Nukkuminen meni taas alle 4 h, eilinen olikin vain suurta huijausta. Siis kerran vuodessa annetaan Welhottaren nukkua ns. normaalisti. Tai sitten viini auttoi – juu, ihan varmasti. Nyt alankin juopotella urakalla. Saisi edes nukuttua! Prle. Kohta menen yrittämään uusia aamu-unien jatkoa, tämä ei ole kivaa. Ei sitten yhtikäsollenkaan! *taustalla hulikoppereiden säksätystä, päätä särkee*

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Belgarion kävi eilen syömässä ja palauttamassa pari-kolme kirjaa. Hän lukee melkoista tahtia myös. Tämän vuoden suosikkiruaat ovat näemmä: savulohipasteijat, sienisalaatti sekä täytetyt egut. Ei  sitä paljon tarvita, että vähään tyytyväiset ihmiset nauttivat ruuasta ,D Eilen lisäksi syötiin vielä kylmäsavulohi loppuun, lisäksi vängersin liha-chilipataa, oikein jouluista kun laitoin sekä vihreää että punaista chiliä. Kelpasi tuokin. Huomenna Belgarionin loma loppuu ja mies häipyy ties kuinka pitkäksi aikaa... murrr. Moneksi viikoksi, ei kiva eikä mukava! Velvoitin hänet meilaamaan heti välittömästi, jos jää pidemmäksi aikaa Riksuun. Pakkohan lapselle on laittaa sitten etanapostia!

 

Huomenna ja ylihuomenna pitäisi vielä Herjaamolle, vähäksi aikaa. Perstaina teen vain puoli päivää, ettei jää turhaan ilmaisia tunteja Tsadille. Sitten on taas noita älyttömiä pyhiä, jäks. En tykkää. Paitsi että on vapaata. Ja sitten sinne Varastoon. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Kannattaa seurata rapoja, elämä muuttuu lievästi mielenkiintoiseksi, kun pääsee haukkumaan uusia työkavereita ja pomoja ,>

 

Muuten täällä residenssissä on tylsää, lähes-viimeinen-kirja on menossa. Kohta täytyy tyytyä omien hyllyjen tarjontaan. Mitään ei tapahdu eikä mitään huvita tehdä, vaikka tekemistä ehkä olisikin. Olen tympääntynyt. Tod.näk. itseeni.

 

----------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrrve, kissit! Mull oo mitää onkelmii tekemiste kaa. Ku kerta saa olla himas eli lotkottaa sänkyss ja just sain aamuheekut. Vähäks onki nyt ollu erilaisii ruakii, kissimuanaa ja muuta. Eilenki söin sitt lohipasteijaa vähä ja sain lihaa ekaks siit padast, ennen kilei. Ja semmost, ett mull on ollut ihan täys palvelu vaiheeks *virn*. Orjan kaas oon goisinu, eilenki sen pään viakus, mutt sitt siirryn pois. Se taas alko pyärii toss aikasi, mäki vast heräsi siihe. Eikä sill unetus riittäny. Iha varpisti mä en kyll herättäny siä, en. Poika kävi eile mmmmmmmm, on se sitt kiva. Taas mä sain olla sen viakus eikä se häätäny pois tai mitää. Sain nuuskuttaa jotai sen kakkupalastki, vaiks en syäny. Se anto haistella ja lipasta ja sitt se vaa nauro. Harmi, ett se nyt on pitempää pois.

 

 1157779.jpg

 

Täss mä makaa Pojan viakus, vaiks poikaa ei näy, mamiska otti sillee tän foton. Mutt hei, me mennää goisii nii ett kliffaa päivää vaa kaikill. Huamisee.

 

------------------------------------------

 

Kyllä, ehdottomasti on saatava lisää unta. Silmiä kirvelee, päätä särkee....

 

Päivän slogan: Kun sorretaan tarpeeksi pitkään, sorrettu ei enää ymmärrä tilaansa eikä halua siitä pois.

 

Päivän biisi: Kulkurin iltakalja

 

Luettua: Mary Lawson – Sillan luona, ei paha, kertomus Kanadan maaseuduilta 30 – 50-luvuilta, veljesten välisistä suhteista ja niiden seurauksista. Ihan luettavaa, siis tähän muuhun seuraan verrattuna. Tuomas Kyrö – Benjamin Kivi, miehen tie voittajaksi (?) ja ... mieheksi(kö) useamman nimen ja keinottelujen kautta. Joku ehkä pitäisi, minä en. Eli en pitänyt. Uzodinma Iweala – Ei kenenkään lapset, kirja lapsisotilaista yhden näkökulmasta. Tästäkin on kovasti kohuttu ja saanut palkintojakin. En nähnyt ansioita. Juu, on se kamalaa on. Mutta silti, jos kirjallisia ansioita etsii, minä en niitä tästä löydä, tsori taas. Heikki Hietamies – Eihän se niin ollut, kirjailija palkataan kirjoittamaan kauneussalongin rouvan elämänkertaa, joka paljastuu aina vain erikoisemmaksi. Lienee yrittää olla hupikirja, ei hupituttanut. Kehnoa.  Nora Roberts – Savuhuntu, tulipaloja, vanha vainooja ja dharmatiikkaa, rhomantiikkaa ja suuri loppuhuipennus. Hmph, hömppää, kirjailijan taattua ammattitaitoa, mutta silti. Lukeehan tämänkin, jos ei muuta löydä. Eli todella kehnoa materiaalia viimeksi tarttui kirjastosta mukaan. Ärsyttävää!

 

                                    265380.jpg

 

                            KETTUMAISTA KEKSIVIIKKOA!