lopultakin! Viikko on ollut äärimmäisen pitkä ja vihamielinen. Lisäksi vielä tylsä, raivostuttava ja tapaukseton. Hyvä, että tästäkin viikosta päästään siis eroon. Jäljellä tänään enää normiroudaus Kummisedän kanssa, huomenna en tee yhtään mitään. En mitään, en edes sitä. Nousen vain tarkistamaan suolen toiminnan sekä syömään itse ja hoitamaan kissan tarpeet. No, ehkä vilkaisen vähän muutamaa lokia. Muuten Welhotar makoilee, päikkäröi ja lukee.

Argh, Helmetistä tarkistin, vain 3 kirjaa noudettavissa, 8 matkalla. Tämä täällä kovasti toivoo, että iltapäivällä osa on jo palannut matkoilta ja saan koko kassillisen kirjoja mukaani. No, omassa hyllyssä on vielä luettavaa, ikäänkuin varalle. Mutta silti... Ai niin, eikä edes WC-pyttyä saatu tuunattua. Liiterin tapaan kukaan ei tiennyt mistään mitään, eli kansia ei ollut eikä myöskään havaintoja tuotteesta. Liiterin huono puoli on siinä, että jos tiedustaa jotakin, kukaan ei tiedä mistään mitään. Ei ainakaan tunnusta. "Emmävaatiijä" yhtenä henkäyksenä ja ohi tuijottava katse ovat ainoat vastaukset, toinen kestosuosikki "Eioovissiitullu tai onloppunutjo".. Viimeksi itse kyselin, onko tomaattipesto loppu, kun sitä ei löydy. Vastaus oli juuri em. kaltainen. Kun tarkemmin tuijottelin hyllyjä, pesto löytyi ao. henkilön takaa - olivat vain muuttaneet sijoituspaikkaa ,> Eli - viikon kirjat ja ruuat hankitaan taas tänään, samoin kuukauden mömelöt. Ja äkkiä kotiin!

Muutoin tässä voi alkaa taas odotella, josko Kummisedän sisko kohta taas jakaa palstansa tuotoksia ;D Yleensä heillä on aina aivan liikaa ylikasvanutta kesäkurmitsaa ja epämuodostuneita avomaankurkkuja. Viime vuonna tuli myös tavallista kurmitsaa. Itse asiassa, yksi purkki kurmitsasäilykettä on vieläkin jääkaapissa. On se hyvä, että siskonsa ymmärtää roudata ylijäävät emmeet meille. Tai siis Kummisedälle, jonka kanssa olen tehnyt diilin: minä valmistan pikkelssit ja ruuat em. tuotteista, kunhan saan ainakin puolet itselleni. Hän saa siis valmiit tuotteet jääkaappiinsa. Hyvin on toiminut, molemmat ovat olleet tyytyväisiä. Ja ainakin pikkelssin tekeminen on kivaa, suorastaan terapeuttista. Myllyttää raivoissaan silpuksi erilaisia emmeitä, sulloa ne purkkeihin ja keitellä silmiä kirveltävän vaffaa myrkkylientä päälle. Ainahan voi kuvitella, että siellä asustaa joku inhokki.

Todettakoon, että särky jatkuu entisellään. Arvoisa fysiatri oli uusinut eilen kaikki huimepitoiset särkylääkereseptit, mutta ei ollut taaskaan lukenut koko kirjettäni *huoh*. Odotan nyt sitä KELAn päätöstä. Jos se on kielteinen, lienee pakko hakeutua yksityissektorille. Perkele, minä mitään lääkkeitä halua, tai siis haluaisin kyllä, mutta edes tehoavia mieluummin. Tai jotain järkeviä toimenpiteitä, ehdotuksia tai vaikka lähetteen jonnekin muualle.

-----------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kaikki upeet gimmat ja komeet kollit ympäriinsä Lokistaniaa! Eiks oo magee aamu, mä diggaan. Siks mä herätin mamiskanki jo pual neljält, ei se kyll enää goisinu. Makas ja vinku. Nousi se sitte, ku mä jolisin oikee kovaa. Ja sano, ett yälä ei sais huutaa! Mikää yä ollu, melkee aamu ainaski. Ja mä halusin mun kalkonin ja vähä seuraa. Ku on päivän goisinu, ni tarvii sitt aamull mamiskan seuraa. Ainaki sen aikaa, ett se laittaa mulle kaikki-kaikki-kaikki, mitä mä tarviin. Sitt voiki painuu uudestaa goisii *virn*. Ainaki sitte siis, ku orja on keittäny kaffet - sen jälkee se ei enää nimittäi arkisi mee takasi sänkyy. Sänky on sillon mun, ja partsi ja ihan kaikki. Noi väittää, ett mä jolisen vähä liikaa. Nimittäi Kummisetä kävi tääll eile päiväll hakees yhtä juttuu. Ja ku se tuli, mä olin tunkees itteeni ovest ulos. Ja huusin hirveest, tai siis nii se väitti. Oikeesti mä vaan jolisin, ku ois ollu kliffaa, jos se ois ollu mun seurana pidempää. En mä kyll sen kans mitää ois tehny, menny taas uudestaa goisii. Mut siis noin niinku periaattees, ett kissi jätetää koko päiväks yksi, vaiks vaan yksin goisii. Niin ni se on epistä! Tarttee olla kissivahti, jos vaiks mä tarviisin jotai. Ois niinku varaorja. Eiks mami vois palkkaa tota Kummisetää päiväks mun kavruks? Mun tarteeki kysyy. Palkkaaha noi kaikkii ihmispentuje hoitajii ja semmosii, miks ei sitt mulle. Täh?!

791284.jpg

Kattokaa ny! Eihä kukaa VOI vastustaa tämmösii ilmeit ja tommost katsetta (siis vaiks mä en ite oo tossa, mut kuiteskii)? Ett hoitaja kotii ja heekkui. Mamiiiiiiiiih - napikoita mulle kaupasta, jookosta hei, jookosta. Ja sitt jotai heekkuu illalla, hei. Ku on viikendi ja kaikkee - nii hei, sitä viikendii täss samall sitte kaikille! Muille vaa huamiseen >0<

--------------------------------------------

Vincent, puolet kauppalistasta on jo kissatavaraa (ainakin osittain...).

Päivän slogan: Kaksi miestä kävelee sillalla ja kolmannella on pipo.

Päivän biisi: Onomatopoeettinen alkoholiliike

Luettua: Tuomo K. Silaste - Matka, tuota, olisi melkein saanut jäädä tämäkin julkaisematta. Eli en pitänyt, kökköä tekstiä, ei toimi. Ilmeisestikin osittain omaelämänkertaa sivuavia tapahtumia, jotka jättävät hyvin ulkopuolisen ja nolon olon tämän miehen puolesta. Ainoa mielenkiintoinen piirre oli Raskolnikovin toistuvat vierailut ,> Ei kirjaan silti kannata tarttua kuin äärimmäisessä hädässä, jos silloinkaan. En suosittele, no jos joku vihamieheni tätä lukee, ole hyvä, siitä vaan! Stepan Chapman - Troikka, sen verran omituista jopa scifiksi, että saatan suositella ,D Takautumia, outoja muodonmuutoksia, absurdia, groteskia ja ruman kaunista kerrontaa. Ei ihme, että kirja saikin Tähtivaeltaja-palkinnon! Eli Welhotar omalla tavallaan piti tästä, mutta tod.näk. ei sentään hanki hyllyynsä. Suositan scifistä pitäville, muille saattaa jäädä hieman vieraaksi *virn*.

                              265380.jpg

                       PERUSTEELLISTA PERSTAITA!