Pakko kai se on kertoa, kun ei oikein muille kehtaa. Minä olen hullu - siis valitan töistä, aion hakea sairaslomaa maanantaina, ja mitä minä tein! Lupauduin tekemään ylipitkän yövuoron la-su eli n. 10 - 12 h. Ei, en tietenkään rahan vuoksi (iltalisä, sunnuntailisä!!!) vaan ihan vaan avuksi. Äh, ei mene läpi vai? No, joka tapauksessa. Käyttöohjelmamme päivitetään eli verkko on sulki, jonka jälkeen pitää siirtää kaikki em. aikana tai sitä ennen tehdyt jutut Wordilta toiselle ohjelmalle. Leikkaan, liimaan, paskartelen... sitähän se. No, oikeasti en olisi muuten luvannut, mutta samalla muistin varanneeni hammaslääkäriajan ja Vincentkin täytyy käyttää elukkatohtorilla. Lisäksi kesäkuu on vuoden toinen kuukausi, jolloin lankeaa ylimääräisiä laskuja. Eikä sitä ikinä muka muista.... yrittää ilmeisesti aktiivisesti unohtaa. Toinen on loka-marraskuun vaihde...(muista - se ON silloin!). Eli olen huomenna tähän aikaan tod.näk. vielä töissä, en kylläkään Herjaamolla, en nyt sentään ,D

Ja huomenna loki siis täyttää vuosia! Toivotan teidät kaikki (myös kaikki kissat!) tervetulleiksi käymään kakkukaffella (ja kissaheekuilla) ja muulla mukavalla tarjottavalla sekä seurustelemaan henkevästi kanssamme huomenna sunnuntaina 27.5.2007 klo 16.00 alkaen! Kutsu lankeaa vielä erikseen tänä iltana!

Jahas, ulkona sataa-sataa-lotisee... onneksi on takso. Tosin eilenkin oli myöhässä hakiessaan yli 20 min. Kertoi taas syyksi Iisalamen arviot ajoajasta ja osoitteista, jotka eivät koskaan kohtaa toisiaan. Eikö ne jumankekka tajua, että täällä on useampi kuin yksi valo-ohjattu risteys ja ruuhka enemmän kuin kuusi autoa kerrallansa! Eli siellä ei ole tajua Helsingin ja ympäristön välimatkoista esim. ruuhka-aikana, jonka kyllä täällä voisi arvioida kuka tahansa.... Grrr... Luultavasti tänäänkin on taas sellainen päivä, että Malmille kyllä pääsee, mutta kotiintulon kanssa on ongelmia. Ja työhön menen tänään omalla kustannuksella... työmatkojakin saa käyttää vain tietyn määrän kuukaudessa - mielenkiintoista, eikö? Entäpä jos työ olisi sellaista, että olisi ihan pakko käyttää useampi? Menisikö se läpi? En ole tullut tätä vielä miettineeksikään! Eihän kaikilla ole supisäännöllinen työaika.

Belgarion onneksi tulee tänään taas avittamaan; ruokakaapit vonkuvat tyhjyyttään ja jääkaapissa on vain kissanruokaa ja erilaisia mausteita. Mielenkiintoinen yhdistelmä. No, kaffetta ja pari palaa leipää on vielä. Ja mömelöitä. Paitsi allegriamömelöitä pitää hakea lisää. Ja siis ruokaa ja kirjoja. Tosin Kummisetä kunnostautui hakemalla postin ja kirjoja, mutta silti - varmuuden välttämiseksi. Ja jotain kivaa ruokaa pitää Pojalle keksiä. Ja keskustella, pidetäänkö hänelle jotkut pippalot vaiko eikö. Ja keskustella myös pääsykokeista - no, se taitaa olla jo liian myöhäistä... Hänellä on samat tavat kuin minulla, eli ei turhaan huutele aikomuksistaan ja tekemisistään etukäteen. Mitä sitä turhia!

----------------------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kaiffat! No, nyt toi mami puhuu asiaa, siis niist bileist. Ett kaikki taas mukaa, jos vaa jaksatte viälä *virn*, siis niitte mun bileitte jälkee. Me on sovittu, ett mä saan viihdyttää kaikkii mun kavrui ku mami bamlaa sen frendien kaa. Nii ett varmaa jotai kliffaa tulee ja se on luvannu järkkää jotai syätävää kans. Se on oikeestaa aika hyvä syämiste laittaja! En mä turhaa hei kehu - se muistaa tuada mulle aina heekkuja enkä mä nyt ainaskaa laihtunu oo tän vuaden aikana. Paitsi ett mä oon tällast pitkää ja hoikkaa plaatua. Turha kikatella siälä, se on niinku hyvää merkkii, ei mitään plösöö irvikattii, nääs! Tänää mami lupas mulle taas munuaisii ja ku Poika tulee, nii on aina parempaa ruakaa. On muutenki ruaka hyvää, mutt se on viälä parempaa, ku on viaraita tai Poika.... Ai nii, mä lähdenki ettii mun kaikki lelut jo esille. Tai siis mami saa ettii ne, ett mun kavruill ois kaa jotain tekemist sitte. Osa mylpyröis ja yks pallo on taas hukassa. Mä en tajuu... miten ne menee häviksii. Tai kyll mä tiän, ett tuala klaffisoffan alla on jotai, mutt mä siis en mee sinne, ku se on nii matala. Tai meen mä maitonapikan peräss, mutt en nyt sentää lelujen takii, anti olla. Mamiska saa hakee, tai Poika, ihmiset on sitä varte!

613180.jpg

Meill on just tollasii levyi, ett musiikki on taattuu, mä voin olla tiskijukkana! Mutt nyt mä taidan ottaa ihan snadit torkut, huamiseen!

----------------------------------------------------

Minä taidan lukea vähän lisää ja juoda lisää kaffetta. Päivällä täytyy ottaa myös pienet päikkärit...

Päivän slogan: Paha saa aina parhaat päältä!

Päivän biisi: Fall Out Boy - Saturday Lyrics ,>

Luettua: Margaret Atwood - Poikkeustila, romaani vai novellikokoelma? Joka tapauksessa, minä pidän eli Welhotar suosittelee. Mielenkiintoisia näkökulman vaihtoja, siirtymistä ajasta toiseen, hienoa naiskuvausta. Melkein hyllyyn hankittavaa, jos tilaa riittää...

                               265380.jpg

                         LOTISEVAA LAUANTAITA!