Tai ainakin yöradio äsken niin väitti. Eikä Vincentkään viihtynyt kovin pitkään parvekereissullaan. Äkkiä alkoi lapsen tassuja palella ja piti tulla  sänkyyn lämmittelemään. Huh, tavallisuuteen on palattu. Nukuin eilen snadit päikkärit. Ei olisi pitänyt. Yö menikin sitten tosi huonosti. Eli pidemmät unet saa vain pakkovalvomalla päivisin. Työpäivinähän se on ihan ok, mutta kun päikkärit esim. ruuan jälkeen ON niin kovin mukavia, ettei voi niitä vastustaa!

No, tänään täytyy vain jatkaa normisunnuntain puuhia. Poiketa Kummisedällä pyykillä, pölkkäröidä, hoitaa kukat jne. tavanomaiset. Huutis-asioitakin olisi taas jaksettava kirjoitella eli lisää ilmoja. Kumma juttu, aika monen muunkin mielestä sunnuntai on ikävin päivä viikosta. Sunnuntai pitäisi lakkauttaa maanantain mukana. Olisi vaikka kaksi perjantaita peräkkäin. Lisäksi iskee yöksi taas huonon unen päälle, kun viikko alkaa. Lisäksi minulla on neuvoteltavaa meidän lähiesimiehen kanssa. Minulla on siis painavaa asiaa! Siihenkin täytyy valmistautua, että kaikki menisi, niinkuin itse olen ajatellut ,D Ajatellut, siis minäkö, no kyllä, siis tavallaan, ikäänkuin....

Muutenkin täytyisi välillä leikkiä kotitalousihmistä. Tuntuu niin kovin ylivoimaiselta. Katoaisin mieluummin kirjojeni pariin. Joku saisi leikkiä täällä ihan tahtonsa mukaan kodinhoitajaa, jos haluaisi... olisi paljon kivaa puuhasteltavaa. Minä eilen huolehdin vain siitä, että lukemista ja ruokaa riittää viikoksi. Myös Vincentille. Muuta en sitten jaksanutkaan, kun se väsy iski. Haahuilin herättyäni taas ympäriinsä ja mietin mitä pitäisi. En kuitenkaan tehnyt mitään. Ja hyvänä selityksenä tietysti se, että kun ei valolamppukaan toimi....Ei ole näköjään tullut kukkiakaan ruiskutetuksi. Nimittäin tässä tiedoksi Sen Kukan kuva, ihan vaan, että hengissä on. Hiukka pölyinen vaan on, ressu pieni. Täytyy parin-kolmen vkon sisällä alkaa touhuta tuon viidakon kanssa, sitten tämäkin pääsee kokosuihkuun!

        364238.jpg

----------------------------------------------

254944.jpg

No niih, kavrut! Jo alko homma pelata tääll himaskii... Mamiska kävi eile yksin kaupoilla ja se oliki sitt tosi hyvä jutska. Mä sain sellast maustamatont broiskusuikaletta koko kourallisen - se on muute hurjan njamskista. Ja sitä orja toi kaks pakettii. Sitt se toi kissinruakaa, purkissa ja naksuja pussissa. Ja donariiki se oli ostanu, ku ei vissii muistanu, ett sitä oliki jo. Ja muutaki kaikkee se toi. Haa, jotai jostai lihast se puhu ett se tänäänki tekee. Mulle sitt kyll ihan eka varaus. Mäki sitt nukuin eile päiväll, ku mamiki kerta. Mutt sitt ku se laitto valot kiinni, oli kamalan aikast ja mä vast heräsin ja marisin tääll vähä ja leikin iteksee. Mutt sitte seki nousi viälä ylös vähäks aikaa mun kaa. Mutt aamull mä sain ihan tavallisest herättää sen. Kyll mä oon aika tehokas, se nimittäi nousi ja siivos heti mun laatikon, anto mun osan kalkonii ja keitti kaffetta ja anto maitonapikoita ;D Ai nii hei, eile aamull ollu ku yks kalkonisiivu jälellä. Mä menin melkee jääkkäri sisää ja näyttelin oikee kurjan näköst kissii, mä sainki sen biitin. Mami järsi juustoleipii. Heh, ihan oikee. Kyll se juusto orjall riittää ihan hyvi! Nyt se tunki jotai salaattii hei leipii. Onks reiluu? Mutt kyll mä sain kalkonii ja se nyt on kyll pääasia!

364237.jpg

Tsiikatkaa hei, tässä fotos mä oon taas välill hereilkii. Tää on mun pummauspalli! Täss mami kyll aina istuu ja lukee. Mutt jos mun tekee miäli jotain ja mami ei oo siinä, mä kiipeen tähän ja alan joikaa mitä mä haluisin, nii kyll mami heti tajuu. Vähä sitä kyll aina naurattaa. Mitä nauramist siin on, jos piäni kissi haluis jotai ihan piäntä heekkuu? Mä nyt taas tajuu ollenkaa. Ulkonaki on galsa. En mä taho mennä nyt sinnekää. Mä painun mamin sänkyyn, tai oikeesti mä oon jo sängyss. Toinen silmä auki mä tsiigaan täält, mitä orja skrivaa, ettei mee väärin. Pitäkää teki hualta, ettei ne kirjota ihan mitä vaan teist tänne! No, se on sitt taas huamisee kaikille. Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrve!

---------------------------------------------------

Taidan mennä juomaan vähän lisää kaffetta ja alkaa ainakin suunnitella jotain järkevää tekemistä. Niin kauan kuin lääkitys vielä jotenkin toimii.... Asiat täytyy hoitaa sen mukaisesti, ikävä kyllä.

Päivän slogania ei tällä kertaa ole, mutta, tee itsellesi mahtava insinööri-testi, joka selvittää, onko juuri Sinussa insinööriainesta ;D Minussa ei, olen  17 %:sti insinööri, kuten varmaan arvasittekin. Meillä Welhottarilla kun on vähän erilaisia kykyä ihan luonnostaan.

Päivän biisi: Rakkauden työkalu

Luettua eilen, illalla ja aamulla: Harri Nykänen - Tom Sjöberg; Rööperi, rikoksen vuodet 1955 - 2005, oikein viihdyttävää luettavaa malmilaiselle. Tuntuu, että tapahtui lähes samaa, mutta eri paikassa. Eli, suositan kotiseudustaan kiinnostuneille sekä niille, jotka tuntevat ns. alan miehet ;D Äsken aloitettu: Atle Naess - Edward Munch, vaikuttaa hyvältä... lisää asiasta myöhemmin, mikäli tarpeen.

                             265380.jpg

                    SUURIMITTAISTA SUNNUNTAITA!