Arvatkaas mitä? Minä olen lomalla, minua väsyttää ja on nälkä. Harvinaisen tavallista, sanoisin. Toveritar on kuitenkin ystävällisesti luvannut ulkoiluttaa tänään autoaan näillä kulmilla, joten edessä on kuin onkin pienien asioiden hoitoa ja mahdollisesti jotakin – saa nähdä, mitä keksitään (tai oikeastaan mihin hän suostuu). Kaikenlaista olisi, oikeasti, kun vaan muistaisi. Jospa taas tekisi listan... vaihteeksi.

 

Eilinen meni Varastolla melkoisen kivuttomasti. Eivät, pahalaiset, ehtineet päivän aikana teettää kuitenkaan ihan kaikkia töitä, vaikka olivatkin siihen varautuneet *eheheeh*. Pääsin hyvissä ajoin kotoon Serkkujen kautta (vähän herkkuja kotoon), Postin kautta (kirjapaketti ja yksi ostos) ja kivan kuskin kyytimänä sitten residenssiin.

 

Vinski pirulainen oli aamulla merkannut paperinkeräyskorin, päivällä soffatyynyn – arvatkaas, menikö kissa noloksi kun sähähdin asiasta. En sen kummempaa kuin ”Prleeen prleen kissssssssssa!” Jo tuli kiire baseen loppuillaksi. Ja minä pesin kaksi koneellista pyykkiä sekä korin ja vein kaikki roskat vielä haisemasta. Silti tuntuu kuin kissinkusen leppeä lemu löyhähtelisi jostakin, vaikka aktiivisesti pyyhin paikkoja vielä vihreä omena –tuoksuöljyllä – siis en pelkällä öljyllä vaan tipauttelin jokusen tipan veteeen ja sillä sitten pyyhkeilin. Argh, tuo käy taas hermoille!

 

No, ehkäpä taas kun olemme yhdessä kotona tilannekin rauhoittuu. Kissan muisti on joko harvinaisen lyhyt tai sitten Vinskillä on tod. pirullinen luonne. Epäilen pirullista luonnetta... kiusaa se tekee, tahallaan. Ei kukaan mene samoihin paikkoihin kuselle, jos laatikot ovat puhtaita puruja pullollaan! Sama kuin minä kusisin tahallani Varastolle omalle tuolilleni :o Ei kauhean järkevää, eihän? Voin minä housuuni kusta, mutta en omassa huoneessa. Kyllä minä sen muualla tekisin. No joo, järkipähkäilyä taas. Ei, minulla ei ole mitään ihmeempää kerrottavaa.

 

Tai no, sen yhden himoitsemani ostoksen tietysti eli ostin Steltonin leipäkorin, tämmöisen nyssäkän. Sopii hyvin minun keittiööni, luonteeseeni sekä tapoihini. Sitäpaitsi se on yhtä trendikäs ja brä(a)ndi(y)käs kuin minä. Itse asiassa se vähän näyttääkin minulta, kun se kenottaa himppasen lysähtäneenä tuossa sisällään pari palaa leipää. Me ollaan niiiiiiiiiiiin samiksia! Ja ei, en maksanut tietenkään ovh:ta, melko täsmälleen puolet ovh:sta eli siihenkin voipi olla tyytyväinen.

 

Että tällainen lomapäivä tänään. Huomenna voisi ottaa ompeluskoneen esille, jos vaan jaksaa. Ompelustamista ja korjaamista olisi aika helkkarin paljon. Ei vaan huvittaisi, mutta lienee jo pakko! Se olisi hyvä tehdä tietysti ennen siivouspäivää pölyn ja roskan takia... Hmph tällekin eli katsomme, mikä minua huvittaa vai huvittaako mikään.

 

Taidan mennä keittelemään toiset kaffet ja miettimään toimintasuunnitelmaa täksi päiväksi (-> miten selviän vähimmillä askelilla).

 

 265380.jpg

 

 

 

POLKA LEIKKII LOMALAISTA!