Tentti on siis ohi. Mahdollisuudet fifti-siksti, minä rapoan heti, kun kuulen asiasta jotakin. Mikä siinä muuten on, että heti 2 min. tilaisuudesta poistumisen jälkeen huomaa töpänneensä ja pahasti? Mölli Welhotar =( Ei selityksiä, no comments. Tänään ja ehkä vielä osan vkonloppua vietän huolehtimatta tästä opintopuolesta. Seuraava tentti ja mahd. uusinta on sitten n. kk:n päästä. Hah, saatte taas kuulla pähkintää ja epätoivoa. Lisäksi pitäisi käydä Kummisedän kanssa taas uusia versioita käyttöohjelmista läpi. Kiva, kiitti ja sillee... Näyttökansiotakin pitäisi alkaa vängertää ja selvityksiä sekä kivaa grafiikkaa vääntää siihenkin mukaan. No, minulla on tämä tunti joka aamu käytössäni - sehän riittää vaikka mihin!

Eilinen adrenaliinihyöky sai aikaan sen, että nukuin äärimmäisen levottomasti. 4 h hirmuisen pätkittäistä ja sekavaa unta. Heräsin välillä olkasärkyyn, lonkkakipuun ja koipijomotukseen. En hakenut lisätroppia, koska en jaksanut pungertaa itseäni ylös parin metrin päähän. Totesin, että illalla ei enää nälätä ihan hirveästi, jos vain pääsee yli niiden muutaman tunnin... Nyt oli pakko *virn*. Oli minulla eväksenä kaksi sokeritonta karkkia. Ei edes vettä, grrr. Toimisikohan tuo noin niinkuin joka päivä töiden jälkeen. Että ikäänkuin leikkisi menevänsä jonnekin ja "unohtaisi" syödä? Ei kai, en ainakaan usko. Jossain vaiheessa varmaan huomaisi seisovansa jääkaapin edessä ovi auki ja mättävänsä kaksin käsin kaiken eteen tulevan nassuunsa.

Jospa tänään ehtisi taas laittaa verkot veteen eli uittaa pari hakemusta liikkeelle. Ihan vain mielenkiinnon vuoksi. Eihän tässä tosiaan mitään kiirettä, ei toki. Prlelautavetti - Kermaperse innokkaana tiskaaja oli TISKANNUT MINUN KAFFEMUKINI! Koko Herjaamo tietää, että Welhotar pesee mukinsa vain ja ainoastaan silloin, kun uusi työsopimus on allekirjoitettu. Että ketutti! Muki oli melkein puhdas, huomattavan kevyt ja tilavuuskin oli mittava. Lisäksi sen ominainen aromi oli haihtunut ja kahvi maistui oudon tuoreelta. Tämä ei vetele! Siirrytäänpäs perusteltuun päiväjärjestykseen - tässä on vielä aikaa kertoa vieraileville tähdille, että Minun Mukiini ei siis kosketa, ei todellakaan, ei ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Se on rangaistava teko. Ja rankaisu on oleva epämiellyttävän koomistraaginen häppeninki, nih!

Huomenna onkin vuorossa roudausretki, mikä yllätys ,D Kummisetä on lupautunut mukaan, mikä yllätys sekin. Kauppalistaa täytyy alkaa laatia jo illalla. Jääkaapissa ei ole paljoakaan, vain juustoa ja donaria. Vincentillä voipi olla illalla kissanpäivät, jos emo aikoo syödä jotakin. Ihan vaan tiedoksi, että Liiterissä on halvennusvihanneksia 99 sentillä erilaisia valikoimia ja koostumuksia vielä 24.10. asti - suosittelen siis. Lisäksi Belgarionin lomaa odotellen täytyy tarkistaa kaffe-, kakku- ja ruokatilanne. Ruualla tarkoitetaan tässä yhteydessä jotakin muuta kuin Welhottaren normieväksiä, lähinnä siis jotakin, mistä Belgarion pitäisi. Varmuusvarastoja täytynee myös täydentää ja ostaa oranssia leipää pakkaseen. Joskus iskee illalla se paahdetun ruisleivän hinku, nimittäin. Silloin sitä pitää löytyä, muuten on ikävä olo ,D

Muutoin olisi aihetta keskittyä tänä vkonloppuna kodinhoidollisiin toimiin...

---------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrve, kattiskat! No hei, arvatkaas mitä: mamiska sitt tuli vast mun miälest ihan hurrrrrrrjan myähää himaa. Mä olin jo sitä vastas ja puffasin ja jolisin ja kaikkee. Se meinas ihan konpastuu muhun, ku mull oli asioita. Ruokakupitki oli tyhjii ja partsin ovi kiini. Nii ett ihan ekaks sen piti hoitaa mun jutskii. En mä antanu sen ees kerätä eväksii itellee. Höh - jättää nyt ekaks toine yksi himaa ja sitt muka alkaa väsätä jotai muuta. Nou vei, mun hommat ekaks! Eli mamiska päästi mut partsill ja mä vedinki sitt ihan hirveen hurjii hepuleit. Mami ei tiänny itkee vai nauraa. Se sano, ett mun ääniki oli tosi omituine ja ett mä purkasin koko mun enegrian sitt illall. Kyll mä jaksoinki. Ja sitt kunnon isot kakit! Ja lisää huuto-älämölöjolinaa *virn*. Sitt mun pitiki saada ruakaa, onneks mamill oli sitä aikastas hyvää puukkimuanaa, se laitto ison annoksen sitä. Sitt mä sain viälä kalkonin biitin ja napikoita vähän enemmä. Mmmm, on toi mami sitt kuiteski aika kilti. Mutt en mä tykkää, ett mut jätetää yksi >o<  Ei oo kivaa semmone. Mutt kyll mä sitt rauhotun vähä ja pääsin mamin viakkuu, ihan tyynyll asti. Me maattii nenät vastakkai ja nuuskutettii ja mamiska rapsutti mua. Sitt mä kävin sen polvitaipeesee goisii - hurrrisin oikee!

994691.jpg

Mölli mami taas, unohti purkaa mun kuvei. Ett tämmöne löyty tualt vrii-justkast, ihan kliffa tääki siis (vaiks siin ei ookkaa mä). Nyt mä meen goisii lisää. Kliffaa viikendii kaikill mein lukijoill Lokistaniaa!

-----------------------------------

Minä odotan kaffetta, minulla on tarpeita!

Päivän slogan: Säästä hihojasi - anna tupakan palaa! (Jarkko Laine)

Päivän biisi: Minä vien roskat pois

Luettua: Adrenaliiniryöpsähdyksen rauhoittamiseksi Unni Drougge - Penetraatio, melkoista provokaatiota vallasta, taiteesta ja sukupuolesta. Welhotar piti kovasti paljon ja suosittaa kaikille. Ei kuitenkaan nimeen tai asioihin hirvittävän vakavasti suhtautuville. Tässä saa nimittäin virnutakin lievän toispuoleisesti aivan rauhassa. Ytyä tekstiä kuitenkin!

                            265380.jpg

                      PEHUS - SE ON PERJANTAI!