Jumaleissön - ihminen näköjään pystyy nukkumaan kuinka paljon tahansa, kun on riittävän väsynyt ja kipuilee. Tunnustan, nukuin myös eilisen päivän. Käväisin puolen päivän maissa sen verran hereillä, että tein pakolliset liikkeet (kukat, suihku, ruoka, kissa) ja sen jälkeen nukuin eri mittaisia päikkäreitä siihen asti, kunnes aloitin varsinaiset yöunet. No juu, tulihan siinä välissä luettua ainakin yksi kirja, mutta silti... Yöunet olivatkin luku sinänsä. Vincent nimittäin myös nukkui myös koko päivän, joten yö meni siinä, että tunnin välein Vincent jolisi minua hereille ja minä sähisin hiljaisuutta, kunnes sama alkoi uudestaan. Prle. Harmitti. Mutta nyt voin ainakin sanoa, ettei tänään ole väsy! Ainakaan juuri nyt. Tai siis ei vielä.

Eli eipä ole sen ihmeempää rapottavaakaan. Paitsi että nyt Kummisetä katsasti Malmin uusimman kapakan, vasta avatun Luck Ladyn... Suosittelee kuulema. Yläkerta on drinksupaikka, alakerta yökerho, avautuu klo 21. Molemmat puolet auki klo 4:ään asti. Muutkin kävijät kehuvat paikkaa siistiksi - siellä käyvät "kaikki". Ainakin se on vähän erilainen kuin Malmin muut kuppilat. Myös esiintyjät ovat tervetulleita, kuulema. Siis alakertaan ;D Yläkerrassa on karaoke tiistaisin... Eli jos olette hollilla, kannattaa poiketa katsastamassa paikka. Jos taas haluatte kunnon vääntöä malmilaisittain, ottakaan yhteyttä suoraan Welhottareen =D Voin järjestää taatusti unohtumattoman kapakkakierroksen, jonka jälkeen vannotte, että ette toiste tule tänne tai sitten ilahdutte ikihyviksi, ettekä enää muualla käykään!

Mrhhh - en minä tänään minnekään arvauskeskukseen edes yritä saada aikaa. Penteleen Lääkäripäivät tarkoittaa käytännössä sitä, että porukasta vain osa on kerrallansa töissä. Jos menee oikein v:mäiseksi tämä särky, käy päivystävällä th:lla jonakin aamuna... Nih! Kahden päivän makaamisen jälkeen olo on suht. hyvä. Tiedän kyllä, että iltapäivällä ei enää ole, mutta se siitä - valitan sitten huomenna taas asiasta uudelleen!

-----------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrmenta taas frendit! Hei, mamiska harjottelee selvästi kissaks... siit tulee viälä aika hyvä, iso kissa *kikattaa*. Se on nukkunu nyt mun kaa aika kissamaisest jo kaks päivää. Mutt tänää sen piti sitt lähtee taas hakee rahoja, niit et tänää ei enää voi goisii. Juu-uuh, se ihan oikeesti goisi, söi, goisi, goisi, söi. Ihan kun mäki! Wau, mä en ois koskaa uskonu, ett ihminenki pystyy tollasee. Mutt näköjää pystyy. Mutt eile se kyll kävi sitt ruiskus, eikä kissat mee semmosee vapaaehtosest, ett se ei ollu oikee kissamaist. Ja ruokaa se tunki taas valkost sipulii ja haisupurveleit. Nih! Ett mä vaan sain tavallist kissinruakaa. Vähä sitä kyllä yäll otti päähä, ku mä kävi tunnin välein kysyys, jos se haluis jo leikkii vaiks yäleikkei. Ei se halunnu! Oiski noussu, sitt se vast oiski ollu kissamaist. Ja leikkiny mun kaa yäleikkei. Mun piti säästää mun jolinat ja kämpän ympärijuaksu ja hepulit sitt aamuu. Mä meninki sitt kyll oikee kunnolla ympäri-ympäri-ympäri ja huusin aina välillä ja jolisin partsilla ja sillee. Mull oli oikee kunnon vauhti päällä taas. Mamiki se huamas. Vaiks se yritti kyll sanoo, ett jos vähä hiljasemmi vaiks, mutt ei sitä voi. Ei se tajuu, ett sillon kun on meno päällä, ei voi olla hiljaa. Pitää mennä-mennä-mennä ja lujaa.

334334.jpg

Tää patterin päälline on aikastas hyvä lojumispaikka nyt talvell. On nähkääs lämmintä ja muuten kivaa, mutt toi alune nyt ei oo paras mahdolline. Ett aikastas useen mä oon täälläki, niinku pöydän alla. Mutt kyll ihan paras paikka on pikkusoffa ja tyynyt ja sitt base ja tää! Ett näi. Mä sain just mamin frendilt sellase foto, miss senki kissileidi diggaa patterii täpöllä! Mami sano, ett kuva ei oo sellane ku piti. Höh - MUSTA tää on hyvä kuva, ku tää kerta on mun kuva. Nih. Mä meen nyt jatkaa goisimist ku mami ei oo häiriköimäss kerta. Se on moi taas huamisee!

---------------------------------------

Kateeksi käy jälleen kissinkojen elämä! Ja minä jään taas odottamaan, että joku tulee taistelemaan Herjaamon kaffettimen kanssa.

Päivän slogan: Alas liikunta ja terveet elämäntavat!

Päivän biisi: Another Day In Paradise (ihan Herjaamon kunniaksi...)

Unien välillä luettua: Jonathan Carrol - Valkoiset omenat, suosittelen...erinomaisen omituista...

                      265380.jpg

          MAHDOLLISUUKSIEN MAANANTAITA!