Jahas ja uaaaaah, toinen väsyttävä aamu. Eilen revin uusiounia sekä horrosunia pitkin päivää ja silti on vieläkin väsy olo. No, tänään voi vielä ottaa kevyesti relaa. Huomenna kutsuu jälleen Varasto ja taitaa olla ihan hommiakin tuloillansa – osa väkeä palaa kesälomilta ja toiminta kiihtyy *jäks*. Olisivat nyt vielä yhden viikon poissa, minulla olisi paljon tärkeää kirjoitettavaa...

 

Jotenkin Varastosta tuli mieleen, että onneksi siellä ei sentään makseta ihan valtavia palkkoja. Taulukkopalkkoja vaan, jotka eivät nyt koulutukseen ja vastuuseen nähden ole mitenkään mahdottoman isoja suuremmillakaan päälliköillä. Tässä vaan linksu, josta käy ilmi tod. ihmeellisiä asioita. Voiko joku toimitusjohtaja tms. olla NIIN arvokas ja pätevä ihminen, että hänelle kannattaa maksaa noin paljon. Vai tehdäänkö tällä tavalla vain eroa rutiköyhien ja ökyrikkaiden välille – että se ero siis pitää olla! Eihän se olisi mitenkään oikeudenmukaista saati sitten tasapuolista, jos ero olisi vaikka aika paljonkin pienempi? Eihän? Prle, että alkoi ottaa päähän. Kun minun mielestäni ihminen pystyy kuluttamaan vain tietyn määrän rahaa eikä kirstussa ole vieläkään taskuja. Tai no, olen varmaan väärässä. Mutta minä tulen mielestäni palkallani toimeen, en mitenkään erinomaisesti, mutta tulen kuitenkin! Lisä ei olisi tietenkään pahitteeksi, mutta en minä nyt vingu rutiköyhyyttänikään. Minä pystyn maksamaan vuokran, laskut sekä ostamaan muonat, tunkemaan Belgalle joskus pienen stipendin ja heekkuja mukaan sekä joskus jopa huvittelemaan ostamalla kirjoja tms. kirpparilta tai iiPeistä. En minä oikeastaan muuta tarvitse. Joskus ollaan vähän tiukemmalla, joskus taas ei. Salajömmatilillä on yleensä sen verran, että saa kissan tarvittaessa elukkalääkärille ja pääsee itse tavistaksolla lekurille, jos on hätäapua vailla. No, se siitä – alkoi ärsyttää vaan tuo juttu.

 

Eilinen menikin sitten tosiaan haahuillessa eli lounastaessa (jee, ruoka OLI hyvää Belgankin mielestä), kälätellessä ja lukiessa. Koneellisen pyykkiä pyörittelin aamulla. Muuta en saanut aikaiseksi eikä oikeastaan ollut tarpeenkaan. Ai niin, pari juttua laitoin menemään. Siellä näytti olevan ennestäänkin vielä julkaisematonta materiaalia, joten taidan laittaa tänään vielä lisää jonoon. On ainakin sitten käytössä tarpeiden mukaan.

 

Muuten tänään normisöndaagin ohjelma; siivousta, eväiden laatimista, vaatetuksen katsastamista ja semmoista mukavaa. Repsut pitää etsiä, omisarviksen vastaanotti on huomenna ja ainakin minä haluan nuo uusintaan. Luin muuten tarkemmin sen ortopedikäynnin paperin; ei jumankauta, se oli sotkenut jo jalkanikin väärinpäin! Merkinnän mukaan oikeassa jalassa tulehdus (se on vasemmassa!)... ja vähän muutakin oli pielessä. Minua ei siis todellakaan kuunnella. Oikeasti *ottakaa vaan ne foliopipot siitä, vassokuu*!

 

Onneksi on vielä lukemattomia kirjoja, kivaa muonaa ja puhtaita vaatteita. Lisäksi aion tehdä tänään lisää jädelöä eilisen ohjeen mukaisesti, mutta vaihtaa vähän koostumusta. Suosittelen, oli erinomaisen hyvää! Ai niin – tiedoksi, että vaihdoin Hörhön pullojömman paikkaa. Ihan varmuuden vuoksi :D

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA, JOKA JAKSAA ILAHTUA PIENESTÄ JÄDELÖSTÄ!