Sitä onkin poikkeavasti akutuspäivä tänään. Täytyy pyytää reippaasti neuloja koipiin, jos tätsy vain suostuu laittamaan. On kuulema hankalampaa ja vaikeampaa tunkea niitä kivoja neuloja koipiin juuri oikeisiin paikkoihin, koska hermosto on niin tiheässä. Mikä hermosto - minulla on kohta tikapuuhermosto, olen niin särkykipeäsairas, että kohta ei enää mikään hetkauta. Minulle saa tehdä ihan mitä vaan, jos lupaa, että särky helpottaa. No, ainakin lähes mitä vaan, mikä ei ole moraalisesti tai eettisesti arveluttavaa ,D Tai voisihan sekin helpottaa.

Vaanilassa alkoi eilen jo varsinainen virtuaalinen tautimiitti, johon halukkaat voinevat vieläkin osallistua. Räkäkurkkukaktustautia on liikkeellä niin Lokistaniassa kuin Malmillakin. On juuri se hauska aika vuodesta, jolloin jokainen sairastaa jotakin ja vähän päälle. Paranemista kaikille, muistakaa juoda paljon (vettä, hyvät lokkaajat, vettä siis), lepäillä ja yrittää syödä jotakin. Valkosipuli, sipuli, chili ja cayenne ruokaan mukaan, johan tokenee. Ja muuten, erään tuntemani itämaalaissyntyisen lääkärin mukaan, ei kuumaa juomaa eikä saunomista, vaikka suomalaiset kuvittelevat sen olevan hyväksi. Eli tässä samalla kotihoito-ohjeet. Käykää lääkärissä, jos kuume nousee ja rohina keuhkoissa alkaa tai kurkkuun tulee vaaleaa peitettä.

Olen näemmä tosi hauska nukkuja. Nukahdin eilen pirun väsyneenä klo 21 tienoilla ja heräsin äärimmäisen pirtsakkana 22.30. Hmph. No, evästin siinä jotakin, vaikka yöevästys ei yleensä kuulu tapoihini ja aloin lueskella. Kuluihan siinä taas pari tuntia, ennenkuin edes kannatti yritellä unta. Mutta yhteensä laskien on nukuttu riittävästi Welhottaren mittapuulla. En tällä kertaa päässyt näkemään tätä aiemmin mainittua jatkokertomusta. Nyt odottelen seuraavaa osaa jo innolla. Tosin tuntuu, että se ei tule mistään unitilauskanavalta.

Kututus puolestaan johtuu siitä, että työarvauslääkärille on aikoja vasta marraskuussa. Jos ei ole akuuttia. Minä en ole akuutti. Katselin sairaskertomusmerkintöjä, ensimmäinen kipusärkyepisodi on jo v. -03. Joten ei kai kuukausi sinne tai tänne sitten enää missään tunnu. Eihän? Paitsi että minä haluaisin lääkärille silloin kun se on tarpeen. En silloin kun työarvaushoitaja suo. Joten juttelin lääkärin kanssa myös arvaushoitajan käytöksestä, joka on siis arvaamatonta ja töykeää. Asiasta luvattiin ilmoitella minulle, pyysin nimittäin vaihtoa toiselle hoitajalle, koska kommunikaatio välillämme ei toimi niin pätkän vertaa. En yleensä koskaan katkaise puhelua raivoissani, mutta viimeksi tuli näinkin tehtyä, koska arvaushoitaja tiesi jopa bussiaikatauluni paremmin kuin minä itse *huoh*. Kututtaa myös se, että tahtoisin ihan oikeasti töihin. Ilman särkyjä, kiitos. Ei vaan tunnu onnistuvan. Maanantaina menen kuitenkin ja taas kestän niin kauan kuin kestän. Manaillen, kiroillen ja muille vidhuillen, joka ei varmasti ole enää kenenkään mielestä kivaa. Ei omastanikaan, mutta jatkuva kipusärkyjomotus käy todella hermoille enkä halua purkaa sitä kissaan tai muihin läheisiin, joten työkaverit saavat kestää sitten osansa siitä, ikävä kyllä. Pyytelen jo etukäteen anteeksi niiltä, jotka lokia lukevat, jos taas tulee ärähdeltyä ensi vkon puolella. Jahka nyt tästä ensin pääsee sinne ensi vkoon.

Nyt täytyy vain jotenkin päästä sinne akutukseen. Täytyy alkaa ajoissa pohtia lähtöstrategiaa ja aikataulua... Muiden kävely pysäkille vie 5 min, minä hiivin matkaa vähintään 20 min. ja senkin hiljaa kiroillen. Tosin tuo itsekseen höpöttely meillä Malmilla ei ole mitenkään erikoista, joten en saa edes huomiota aikaiseksi.

Hmph. Tästäkin näyttää tulevan tautiloki, saa kommentoida. Parempi kuitenkin kuin käsityö- tai laihdutusloki ,D

-----------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrinat taas kaikille kavruille! Hei enks mä sanonu, ett tollaset kollikuvat ku eilen tuo kyllä gimmat esiin. Wau! Ja koko kollijengi esitti "parhaat puolensa" - krhhhm - jo eilen. Nyt meillä ois jo matskuu tehdä kollikalenteri ens vuodeks, osaiskohan joku meidän orjista tehdä semmosen, ettei jokasen tarvii itte vääntää sellasta. Ois kyll aika pähee antaa semmonen orjalle, Gummititille ja kaikille ihmiskavereille vaiks joululahjaks? Oisko hei ideaa - miettikääs kollit ja kyselkää orjilta - jooko? Mä sainki eilen oikeesti tehtyy kinkkuu. Siis mamiska paisto kinkun, tähän aikaa vuodesta. Se oli tuolla kylmemmällä puolella jääkkäriä ja mamin mielestä se piti saada pois palelemasta, nii se paisto sen uunissa. Se oli semmone rasvato verkkojutska. Ei mikää oikee kinkku. Mutt arvatkaas, oliks se njamskista. Mäki sain aikastas ison biitin, vaiks se oliki vähäsuolasta. Tosi kliffaa sillee, ku mami on himassa nii mä saan aina jotai erikoisempaa tai parempaa omaa safkaa. Ettei aina kissipehmoja. Nyt sill on taas aikaa duunaa kaikkee safkaa mulle-mulle-mulle! Nyt se sano, ett se on lähdössä pisteltäväks. Hyi hitsi, mä en kyll diggais. Siis ett vapaaehtosest menee piikitettäväks. Mä jo kammoksun sitä, ett mun pitää mennä ottaa semmone rokotusjutska ens vuonna. Mä inhoon kissilääkäreitä ja sitä hajua, mulle jäi sieltä klinikalta vähä kammo, mä myönnän. Siell oli aika ahistavaa. Siell nimittäi haisi Isolle Piikille ja tosi sairaille kissoille ja mua pelotti ihan kamalasti, ett jos mulleki laitetaa semmone. Mutt onneks toi orja meni halpaan ja otti mutt himaasa. Semmone se on, ei se kestä kattoo, jos oranssia kissaa pidetään pikkukopissa. Nii, ett tota, mäki kiitän niit Hesyn tätejä! Oon mä kai tehny  sen aikaisemminki, mutt tuli taas ne ajat mielee. Nyt mull on ihan kaikkee täällä ja viälä toi kotiorjaki.

216074.jpg

Täss mä tähtäilen sillä mun uudella kolffipallolla, ett mihi suuntaa se pitäis läimästä tolla karvanelosella. Kiitti vaan taaski Gummititille, on ollu hauskaa, mutt vähäks on vaikeeta. Pitää harjotella aikastas paljo, ennenku pääsee sen Tiikerin kanss pelaa (toim.huom. ilmeisesti tarkoittaa Tiger Woodsia!). Kai mä nyt yhe Tiikerin voitan aina. Nyt mä sain äskenki sitä kinkkuva ja kohta mä kerjään pari maitonappii ja alan goisiin. Mamiska voi lähtee piikitettäväks kuhan tulee takasi sitte kaa varpisti! Se on purrrrrrrrrr kaikille taas huomisiin. Ja hei - kyselkää teidä orjilta siit kalenterijutskasta, ett oisko  siinä iha oikeesti ideaa!? Kollikalenteri vuodeks 2007 ja se vois vaiks maksaaki vähä ja ne rahat vois laittaa vaiks just Hesylle, ett ne vois hoitaa enemmän kissoja. Tää on vaa mun idea...

------------------------------------------------

Vincentillä ideoita riittää, mutta tuo kuulosti aika hyvältä. Tähän orjaan voi siis ottaa yhteyttä ja jättää kommentteja asian osalta. Mutta nyt täytyy alkaa valmistautua jo lähtöön eli tempaista kaffet ja mömmöt sekä etsiä jotakin vaatetihtavaa.

Päivän slogan: Elämä on liian tärkeää otettavaksi vakavasti!

Kesken oleva kirja: David Baldacci - Sekuntipeliä

Päivän biisi: Hey Tonight

Tänään on syntymäpäivä mm. Andy McCoylla - Welhotar onnittelee kaikkien hörhöjen ja hörhöttärien puolesta! ,D

216075.jpg

 LETS BE CAREFULL OUT THERE IN LOKISTANIA!