No nyt ei voisi aamu paremmin alkaa! On vapaata, kokonaista 3 päivää. Sataa, vaikka se ei vielä ole oikein raikastanut ilmaa. Edelleen on hikikii ja omituinen saunafiilis, tai ehkä enemmänkin sademetsäfiilis. Kunnon ukonilma olisi paikallaan. Lisäksi heräsin vasta klo 5, joka sekin on hyvin nukuttu. Pikakesäflunssa ei tunnu nyt aamulla ainakaan ihan kamalan pahalta. Särkee, mutta vain kohtuullisesti ja odottelen mömelöiden vaikutusta. Lukemani kirja on erinomainen ja jääkkärissä on ruokaa useammaksi päiväksi. Kaikki on kohtuullisen hyvin siis.

Ja sitten - tattaraa - minä olen eka kertaa sylikummi! Juu, juu! Ammujan eilinen viesti ilmoitti, että vasikasta tuli kuin tulikin Vuodatus. Ehdotin sitä, koska pitäähän nyt ylläpitoakin muistaa. Toivottavasti Ammuja nyt laittaisi sen viestin...että vuodatus.netillä on nyt kaima Vuodatus ja ihan tarkoituksella nimetty. Nyt vain suuri vastuu ja huoli alkavat painaa mieltäni. Kaikki kummin velvollisuudet, kasvun, kehityksen jne. seuranta sekä vanhempien tukeminen jne. Voi että minä tämänkin päivän vielä näin! En nimittäin ole koskaanikuna kelvannut edes kummiksi, saaati sitten oikein sylikummiksi. Ammuja-hyvä, olen kovasti otettu ja ylpeä *nostaa töpselinenäänsä*. Kiitos kaunis siskollesi ja muulle maatila väelle ja onnea ylpeälle äidille ja pusut pulskalle kummitytölle! Tulen muistamaan häntä jollakin erittäin kummallisella, jopa omituisella tavalla....kummilusikkaa tuskin kannattaa hankkia, eikä ehkä valokuvakehystäkään (ajatus olisi kyllä aika vinkeä, vai mitä?), oma kaiverrettu juomaämpäri? No, keksin kyllä jotakin ;D Kiitokset vielä kerran!

Ja sitten tähän Jussin viettoon. Minä olen sitä mieltä, että tämä nyt on vain kertakaikkiaan amatöörien ryyppyjuhla. Viettäisin tätä mielelläni vanhojen pakanallisten  perinteiden mukaan, kuten kesäpäivän seisausta pitäisi (vaikka se nyt oli tuossa aikaisemmin jo!).  Itse siis olen varautunut ns. juhliin 1 (lue yhdellä) pullolla siideriä - mietin vain, jakaisiko se 3 pvälle vai hurvittelisiko ja joisi kaikki kerralla. Lääkkeet asettavat pieniä rajoituksia alkon nauttimiselle, jollei sitten halua ryhtyä oikein kunnon sekakäyttäjäksi. Ruokapuolesta: en yleensä syö makkaraa, mutta kaupasta tarttui oranssina mukaan jotain makkaroita, joissa on ihan lihaakin (70 %) ja kai suht. vähärasvaisia (9 %). Maistoin yhden eilen - olipa muuten yllättävän hyvää. Eikä tosiaan mitään jauhosössöä, vaan semmoista ihan pureskeltavaa tavaraa. Muutoin on sitten taas erilaisia fisuja, broiskua, kasat vihanneksia,kookosmaitoa jne. Sen verran tavaraa, että on varaa valita, mitä tänään syö. No tiedän jo, että kallistun siihen fisupuoleen.

Ja palataaksemme eiliseen Vincentin lähes-karkumatkaan, hän tassutelkoot itse tähän kootut selityksensä:

-------------------------

Purrrrrrrjussia kaikille! Mamma taas horisee, ei mulla ole mitään seliteltävää. Eilen kerroin jo kaiken. Vähän mamiskan kaa illalla jutskattiin asiasta, että ei se oikeen oo turvallista pötkiä tonne rabaan yksiksensä. Kun joku voi vaikka napata mut enkä mä haluu kun olla täällä Kotona, kun mä olen jo tottunut ja tää on mun Koti *vähän jo kissaitkutusta*. Ja kun mä olen saanut nyt sen uuden hiirunkin. Ai että, vähän se on makee. Se on en verran snadi, ett mä voin itekseni viskoa sitä ja vaania ja sillee. Musta on kliffaa, ett mä saan ihan ite leikkii sillä tai sitten mamma  saa heitellä sitä mulle, että mä saan juosta oikeen kunnolla ja raapia ja purra. Kissaenergiaa, nääs!

Ja sitte mamiska anto mulle aamulla kalkkunaleikettä. Sen on melkeen parempaa kuin raps-kinkku. Mammalle kävi sitten vahinko, se oli jo duunannu omat leipänsä ja käänty leikkaamaan kurkkua ja paprikaa niitten leipien päälle. Käänsi siis mulle selkänsä ja se oli virhejutska. Mä hiffasin heti ja vähän jo ehdin puraisemaan niitä reunoja, mitäs laitto sillee roikkumaan - no, vähän se taas huomautti asiasta. Väitti niiden olevan sen omia leipiä, ehei, mulle kuuluu se sama kaikki kun mammallekin. Tästä asiasta ei neuvotella.

Nyt mä söin jo vähän riistajutskaakin ja leikin hiirun kaa ja Kummisetäkin käväsi, että on ollut aika touhupitoinen aamu. Taidan lähteä ottamaan pienet nokoset. Purrrrrrrrrr. Ai niin, tuossa alla olevassa kuvassa näette, mihin me kissat pystymme, puuuuuuuuuuur!

108977.jpg

-------------------------------------------------

Jeps, on ollut touhupitoinen aamu, tosiaan. Ja jatkuukin touhuna vielä eli kämpälle pitäis tehdä jotain siivoustoimenpiteitä ja puuhastella muutakin pientä - tässä vapaapäivän ja lokoilemisen välissä...

Päivän slogan: Jos ei heilaa juhannuksena, ei miestä tiedossa aivan lähiaikoina!

Päivän lekurimoka: Tekstistä: Ollut putkimies ammatiltaan, nyt pääsemässä sitten putkityöstä eläkeputkeen.  (Putkesta putkeen, hyvä tuuri kaverilla!)

Päivän tehtävä: Näin Jussin kunniaksi voit testata, kuinka stressaantunut olet, siis normaalisti,D

Kesken oleva kirja: Joolz Denby: Billie Morgan

JÄMÄKKÄÄ JUSSIA JOKAISELLE - PITÄKÄÄ HOUSUT JALASSA JA VETOKETJUT KIINNI!!!