Kesälomaa on viikko jäljellä. Osa tavoitteista on pulkassa. Miksi muuten lomalla pitää olla tavoitteita - no siksi, että saisi edes joskus jotain tehdyksi, muuten en saa. Makaan ja haisen, sitten syön ja haisen, juon ja haisen! Tai vaan haisen...tylsä minä.

Eilen tuli pestyä ainakin 100 kg pyykkiä. Varattiin piruuttaan Belgarionin kanssa koko pesutupa tunniksi, että saatiin kaikki kerralla pyörimään. Tämä piruuttaan sen takia, että talossa on frouva, joka jaksaa viettää hyvin paljon aikaansa pesulassa ja kälättää joka asiasta. Nyt leidi sattui olemaan siellä juuri, kun veimme  neljä jättikassillista sekä kainalossa lisää pyykkiä. Kommentteja tuli taas tyyliin, että miksi niin paljon, miksi varata koko tupa (no siksi saakeli, ettei tarvii kävellä niin paljon), miksi yleensä pestä esim. poppanoita (no niihin on kustu, leidi-hyvä) ja paljon muuta! Huh - että joku jaksaakin olla kiinnostunut toisten pyykeistä. Nyt kovasti tekee mieli sanoa, että hankkisi sen elämän... Niin, että puhdasta tuli. Nyt koko vuori on hyvin ripusteerattuna alakerran kuivaushuoneeseen, josta se on jossain vaiheessa päivää roudattava sisätiloihin. Hui, pelottaa!

Pelottamisesta tuli mieleen eilinen roiskepastakastike, johon Belgarion suhtautui hieman peläten. Turhaan, se oli niiiin mahdottoman hyvää kuin olla ja voi. Kun paljon erilaisia lihoja sotkee tavalliseen pastakastikepohjaan, ei voi tulla kuin hyvää. Lisäksi tagliatellea. Belgarion sammui 1.5 h:ksi. Repsukan piti lukea fyssan uusintakokeeseen, mutta päätin antaa lapsosen uinua. Tiedän sen pahuksen viikolla kuitenkin valvovan liikaa koneen ääressä iltayöllä. Ei hyvä, ei kiva...

Tuli myös tehtyä päivän (tai yön) hyvä työ! Siis minä tein, en voi uskoa tätä itsestäni. Kummisetä ja sen frendi olivat dokailleet koko päivän, välillä tuli sekavia puhelinrapoja kulloisestakin tilanteesta. Sitten Frendi olikin lähtenyt naisiin ja Kummisetä sai päähänsä pistäytyä meillä puolen yön tienoilla. No, eipä siinä mitään. Olin lukemassa vielä ja hepohereillä. Kummisetää ei vaan kuulunut, ei näkynyt. No, sitten hän soitti. Kertoi olevansa keskellä matkaa (siis tuon 20 m:n matkaa hänen ulko-oveltaan meidän ulko-ovelle) ja voinko tulla noutamaan. Sanoin, etten kovin mieluusti tulisi, kun on yökkärit päällä ja toinen nilkka ei kannata. No, sitten kävi ilmi, että koko Kummisetää ei kannata mikään ja eväsviinikin on rikki ja sandaalit häviksissä. Hohhoijakkaa. Ei kun tarkistamaan tilannetta. Ei kummisetä ollut päässyt kuin metrin kotiovelta, siinä se halasi pylvästä kännissä eikä pysynyt pystyssä. Sandaalit olivat puolivälissä kyllä matkalla meille itsekseen. Lisäksi siinä Kummisedän paljaiden jalkojen vieressä makasi siposiruina se viinipullo. Pirulauta, että taas meinasin hermostua. No ei kun toimeksi. Ensiksi tietty ne lasinsirut roskikseen - joka kumma kyllä on meillä joka ulko-oven vieressä. Sitten noutamaan sandaalit. Ja sitten roudaamaan Kummisetä omaan kotoonsa. Olihan homma. N. 100 kg (vrt. pyykki) raavasta känniläistä miestä, joka ei pysy tolpillaan piti saada kotisoffalle uinumaan. Eikä oma toinen nilkka kannattanut juuri ollenkaan. Selvisin siitä pelkästään kiroilemalla sille ihmiselle sekä itselleni, molemmille yhtä paljon. Rojautin koko ruhon soffalle ja varoittelin soittamasta keskellä yötä, koska en aio tehdä enää mitään hänen hyväkseen. No nyt aamulla voi saada tuoremehua, jos on. Prrrrrrrkle. Enhän minä voinut jättää ihmistä tuohon pihalle siinä tilassa, tuosta alkoi nimittäin jo siihen aikaan kulkea känniporukoita takaisin kapakoista ja ties mitä olisi sattunut, ryöstöstä pahoinpitelyyn. Olenkohan jo ansainnut jonkunlaisen hengenpelastusmitalin?

------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - mamiskalla ja Pojalla oli eilen koko aika puuhaa, ei ne ehtinyt kunnolla ees seurustella mun kaa. Mä olin vähän katkero. Mutt mä kostin taas sen Pojalle. Eli vedin kunnon hepulit sillee, ett se jäi siihe välii, se säpsähtää aina ku mä hyppään se yli ja mua se tietty huvittaa oikee kunnolla. Mitäs eivät oo kissin kaa! No, oikeesti seki on aikastas kiva. Se nimittäin haki mulle ihan upouusia naksuja semmosen ison säkin (toim.huom. 2 kg). Neki on jotai terveellisii naksuja, joiss on lihaa ja vihanneksii ja jotai tasapainotteita ja semmosii. Mä en kyll ymmärrä, miksei naksut voi olla naksuja, siis ihan vaan naksuja. Miks pitää olla kaikkee omituista seassa, niinku tasapainotusta? Mä oon ihan tasapainossa! Mamiska just eilen tsiigas mua ja sano, ett mä oon tosi paljon komeempi kun tänne tullessa, ett mulla on kunnon rintalihakset eikä tippaakaa fläsää. Mä oon pysyny pitkänä ja hoikkana. Vaiks, no nii, joo, eile tuli vähä sitte heekuteltuu niitte mamin roiskeitten kaa. Mami oli valkannu mulleki niitä vähä, ett mull oli oma leikkelelautane, tosi nannaa oliki. Ja niit uusii naksuja. Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

158855.jpg

Mun vähä käy kateeks noi kaikkien kavrut, nii mä päätin, ett me laitetaanki sitte tämmöne kuva...sillä aikaa, kun odotellaan MUN omia kuvia. Niin että nyt mä muuten just sain kinkkuleikkeen ja nyt mä voinki lähtee taas goisaan. Toivottavasti jo tänään saatais se kunnon ukkone aikaseks. Mamiki alkaa (toim.huom. miten niin "alkaa") jo hermostuu. Kliffaa söndaagia kaikille - pitäkää ittenne kissoina!

------------------------------------------------

Lyhyen lyhyt koipirapo: Tuli käveltyä ja sähellettyä eilen sen verran, että illalla toinen nilkka alkoi oirehtia ikävästi - se ei enää kestänyt astua, oli tosi prhlvtin kipeä. Että sillee. Lisää mömmöjä, mä liikun vielä.

Ensi viikko siis vielä vapaa-vapaa-vapaata. Yksi päivä on ihan pakko käyttää ompelemispuuhiin ja toinen varmaan parin kaapin järjestämiseen. Muuta pakkohommaa ei tässä vaiheessa tuntuisi olevan.

Lähden kohta keittämään aamun ekan kaffet ja menen sen jälkeen uudestaan goisimaan. Kun tuossa herättyäni en taas saanut unta niin päätin tehdä tämän päivityksen samoilla silmillä ,D

Kesken oleva kirja: Tami Hoag - Polkupyörälähetti

Päivän slogan: Vero% on korkea, rasva% on korkea, kyrsimis% on korkea!

Päivän biisi: Ei mittää (työttömän arkiviisu)

RAUHALLISTA PÄIVÄÄ LOKISTANIAAN - OLKAA LOKKAREIKSI!