Siis viikonloppuun! Huomatkaa, pääsin yli sen L-sanan, ihan nätisti...Kiittäkäämme Lomalistojen Laatijaa - pitsiniska-kurppa EI ole vielä palannut töihin. Vielä on siis kivaa. Täytynee vähän siivoskella jo tänään pöytää, että huonettani käyttämään pääsevä (= joutuva) ei ihan törmäile henk.koht. sösselöihin tai muuhun mukavaan.

Toisaalta, työyhteisössä on silti eräät huonot puolensa. Kaveri kun eilen kysäisi, että mitä minä oikein kaikilla niillä tavaroilla teen, mitä olen saanut VALTAVAn kautta? Hmph - oli jossain vaiheessa joutunut käsittelemään ao. lomakkeita. Prrrkele, sanoin, että mitä nyt luulet pohjallisilla, kengillä ja sukilla nyt yleensä tehtävän! Olisivat edes antaneet semmoisen vinkeän kolmipyöräisen fillarin tai sen mopoauton! BTW - mopoautosta: kun valittelin jossakin sen puutetta, sainkin parin pvän päästä viestiä, että alle tonnilla saisi vähän käytetyn. Ja ainoa iso mutta olikin sitten sijainti eli nouto Posiolta! No, siihen saisi kyllä vekkulisti lomansa käytettyä. Ajaa ruttuuttaisi pikkuteitä Posiolta stadiin. Asia jäi kyllä hiukan ajatteluttamaan - entäpä jos kuitenkin? Olisi se päheetä!

Mopoauton lisäksi olen alkanut kaivata miesseuraa. Ja tällä en tarkoita Hörhöä enkä Kummisetää. Vaan ihan tavallista miesseuraa, jonka kanssa voisi pitää pientä vipinää. Mutta kun ei pysty jaksa kykenemään. Eli uhkauksieni mukaan taidan loman aikana käydä vain kääntelemässä noita turvallaan makaavia Malmin Hörhöjä ja tarkistaa tilanteen. Siellähän saattaa olla mukana joku amatööri tai kesähörhö, turisti jostain muualta jne. Eihän sitä koskaan tiedä ;D

-----------------------------

Purrrrrrrrrrr - ai, että Elmalan kissat ja koirat ei vieläkään lokita! Miksei? Mä vaan kysyn? Onks ne liian hianoja siihe, vai? Eikä talo puhu? Mitäs jos sä Elmuli et jaksa kuunnella? Tiäs mitä se sulle jutskaa kaiket illat, mutt sä et vaa hiffaa, ett ne äänet tuleeki talost? No, ei pahalla. Mä vaan halusin kertoo terkkuja Olaville - se on aika söde tollaseks kisuliks. Varmaan siks ku seki on tämmönen oranssi. Vaiks ei ookkaa käytetty! Mulla vaan pitää kiirusta yöpeehosten kaa, mä en muuta paljoo ehdi. Eilen mä kyllä sain mamman kiinni - haa! Se yritti yksin - hei siis aatelkaa nyt yksin, syödä meidän kaikki neljä kalapuikkoo. Se sano, ett ku ei muuta oo kun näkkärii ja noi puikot. Ja kissanruokaa. Ni se meinas yksin syödä ne. Ehei, ei käy. Mä jäin istuu se eteen ja kattelin sitä niin nälkäsen, riutuvan näkösenä, ett se anto mulle niistä kaks ja mutisi jotain, että näköjään huushollissa ruoka jaetaan aina tasan kissan ja äiteen kanssa. Mutt niinhän se pitääki! Ainakin fisut ja suikalelihat ja jauhis - ihan tarkkaan puoliks, massu se on kissallaki! No, ihan pikkusen pienempi. EI paljon, EI varmasti!!!

137850.jpg

Tässä on näytillä mun parhaat puoleni karvasoffalla; hei Hössö ja Musta! ;D Tosin mä just käännyin, ett mamman mielestä kuva on taas suhrunen. Ei se mun vika oo...mä kääntyilen unissani....Se on purrrrrrrrrr taas kaikille uusille ja vanhoille frendeille!

----------------------------------------------

Tämä tosi "kiva" testi on ryöstetty Satujatar-tätsyltä - ja tässä todella raflaava ja erittäin todenmukainen tulokseni eli elämä on armoton:

1. TILA JOTA TAVOITTELEE TAI TAVOiTTEIDEN MÄÄRITTÄMÄ KÄYTTÄYTYMINEN<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 Tavoittelee asioita jotka menettänyt eläessään liiotellulla intensiteetillä,

 tällä tavoin tuntee pääsevänsä eroon ahdistavista tuntemuksista.

 

2. TILA JOSSA ON TAI NYKYTILANTEESEEN SOPIVA KAYTTÄYTYMINEN.

 Yrittää parantaa asemaansa ja arvovaltaansa. Tyytymätön nykyiseen tilaansa ja

 suunnittelee parannuksia kohentaakseen itsetuntoaan.

 

3. ESTETYT TILAT TAI EPÄSOPIVA KÄYTTÄYTYMINEN NYKYTILANTEESSA.

 Halukas tunnesitoutumiseen, tuntee itsensä melko eristäytyneeksi ja

 yksinäiseksi. Itsekeskeinen ja siksi helposti loukkaantuva, jonka vuoksi

 yrittää välttää avointa ristiriitaa.

 

4. STRESSIN LÄHTEET.

 Tunnetasolla tyytymättömyys ja arvostuksen puute aiheuttavat stressiä ja

 liiallista itsehillintää.

 Parantaakseen nykytilaa tuntee yhteistyön olevan välttämätöntä. Yhteisymmärryksen

 ja arvostuksen puute saavat ajattelemaan ettei mitään todellista sidettä olekaan,

 ja tyytymättömyys aikaansaa herkkätunteisuutta. Turvallisuudentunteen ja

 mukavuudenhaluinen. Haluaisi paeta sitä mitä pitää ahdistavana siteenä ja

 vahvistaa omaa yksilöllisyyttään. Aistillinen itsehillintä vaikeuttaa elämää,

 mutta siitä johtuva eristyminen kannustaa sulautumaan muihin. Pitää tätä

 heikkoutena, koska pitää itsehillintää parhaana keinona säilyttää

 yksilöllisyytensä ja ainoana mahdollisuutena selvitä ongelmastaan.

 

5. NYKYINEN ONGELMA.

 Takes a delight in action and wants to be respected and esteemed for his personal accomplishments.

 

 The need for esteem for the chance to play some outstanding part and make a name for himself - has become imperative. He reacts by insisting on being the center of attention, and refuses to play an impersonal or minor role.

 

Kiva BTW - että ongelma on englanniksi niin ei tarvitse "ymmärtää" ;D Ihan riittää jo nämä tavallisetkin ongelmat! Ja, hihhiiiiiiiiiiih, tuossahan käytetään he and him - ei ne koskekaan minua. Jihuu! On tainnut tulla testin tekijälle pikkumoka, sopii kiitos erinomaisesti!

 

Päivän biisi: Taiteilijaelämää; ja tehtävänä on laittaa skandit paikalleen ;D

 

Ja taas, kaffetuttaa! On lähdettävä tekemään jotain edes aamukaffensa eteen - ja katsottava kiireellisimmät ns. "työt"....

 

KOHTUULLISEN MUKAVAA PÄIVÄÄ LOKISTANIAN VÄELLE!!!