Ai, että miksi pitelemätöntä? No siksi, että tänään ei millään ole enää mitään väliä. Eilen hermostuin jo julkisesti yhteen ns. työ"kaveriin", joka yritti olla hauska. Yritti. Sanoin suoraan, että vetää erään elimen päähänsä ja painuu sinne missä ei kuu kumota eikä päivä paista. Kaikki istuivat hiljaa, hyvin hämmentyneen näköisinä. Kuten sanoin, sosiaalisuuteni, hauskuuteni, luontainen miellyttävyyteni ja yhteistyökykyni (eipäs naureta siellä!!!) ovat täysin nollassa, jopa miinuksen puolella. Nyt minut kannattaisi irtisanoa, jos olisi syytä. Ikävä, ettei ole. Nyt jäisin täysin tyytyväisenä työttömäksi ja alkaisin dokata, käyttää kaikkia mahdollisia huimeita ja apteekkitavaroita väärin. BTW, miksi puhutaan aina alkoholin, huumeiden ja lääkkeiden väärinkäytöstä? Miten esim. huumeita käytetään oikein? Pitää kysyä lääkäriltä, minua on alkanut kiinnostaa nämä eufemismit.

Tänään minulla ei ole vieläkään mitään miellyttävää eikä mukavaa kerrottavaa. Kuten lupasin, nappasin isohkon lastin apteekkitavaroita ja kömmin nukkumaan repona klo 20 tienoilla. Näin unta, jossa W. oli vielä hengissä ja timmissä kunnossa - olimme lomalla Malediiveilla (?) ja hän halusi minun ehdottomasti lähtevän katsomaan jotakin. Minä makoilin jossain varjossa riippukeinussa riporentona enkä jaksanut nousta. W. kiskoi minua käsistä ja yritti pakottaa mukaansa. Heräsin siihen, että kiskoin itseäni sängyn reunasta kiinni pitäen väkisin ylös. Uni oli jossain mielessä erittäin epämiellyttävä ja surullinen. Minun oli pakko nousta kokonaan ylös, pissatti, itketti, vitutti. Istuin varmaan 20 min. kylppärissä, pissin ja itkin...Hirveä olo. Sitten kävin uudestaan mömmökaapilla ja otin hieman lisälääkitystä + yhden perinteisen Aspirinin. Sammahdin välittömästi ja heräsin klo 4 tienoilla. Yllätyksekseni oikeaa jalkaa ei ihan hirveästi särkenyt. Voisiko olla, että Aspirin on tehonnut ja tuo tulehdus olisi lievästi taintunut. Otin aamullakin varmuuden välttämiseksi siis yhden. Nyt testataan kaikki. Nimittäin ainakin minulle lähes kaikista uusista NSAID-lääkkeistä tulee outoja sivuvaikutuksia, esim. Mobicista ja Celebrasta turvotusta nassuun. Indometinista ja Naproxenista ei suurinakaan annoksina ollut hyötyä. Eli kokeillaan nyt tätä ikuvanhaakin keinoa...

Kunhan vielä löytyisi joku todella tehoava laillinen kipulääke! Ehdotuksia otetaan vastaan. Nyt käytössä on Panacod (parasetamoli + kodeiinifosfaatti) yli-isoilla annoksilla. Se auttaa n. 1 - 2 h ja vain lievästi.

Tämä tästä farmasiapuolesta tänään. En jaksa ajatella mitään järkevää. Päätin pitää lomani, sen pakolliset 3 vkoa, 7. - 28.8. eli vielä 2 vkoa kärsimystä. Siis työ ja työssäolo ei ole kärsimystä, mutta tänne tuleminen ja kotiin lähtö ovat silkkaa helvetillistä tuskaa. Siinä naurun aihetta kaikille.

Mutta Vincentillä ei ole näitä ongelmia:

-------------------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrr - mulla mitään ongelmia oo. Miks olis? Mä oon sen verran fiksu kolli, että mä en hanki ongelmii. Mitä nyt joskus mamman kaa otetaa yhteen, mutt se on enemmänki sellane harrastus. Ei meistä kummastakaa oo kiva olla kiltti koko ajan. Ei musta ainakaan! Mä haluun välillä olla vähän pahis ja kiero ja sillee - enkä tottele ainaskaa ketään!

Eilen mä vedin hirveetä joikuu, ku mamiska tuli himaan. Oikeen kunnon kollijoikuu. Ei mulla ollu oikeestaan mitään syytä. Mamma putsas mun hiekkiksen ja kupit ja laitto uudet ruuat. Anto se heekkuvaki, juustoo ja yhen ison lihapullan, ku mä tahdoin sitäkin vielä. Mutt sitte mä vaan jatkoin joikumista. Menin vielä partsille, kiipesin korituolin selkämykselle, josta näkee ja kuulee parhaiten ja sitte mä vasta jolisinkin. Siitä mamma jo tuli sanomaan, ett mun pitäis lopettaa tai kohta joku soittaa jollekki viranomaselle, ett täällä taatusti yritetään nirhata avutonta kissaa. No, siltä se tietty saatto kuulosta. Sitt mä vaan kyllästyin ja otin uuden paikan, tällä kertaa partsin pöydältä, kun siihen osu aurinko sillee sopivasti.

127301.jpg

Täällee mä otan mamiskan aika useen vastaan! Mä lojun keskellä mun tosi hyvin ruttaamaa käytävämattoa, ett se joutuu menee mun yli...Mamma sanoo, ett taas mä oon liikkunu ja kuva on sillee tärähtäny. Itte on, siis mamma. Mä  olen täydellinen!!! No juu, ei tää hyvä kuva ole, mutt mä en oikeen tykkää, kun mamma sojottelee sillä kameralla mua. Mä lähden aika noppaan haneen... Tosi vinkeetä viikonloppua kaikille hurrrrrrrrrrrrrrrrrrmaaville kissileideille ja kunnon kolleille Lokistaniassa - purrrrrrrrrrrrrristaan kun lokataan!!!

--------------------------------------------

Vincent tosiaan osaa vältellä kameraa. Hyviä kuvia saa vain nukkuessa ,>

No, lähden kaffelle, röökille ja puhumaan ilkeitä asioita ihmisille.

Mietitkö ammatin vaihdosta. Ryhdy pizzerian pitäjäksi, tässä peli, jolla voit harjoitella täydellisen pikapizzan tekoa, kliffaa hei, ja lopuksi näet vielä sen, paljonko mahdollisesti ansaitsit, vai menikö päivä perseelleen!

Kesken oleva kirja: Lars Ramslie - Fatso

Ja tästä tulikin mieleen, Lokistaniassa näkyy olevan myös ns. kirjallisuus- ja kirjalokeja, joista osa on suorastaan säälittäviä. Lokkaaja lukee "paljon" - voi villu, sanon minä - puolen vuoden aikana kokonaista 6 (lue  k u u s i) kirjaa! Heittäkää helvettiin tuo kaunosieluisuus ja brassailu kultivoituneilla lukuharrastuksilla. Minä luen paljon, 10 - 20 kirjaa viikossa. Enkä minä niitä kaikkia kommentoi tai lainaa lokissani. Tämänkin nyt kerron vain siksi, että alkoi villuttaa nuo inhokit, jotka ovat niin omahyväisen pitsiniskamaisen kyldyrellejä ja lukevat vain "hyvää kirjallisuutta" ............grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

Päivän biisi: Paint It Black

PIDÄTTELEMÄTÖNTÄ PERSTAITA LOKISTANIAAN!!!