Ette taatusti usko, mutta jälleen oli Palmia asialla! Eli ei pelkästään maanantain muut paashamaiset asiat (mm. työt), jälleen oli ”pienehkö taksiongelma”. Että pienehkö, aivan! Odottelin taksoa normiaikaan, ei mitään havaintoja. 15 min. odottelun jälkeen soitin ja kas, järjestelmä oli kaatunut. Ehdotettiin soittoa tolpalle. Mitä hemmettiä! Se on ehdottomasti aina ollut kiellettyä. Jo sos.virasto on tästä ohjeistanut, että suoratilauksia EI hyväksytä, samoin MPK itse! Kieltäydyin siis ja pyysin kaveria soittamaan auton. Odotin taas vartin – ei mitään. Soitin uudestaan ja sama juttu, hemmetillinen odotus puhelimeen (-> kerätään rahat pois vammakoilta tälläkin tavalla) ja sitten liuruavan läyryävä vastaus, että soita itse, voivat antaa kyllä jonkin numeron.

 

Minäpä vaan kysyn, millä perkeleellä siinä kirjoittaa mitään ylös. Kädet jäässä, itse kohmeessa, koivet krampaten ja selkä huutaen, pirulauta. Kieltäydyin ja vetosin jo edelliseen eli se todellakin on kiellettyä. Pyydin toistamiseen soittamaan sen auton. Ja kas, menikin kokonaista 45 minuuttia eli sen ajan odotin ulkona ja JO SITTEN TAKSO TULI. On se helvetin hienoa tämä palvelu, kiitän ja nyyhkin oikein ilosta, jahka pääsen joskus kivuttomaan olotilaan tahi rauhoitun... Eniten ihmettelen sitä, ettei siellä edelleenkään ole minkäänlaista varajärjestelmää eikä edes kuljettajille saati takson etukäteen varanneille voida ilmoittaa (heillä on tiedossa sähköpostit ja tekstarit, esim. massatekstari tai eemeili toimisi!), että auto on myöhässä tai ei tule tahi ohjeistaa toimimaan jollakin tavalla. Mutta kun ei! Perkele, sanon minä.

 

Eli nyt olenkin jo eilisillasta asti olllut aivan hemmetin jäykkä ja kipeä seisoskeltuani siellä Varaston edessä tuulessa ja kylmässä viimassa. Argh. Eihän sille mitään voi, toisaalta meillä Varastollakin oli sähkökatkos eli kaikki pimeänä. Silti töitä jatkettiin ja tehtiin mitä pystyttiin, läppärit käyttöön ja muita hommia, mapitusta jne. Onko kaikki niin teknologiasidonnaista, ettei manuaalista vaihtoehtoa ole olemassa? Parasta olisi sellainen ainakin kehitellä. Tiedän, mistä tuokin järjestelmä on hankittu... ei kyllä kestä tarkempaa tarkastelua miltään osin, sano.

 

Entäs jos minulla ei olisi ollut kännikkää, akku olisi ollut melkein tiltissä tai puheaika lähellä loppua? Täh? Minä vaan kysyn?

 

Juu, olen raivoissani. Ensin teen täyden työpäivän, ylitäyden, yliaktiivisesti. Ja sitten en pääse edes kotiin lepuuttamaan. Tein vielä kotona hommia 19.30 asti, sitten ehdin vähäsen lueskelemaan ja pitkälleni. Piti tehdä muonaa, vähän syödä, hoitaa kissahommat, kirjoittaa juttu ja toki reklamoida Palmialle asiasta! On tämä yhtä kushemmettiä; kuvitelkaas itsenne kaikki paikat särkien seisomassa tuolla ulkona asennossa ne kolme varttia!

 

Varastolla sama saakelin kyykytys taatusti jatkuu vielä ainakin pari päivää. En minä enää kohta jaksa. Minä olen jo nyt lopen uupunut, kipeä ja väsynyt... En minä tahdokaan enää mitään. Yritän vain pysyä tolpillani, vielä hetken.

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – TOSIVÄSY, RAIHNAINEN, RAIVOKAS JA KIPUISA!