Welhotar on nukkunut kuni tukki. Vaikka ihmettelen, miksi tukki on jotenkin erinomaisen hyvä nukkuja... Tai heräsin kyllä jo klo 2 kollijolinaan, ruokin Vincentin heekuilla, join kaffet ja otin mömmöt. Silmät olivat kuitenkin sen verran sihneessä, että päätin mennä suoraan sänkyyn takaisin. Mietin kyllä päivitystä, mutta en jaksanut. Näytettiin sen verran mielenkiintoisia kotivideoita. Mikähän siinä on, että kun menen uudestaan nukkumaan tai päikkäreille, aina on tiedossa actionia oikein vimpan päälle? Nyt olin diilaamassa huimeita Eliten puistikossa. Paha vain, että siellä oli myös lääkäreitä (Lääkäripäivät alkavat ensi viikolla) ja poliiseja. Oli järjestetty joku ihme väijy-juttu. Ja minä esitin jotain osaa asiassa. Jännää oli. Niin jännää, että oli pakko herätä jännityspissille....Huh, vieläkin vähän on jännä olo!

Tänään ja huomenna saa sitten nukkua vaikka koko päivän, väliaikoina lueskella ja syödä. Oikein sopivaa tällä kertaa. Hätäisesti pääsin eilen kotiin, oli sen verran kipeä olo. Mutta ilo ja autuus - Belgarion oli käynyt kaupoilla ja kirjastossa, joten mitään ei puutu ja jos puuttuu, so not, sitten ollaan ilman. On tupakkaa, kahvia ja makaroonia! Niin ja kirjoja! Minun viihdyttämisekseni ei paljoa tarvita. Olen hyvin tyytyväinen tähänkin. 

Harrastin myös eilen illalla kuuluisaa tuunausta. Minulla on ollut yöpöytänä pala roskiksesta pelastettua valkoista kirjahyllyä. On vain kututtanut, kun siinä on reunat. Olisi reunat saanut sahattua pois, mutta sitten olisi tarvittu hiekkapaperia, maalia, maalisuti, tärpättiä (siis maaliin!!!) ja kaikkea, joten miten minä olisin jaksunut?! Sen sijaan odottelin, milloin Huutikseen tuli sopivan kokoinen tarjotin. No, nyt se sitten tuli. 4  juurolla sain siihen marimekon vanhan tarjottimen, joka sopii kuin nenä päähän. Täsmälleen oikeaa kokoa ja väriä (Muija, eli alla valkoista, mustat pikkutiplut). Sitten vain tarjotin niiden reunojen päälle ja kas - minulla on yöpöytä, jossa on 1 pieni ja 1 iso välikkö ;D Oikein toimiva ja nätti. Täytyy ottaa kuva, kun kamera palautuu taas kotiin. Täytyy myös myöhemmin liimata se tarjotin reunoista kiinni alustaansa, jos vaikka joskus vahingossa tönäisee viritystä vähän lujemmin... Tässä nyt ois sitten pikku vinkkiä muillekin  - saa käyttää, kunhan mainitsee MINUT!!!

Kummisetäkin kävi eilen jorisemassa. Ymmärsi ottaa vain yhden pullon viiniä mukaansa. Sanoin viimeksi vähän pahasti siitä, että tulla nyt tänne vetämään kaatolärvänderit, kun minä en ottanut. Nyt sitten otti siivosti eli joristiin puoli iltaa siinä kaikenlaista ihan sulassa sovussa. Täytyy tänään poiketa pyykillä, jäi pari asiaa vielä varmistamatta. Siis selvinpäin varmistamatta. Tosin Kummisetä oli unohtanut, että tänään kaupat eivät ole auki. Tod.näk. joudun huomenna kutsumaan hänet syömään. Herkkuna taidetaan tarjota ryynäreita ja perunamuussia. Ryynärit jakavat kansan kahteen osaan - me pidämme niitä tosi herkkuna! Ja kotitekoista muussia. Taidan yltiöpäisesti vääntää myös vispipuuroa, jömmassa on ainakin kilo tiukkaan muussattua puolukkaa enkä käytä sitä juuri mihinkään muuhun. Hmph. Taitaa olla vähän nälkä, kun ruoka-asiat häiritsevät jo tässä kirjoittaessa.

--------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrrrrrr, no vähäks mull on ruaka aina miäless! Hei kavrut, ei mamiska muuta ku motkotti eile siitä merkkaamisjutskasta - mutt kaiennee se lupas käyttää. Se näytti sitä puukkii ja se on just se kaamein haisupurveli! Iha hirvee, siit menee hajuaisti pitkäks aikaa, sattuu ja aivastuttaa. Emmä sitä haluu, en. Kyll mä hei yritän mamiska, varpisti! Jooha, ei kaiennee (toim.huom. Pakko, jos ei homma muuten toimi!). No, heekutki on vissii loppu. Eilen sain vaan kissinruokii. Ei enää lohta, ei mitää!  Siks mä herätin mamin kahelt, ett mä saisin heekkuja. Ei tykänny, mutt ei halunnu antaa mun joristakaa. Niit et sillee sitte. Mä sain heekut - kalkonit ja maitonapiskat ja vähä paijaust. Orja meni takas goisii!

 

Blog images

Blog images

Mä aattelin, ett vähäks toi on niinku Musta tai Hössö toss vinkkaas ja kurkkiis *kikattelee*. Nii ett tost linkist pääsee hakee kaikkee omituist räpellyst tänne lokiisa, jos tahtoo. Mä en niit kaikkii kyl tahtonu. No, pääasia, ett nyt ollaa taas mamin kaa jotenki sovuss - tosin sillee hiukka pitää olla varovasti.....Mutt mä meen jatkaa goisimist! Kliffaa päivää vaan kaikille!

--------------------------------------------

Vincent siis vaihteeksi sai puhuttelun ja näytettiin uhkaavasti avointa cayenne-purkkia. On se kumma - ei usko, ei. En haluaisi kissan kyllä nuuhkaisevan tuotakaan, mutta pakko kai se on, en halua myöskään pissityynyjä sänkyyn, nimittäin!

Päivän slogan: Älä anna heille anteeksi, sillä he tietävät aivan tarkkaan, mitä he tekevät!

Päivän biisi: Union Maid ;D

Lukemista juuri aloittamassa: No juu, kohtaolenlukenutKjellWestönviimeisen eli vuorossa on Kjell Westö - Missä kuljimme kerran. Lisää asiasta tarpeen mukaan huomenna.

 

                              265380.jpg

                      LOPPIAISTA VAAN LOKISTANIAAN!