Arvatkaas kuka voitti, Varasto vaiko minä? Minä nimittäin nyt ehtottomasti vaatin, että minua puhutellaan tästä lähtien The Virkanainen Polgara af-von-und-zu Welhottareksi und Vincent kans ,D Kävi nimittäin niin, että sain The Viran! Ei, en sitä mitä hain, mutta oikean viran, jatkuvan määräyksen siis. Tosin se aivan selvästi olikin suunnattu minulle: viran numero on 666 *huutonaurua*! Palkka nousee yhden palkkaluokan, hommat pysyvät samoina (lisänä se, mistä eilen kerroin) eikä tarvii lähteä mihiskään. Että tämmöinen tapaus! *kumartelee, niiailee ja odottelee runsaita taputuksia*

 

Minä siis katson ainakin moraalisesti voittaneeni! Tosin eilinenkin oli yhtä hemmetin matalalentoa töiden osalta, huh... karmeeta kattoo. Kerran jo vetelin päin seiniä, kun koipi petti – ja hlöstöpäällikkö vieressä pelästyi *tsihih*, jopa ainakin uskoo vaivojani. Vieläkin jäi tekemistä ja hommaa eli lähdin normiaikaan ja tiedän, että sinne vielä ilmestyi illan aikana rojua. No, eihän se työ tosiaan tekemällä ole ennenkään loppunut, että jos vaikka lähtisi siitä. Pidin eilen sitten taukoja iltapäivällä enemmän ja painoin aamun rajummin menemään – olen nähkääs parhaimmillani aamulla, kuten te kaikki 10 armasta lukijaani tiedätte(hän)?!

 

Mutta mitä tekee koko iiiison hallinnon atk-puoli: ilmoittaa, että kappas vaan, IE6:ssa on tietoturvariski. Siis ei hemmetissä, mistä ne sen sai tietää vasta nyt – ja pistivät netinkäyttökiellon. Toiset noudattavat, toiset eivät *köh*. Eli ainakin yritän katsastaa viestini, jos en muuta ehdi tai pysty. Paljoa ei blogeissa uskalla ravata, seurannevat liikennettä nyt aika tiheään... On se, päivittävät koko hoidon ilmeisesti. Ja tiedättekös mitä, viikon päästä asennetaan uudet keskusyksiköt kaikille, siihen liittyen myös ohjelmistopäivityksiä eli anna mun kaikki kestää! Miksi kukaan ei ole siellä ihan vain ajattelemassa? (No joo, tämä OLI toki retorinen kysymys!) Jos Minä Itte saisin taas päättää, tekisin asiat yhteen syssyyn, mutta kun ei niin ei. Arrrrrrrrrgggggggh.

 

Ah onnea oli kuitenkin se, että härra joka pitää itsestään, oli etätyössä. Rouva Kääkkänä taas teetti niin paljon töitä, että unohti svidduilla ja kohdella kuni koiraa. Eli siinä mielessä pääsin suht helpolla. Lisäksi infosin Kääkkänää eräästä tiedosta, joten hän ei tullut menettäneeksi kasvojaan! Kiltti minä, Pikku-Polka nostaa päätään. Kotona odotti paketti ja kirjapaketti, jee kirjapaketille, jossa oli yksi kirja ,D Tämä tykkää semmoisista paketeista kovasti!

 

Tänään onkin vuorossa sikalunssapiikki heti aamusta. Illalla olisi työkaverin läksiäiset eli rva M. siirtyy toiselle osastolle, harmi-harmi. Minä en aio juhliin jäädä, kun eivät ole työajalla. Siis minun työajallani, tietysti. Varmaan joskus klo 16 jälkeen. Toivottavasti jättävät jämiä köyhille eli aneita ja almuja ,D Itsekin vissiin pitäisi tarjota jotakin lauvantaina. On kaikenlaista *köh-räyh-auts* syytä... no, sain paketin The Ä:ltä, jossa oli kaffetta, suklaata ja suolakeksejä. Jos kaivelen vielä kaappeja, ei tarvitse värvätä ketään edes kauppaan ja kai nyt yhden osaston väen tuolla hoitaa. Tai jospa tällä vinkeällä rosmolla olisi avitusta asiaan ;D  Että yhtä juhlaa tämä elämä, eiks? Ei, no ei kyllä. Koipia siis särkee edelleen melkoisen täpöllä eivätkä ne pidä kunnolla. Pitää olla tarkkana kuin Tarkka itse!

 

Että se huomisesta, perstaina onkin paljon puuhastelua ja matkustelua eri toimipisteiden – siis kauppojen yms. – välillä, ziitosta vaan apua luvanneelle. Lisää asiasta huomenna, että teidänkin mielenkiintonne lukea joutavia jorinoitani säilyy tai jopa kasvaa ,D

 

----------------------------------------

254944.jpg 

Purrrrrrrve, kaiffat! Nonnih, mami teki sitt eile kalapuikkelileivän ja mä sain ihan oman puikkelin, njammmm. Ja sitt Poika kävi päiväll, mutt ei se ehtiny olla, ku sill oli kamala kiirus. Se tulee sitt parin päivän pääst. Joteski mun tekis miäli jotai hyvää, mutt toi vaa ei oo antanu. Enkä mä oikee tiijä mitä se sitt oiskaa, meinaa. Tahon vaa jotakii! Muute oon ollut iness, goisinu peiton all ja soffall ja venannu, ett toi tulee himaa. Hirrrrrrrmusen galsa tuala on, mun pylde ihan jääty illall, ku mä kävin siälä. Mä en tajuu, miks ihmisten tarvii mennä ulos. Eiks ne vois vaa jäädä himaa? Hoitaa niinku kissei, ku on paljo pakkast? Must semmone judeka pitäis saada johki elukkalakii heti ja just. Ai jaha, taas toi on ettiny jotai kissikuvei, ku ei oo muka ehtiny must ottaa fotoi. No joo, se on ollu ihan kammon kipee ja väsy... Jos se viikendin ehtis sitt, mä ainaskii toivon! Ai nii, tää kuva on tualt.

 1264613922_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa torpsontait kaikill mun kavruill!

--------------------------------------------- 

Vincent, materialisti – mutta pakkasesta olen samaa mieltä!

 

Päivän slogan: On niin kylmä, että aivotkin jäävät mieluummin kotoon peiton alle koko päiväksi!

 

Päivän biisi: Follow Me

 

Luettua: Colin Beavan – Ekovuosi Manhattanilla. Joo ja tuota, kohtuullisen mutkatonta ja pätevää tekstiä – mutta, jos on riittävästi rahaa voipi myös ns. köyhäillä. Eli hiukan tässä nyt menee jenkkiläisyyden ja rahan piiriin tämä meno, valitettavasti. Uskottavuus siis hieman kärsii. Toki tämä on hauska tietokirjaksi, ei siinä mitään. Ja kirjan parasta antia on lopun yhteenveto sekä mutkattomasti esitetyt tilastotiedot ja ennusteet. Suositellaan kaikille ekologiasta, kestävästä kulutuksesta sekä ilmastonmuutoksesta kiinnostuneille. Rätväkämpi arvostelu myöhemmin toisaalla... Suosittelen kuitenkin luettavaksi ihan kaikillekin, sen verran sujuvasanaista on tämän toimittajan ja bloggaajan teksti! ;D

265380.jpg 

AIKAINEN LINTU SAA MATOJA – POLKA TAAS VIRAN!