Eipä siis ihme, että olen nukkunut lähes 6 tuntia - ennätys lajissaan, ainakin melkein! Heräsin kyllä joskus 3 tienoilla ja silloin ei satanut. Sateen merkit olivat melko tuoreita, joten lienee tihuuttanut tuossa välillä. Kävin ylhäällä - ja pahus soikoon, laitoin valot päälle. No, Vincent oli heti purrrrmuuttamassa raps-kinkkua ja suuttui, kun laitoin valot kiinni ja painuin takaisin sänkyyn. Ajattelin yrittää väkisin nukkua vielä vähän aikaa ja huomaamattani olin laittanut myös kellon kiinni, joten heräsin raporauhallisesti ja kuitenkin olen työssä ennen työajan virallista alkua. Sain myös yhden kirjan luettua loppuun. Eli aamulla oli muutama sivu vielä jäljellä Seppo Korpipään Pillerirannikko-opuksesta....sinänsä ei mitään erikoista. Kehno vastine alan asiantuntijoille esim. Burroughsille, Bukowskille, Kerouacille. Mutta noin suomalaisittain ihan luettavaa tavaraa. Eli sen lukaisin aamulla vielä pois kuleksimasta.

Eilittäin myös Väinö pohti tätä blogien maailmaa vähän samalta kantilta kuin minäkin, että mistä ihmeestä tietyt blogit sikiävät ,D Hän kyllä näkee asiat hieman eri tavalla, esim. en katso olevani mitenkään räväkkä ja inhoan neulelokeja sekä kotitalous- ym. lokeja erinomaisen paljon. Mieluummin katson räpeltäväni täyttä tajunnanvirtaa, särkyä ja kututusta eri tahoja kohtaan sekä esitteleväni epämääräistä verbaaliakrobatiaa. Minut tuntien tuo akrobatia on yhtä viehkoa kuin norsulla. Jos nyt perustaisin lokin, nimeksi tulisi tietty Kävelymusiikkia pienille virtahevoille - ja tämän idean varastaminen on kielletty! Tulen ja kostan, jos joku käyttää tätä!

Olen muuten keksinyt aivan loistavan mainoslauseen lokitukselle sekä erityisesti Vuodatukselle, toivottavasti herra YP huomaa tämän eli Hard Blog Hallelujah - minä vaan bloggaan ja muut saa silittää! Olen pitänyt eri tahoilla pystyssä virtuaalibaareja, joten voisin perustaa tietty tännekin virtuaalikapakin - sen nimenä olisi tietty Hard Blog Cafe. Josta tulikin mieleen, että varasin juuri kirjastosta Reijo Mäen uusimman eli Hard Luck Cafen...Ihan vain kirjan miljöön takia. Lapsuuteni Turussa...hmppph. Toivottavasti tämä ei saa teitä kokonaan lopettamaan blogini lukemista, eihän? Ei kukaan voi valita syntymäpaikkaansa. Ja tässä vaiheessa pitää kyllä mainostaa, eli nuoruuteni Turku ei voisi paremmin esittäytyä kuin Taikkarin runoissa!!! Kannattaa lukea.

Viikonloppu on  kohta alkamassa. Aion viettää ainakin lauantain nukkumalla, lepuuttamalla koipia toooosi ylhäällä,  nettailemalla ja lukemalla. Muu saa jäädä taas tekemättä. Eihän meillä käy edes kukaan ja naapuria ei lasketa. Joten hällä väliä. No ei, kyllä siivota on ihan pakko. Mutta muuten hällä väliä. Toisikohan Okla kotiin juotavaa? Joku varmasti vielä muistaa, että olutta sai joskus takavuosina tilata kotiin tuotuna Oklan kautta. Koreittain. Minä ainakin muistan! Mutta kun en enää juo olutta =( Täytynee laittaa Kummisetä asialle ja pyytää hakemaan viiniä. Puolikuivaa valkkaria. Tai siideriä. *Huokailee*.

En ole vieläkään sijoittanut lomaa kohdallensa. Tuli siihenkin ongelma. Aioin olla vain kotona, mutta eilen ikuvanha frendi soitti ja pyysi käymään mökillä. En edes tiedä missä mökki on, ei kovin kaukana kuitenkaan. Jos hän Porista tullessaan noutaa minut ja tuo takaisin, voin jopa suostua. Milloinkahan olen viimeksi ollut missään mökillä? En todellakaan edes muista. Yli 20 v. sitten! Ainakin. Enkä oikein tiedä, mitä siellä tehdä, jollei sieniä ole.

-------------------------------

Voi purrrrrrrrrrrrlauta! Mamma on lähössä jonneski mökille eikä varpisti ota mua megeen. Mä en ala mitään. Kissoja aina sorsitaan. Vaikka en mä kyllä oo ikinä ollu mökillä. Ja mä inhoon vodaa, ainaki niit isoja lätäköitä. Siell kyll ois mettää, jos vois hiippailla ja metsästää ja vaklata ja kaikkee. Mutt sitt siell on kaikkii isojaki elukoita. En mä tiedä, voisko mamma ees ottaa mua megeen. Ja haluisinks mä mennä. Mä luulen, että en. Inhottaa kyll jäädä yksin pitää tätä torppaa pystyssä. Tai siis, voihan siinä olla hyvät puolensa - tuli just nyt mieleen. Mua varmaa hoitais Kummisetä & Poika. Jos ne kävis molemmat ja ruokkis mut ja antais hirveesti heekkuja ja leikkis mun kaa. Se voiski olla hyvä jutska. Mä taidanki alkaa kannattaa tota idistä. Vois mulle vähä tulla ikäväki tota mumpsikkaa, mutt toisaalta oonha mä täällä sitten pirtsakkana venaamassa kun se kotiutuis. Niin että kai mä voin antaa sille luvan mennä. Mee nyt heti jo!

123979.jpg

Ku mamiska on menny, ehkä mulleki lopulta löytyy kunnon tarjoomukset - siis tollaset kun tolla katilla kuvassa. Hei Hössö - en MÄ ollu siinä eilisessä fotossa, nää kaikki heinäkuun fotot on jostain mamiskan löytämästä vrii-jutskasta....On ne mun näkösii, mut löytää tuolta toukokuulta ja kesäkuun alusta. Et viittis tsiigaa sieltä. Kyll mä kuiteski oon ihan komee. Mä nääs oon vielä timmimpi, hoikka ja piiiitkä kolli - oikeen sille aerotynaamisesti muotoiltu!

No, mä jään tänne partsille funtsii parii asiaa ja sitten päivystää noit lokkeja. Ne mä kyllä vielä saan kiinni, kyllä varma on nii. Erittäin fisupitoista, vinkeää viikonloppua kaikille kissafrendeille, ihan kaikille (no erityisesti tiätty Rinsessa Mustalle, Hössölle ja sillee)! Pidetään hännät korkeella ja viikset timmingissä!

----------------------------

Koivista sen verran, että niitä ei uskalla enää katsoa. Särkee ihan perkeleesti. Mömmöt ei auta. Teen kohta jotain ratkaisevaa.

Löytyi vielä yksi kulkuneuvo kävelyongelmia ratkomaan: Tämmönen (siis näköjään ei linkitä kuin etusivulle eli Segway), mutta jaksaiskohan sitä seisoa ,D

Päivän slogan: Rahaa on kuin rosvopäälliköllä - ei yhtä paljon, mutta samalla tavalla hankittua!

Päivän lekurimoka: Potilas muuten terve, mutta ruotsin kielinen nainen, työssä käy. (Hmm, muuten terve...hm.......,D)

Ja päivän tehtävä: Tässä on kalenteri minusta ja ystävistäni v. 2001, simppeli tehtäväsi on muovata siitä käyttökelpoinen kalenteri v. 2006 - 2007 - helppoa kuin heinän hakkuu (älkää ilmiantako minua työpaikkaterveydenhuoltoon, lääkärille, fysiatrille, terveydenhoitajalle älkääkä missään nimessä tuolle anorektikkolaumalle, joka myös lokittaa tuolla jossain - please) ;D

VILPOISAMPAA VIIKONLOPPUA - LET'S BE CAREFULL OUT THERE!!!