA!