Yäks, lämmintä riittää ja Welhotar hikoaa residenssissään. Klo 17 jälkeen täällä on kuin kasvihuoneessa; mikään ei kasva, mutta on yhtä hiostavaa ja kuumaa. Ensi viikon mahdolliset helteet suorastaan pelottavat. Särky koivista ei nimittäin tokene lainkaan ja kipulääkitys nostaa muutenkin usein hien pintaan. Ihan kivat vaan teille, jotka pääsette varjoon, joilla on viileä kämppä, ilmastointi jne. Nauttikaa, kun voitte! Minä en. Kohta asunnon katonrajaan alkaa muodostua pieniä pilviä, joista sitten toivottavasti sataa – vähän...

 

Eilinen meni pitkälti Belgan kanssa kälätellen ja pitkää lounasta syöden, njam oli. Uusia pottuja, savukalaa, sillejä, keitettyjä kananhävyttömiä, oviileja, vihanneksoja. Jälkkäriksi kaffetta ja mustikkakakkua. Belgalle mukaan pläjäys herkkuja, tietty. Näytti olevan tyytyväinen, kun lähti polkemaan kämpilleen. Sielläkin on kuumaa ja meluista, täällä sentään hiljaisempaa...

 

Niin, lisäksi annoin Belgalle 10 juuron lahjakortin SS-markettiin. Minä nimittäin taas valitin! Valitin siitä, että ostin em. marketista maustamatonta jugurttia, joka jo avattaessa haiskahti ja maiskahti homeelle, vaikka myyntiaikaa oli vielä 5 päivää. En voinut viedä purkkia takaisin, koska olisin päässyt kauppaan vasta viikon päästä. Joten – jugurtti viemäriin ja kirje tuottajalle, mukaan purkin viivakoodi ja päiväysosa sekä asiallinen selvitys karmeasta haisusta ja mausta. Näkyvää vikaa ei muuten ollut... No, ystävällinen kirje tuli pika-pikaa, pahoittelut ja korvaukseksi 10 juuron kortti ,D Ei paha – muistakaa AINA valittaa, jos saatte tällaisen pilaantuneen tuotteen. Tuossakin todettiin, että ilmeisesti linjastolla purkki ei ole sulkeutunut kunnolla eli vika ei ole kaupassa eikä kylmäketjussa vaan tuotannossa. Tunnetusti minähän aina valitan, jos aihetta on – mutta hei, asiallisesti. Se on tärkeää. Eikä siis taaskaan turhaa, korvauskin oli kohtuullinen ja ajattelin opiskelijan ilahtuvan siitä taatusti enemmän kuin meikäläinen.

 

Belga pyrkii edelleen tulemaan toimeen mahdollisimman vähällä ja aika hyvin tuo tuntuu onnistuvan, vaikka kireää onkin. Lupasin toki hänelle ja mahd. ystävälleen jonkinlaisen palkkion myös muutosta, jos hän / he ovat tulossa täpöllä mukaan. Muut tulevat saamaan ruokaa ja juomaa, eivät rahallista korvausta. Opiskelijat ovat eri asia!

 

Ja ei, asia ei ole vielä edistynyt mitenkään. Kaveri väittää, että asialla on kiire, mutta ei sitten ota yhteyttä... hmmm... no joo. Minä olen se hätäinen, tiedätte kyllä. Kohta piruunnun ja sanon, että annetaan sitten olla ,D Josko tulisi vipinää. Hitsi, haluan, että Byrokratia hoitaa tämän homman myös mahd. nopeasti pois tieltä, että voidaan sopia muutosta tarkemmin sun muusta härpäkkeestä, mitä asiaan kuuluu! Nih kerta!
 

Vinski-poju kunnostautui eilen ottamalla ranteestani kunnon verikokeet; äkkihyökkäys ilman syytä. Tuloksena monta reikää ja lammikko verta lattialla :o Hullu kissan näköinen olento!

 

Ensi viikko inhottaa ja pelottaa, sekä helteen että koipien puolesta. Hiinä-ja-hiinä menenkö hakemaan sairista. Täytyy huomenna katsastaa tilannetta tarkemmin. Muuten tämä päivä menee kotihommia vääntäessä, pakko. Eilen vain yritin lepuuttaa sekä vähän kirjoitella ja horrostaa. Tosin kuumuus herätti, enkä oikeasti nukkunut. Olin vain sellaisessa kevyessä tilassa... No, ensi yönä ei kuitenkaan tule nukuttua, sen tiedän jo ennestään. Ilmeisesti siis menen kohta uusiounille, jos vaan saan torkuttua vähän lisää. Tilasin juuri itse itselleni kaffetta, hmph.  Pitäisiköhän tehdä jääkahvia?

265380.jpg 

POLKA HELTEESSÄ – KAIKIN TAVOIN!