on muuttunut paakkuiseksi ja kuumemmaksi. Oikein helvatun mukavaa. Nukkua ei pysty sitäkään vähää kuin muuten. Köhii ja palelee tämä, ei hyvä. Mutta Varastolle mennään, kun tuli Upollekin sanottua. Tämä muka huolehtii lääkäriin, pashan marjoja! Sanoin olevani töissä siiheksi asti, että nyykähdän. Kai joku sitten korjaa... no varasin minä lekurin aamuksi, varasin, varasin. Kuume alkaa olla vähän liikaa jo.

 

Voitte vaan kuvitella kun flunssasärkyjen lisäksi kelien muuttumisen myötä fibro hyppää täyteen kuosiinsa ja lisäksi on näitä normisärkyjä (selkä, koivet, olka -> spinaalistenoosi, moninivelrikkoa, kalkkia ja muuta kivaa). On kuin olisi väännetty lihamyllystä ja vähän sekoitettu. Ei lisätty edes mausteita. Ähhh.

 

Nyt minä menen riipomaan lisää mömelöitä, kohta tähän tarvitaan jo jotain laitonta. Olen käyttänyt kaikkea mahdollista, mitä jömmassa on eikä mikään auta. Code vähän hillitsee köhää, sitä voikin vetää ihan reilusti, hahhahaah *kolkkoa hekotusta*. Mitäs alkoivat svinduilla, kyllä minä osaan yhtälailla olla muka-marttyyri, perkele – kaikki pitsiniskat ja kermaperseet jäävät taatusti toiseksi. Nih kerta! En minä mitään jaksa, sillä ei nyt ole niin väliäkään...

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA MELKEIN KONTTAA SÄNGYSTÄ KYLPPÄRIIN!