Armaalta kestoketutus-Nolliselta tuli haaste / meemilö kertoa itsestään 5 asiaa, omituisuuksista tai ominaisuuksista... ööö... tuota, minä enempi näihin omituisuuksiin luotan. Ihmettelen vain, miten karsin ne ainakin 50, jotka saan jo kepoisasti kokoon.

No, sovitaan niin, että mennään sellaisilla suurinpiirtein esittelykelpoisilla omituisuuksilla (tätähän saattaa lukea jopa joku, joka järkyttyisi kaikista tunnustuksista... tosin epäilen, mutta mikään ei ole mahdotonta).

Olen joissakin asioissa äärimmäinen nipottaja! Kukaan minut vähänkään tuntevista ei varmaan ihmettele sitä, että olen kaikissa tapaamisissa, lääkärillä, hammaslääkärillä, haastatteluissa ja muualla sovituissa paikoissa AINA vähintään 10 – 15 minuuttia etuajassa. Jos kuvittelenkaan myöhästyväni, saan hirveän hepulin... *ai, miten niin kontrollifriikki*. Mietin juuri, että tästä otsikosta saisi jo kokoon monen monta asiaa, mutta pyrin olemaan innovatiivinen tänään ja kerron vain, että alakohtina tähän liittyy lisäksi kaikenlainen pyrkimys täydellisyyteen tai mieluummin vähän sen yli (EI koske ulkonäköä eikä pukeutumista!) kaikkinaisissa suorituksissa. Siis pyrkimys, ei välttämättä tarkoita niiden toteutumista missään määrin.

Olen pihi – mutta vain joissakin asioissa! Saatan pihdata viikkotolkulla ruokaostoksilla, ostan aina 30 – 50 %:n alelapputavaroita, jos mahdollista. Toisaalta, sitten saatan revitellä (kuten eilen) eli tuhluuttaa kaikkiin herkkuihin kerrallansa (jäätelöä, kastikkeita, eksoottisia hedelmiä, oikeaa lohta). Tämä pätee myös vaateostoksiin eli ostan iiPeistä ja nettikirppareilta vaatteeni. Kunnes rävähtää ja menen tilaamaan Gudrunilta muutamankin ostoksen. Ei ihan halpaa lystiä, mutta taatusti sen arvoista! :D

PS: Tässä asiassa tuntuu sielunsiskoja olevan enemmänkin .)

En ole koskaan käynyt kosmetologilla! En siis vielä tähän mennessä. En ole kokenut tarvetta, vaikka tarvetta oikeasti varmasti olisi ollut ja olisi. Minusta osaan ihan itse pläästiä rasvat nassuuni oikeisiin kohtiin jne. Tähän liittyy myös se, että en ole ikinä ollut meikkifriikki (no, ehkä muutaman kuukauden 13 – 14 -vuotiaana...) eli en meikkaa koskaan. Tähän on myös omat syynsä eli silmäni eivät kestä edes ripsiväriä, eivät mitään merkkiä. Sen sijaan Tallinnassa käydessä olen aina pyrkinyt järjestämään aikaa käydä ilusalongissa kestovärjäyttämässä ripset sekä kitkutamasa kulmat. En nimittäin myöskään itse osaa / pysty nyppimään kulmia. Ne vaan kasvaa rehottavat kuni *köh*... Olen melkolailla allergiainen monelle asialle, joten olen katsonut parhaimmaksi leikkiä luonnonkaunista – mä olen niiiiiiin luomu :D

Väitän olevani kasvissyöjä! Oikeasti taidan olla semivege eli syön kalaa ja toisinaan jopa kanaa. Lisäksi olen sitä mieltä, että jos joku tarjoaa minulle verisen ison pihvin valkosipuliperunoilla kaikkine lisukkeineen, viineineen ja jälkiruokineen – vegeys häipyy taka-alalle, siis jos joku toinen on maksumiehenä! Muuten pysyttelen kasvislinjalla, tosin siinäkin taas aika suppealla erinäisten ongelmien (allegriat, lääkityksen aiheuttamat vatsaongelmat jne. joista ette taatusti halua kuulla lisää!) takia.

Jätän kotona aina kylppärin eli WC:n oven auki! Tämä on varmaan jäänyt päälle siitä, kun Belga oli pieni ja alkoi huutaa, jos laitoin oven kiinni tai jopa lukkoon; heti alkoi aivan järjetön metakka ja rääyntä. Samoin kissat, eivät yksikään niistä, ole pitäneet suljetuista ovista. Niinpä meillä eletään aina kylppärin ovi auki (samassa tilassa on WC, iso kylppäri ja perällä sauna). Tästä seuraa sellainen ongelma, että hyvin helposti tekee saman myös työpaikalla ja varsinkin toisten kotona. Oven saattaa vielä muistaa vetää kiinni, mutta sen lukkoon laittaminen saattaa hyvinkin unohtua... Siellä sitten Welhotar paljaine pärsheineen nakottaa silmiin Rouva Iso-Rouvaa työpaikalla, eikä sitten yhtään nolota, ei *häpeää*.

Bonusraitana pukeutuminen; sitä voisi kuvailla lähinnä sanalla uusrahvaanomainen puolihippi. Eli mielellään jotakin erilaista, eikä taatusti minkään muodin mukaista – jollei sitten todella vahingossa :D Eräs blogiystävä aikanaan tunnisti minut seisoessani Varaston edessä odottamassa taksoa, pelkästään pukeutumisen perusteella! Eikä ollut ainoa kerta. Minusta on kivaa myös pukeutua eri tavalla kuin muut, koska olen muutenkin omalaatuinen olio.

Ähh, joko tämä loppuu tähän. En minä kehtaa kirjoittaa enää enempää. Tulisi jo liikaa tunnustuksiakin. Sen sijaan heitän tämän haasteen / meemilön eteenpäin Anskulle, joka elää nyt omaa elämäänsä, mm:lle, jolla on vähintäänkin mielenkiintoisia kommentteja ja postauksia, Sipelle (joka poikkeuksellisesti saa vastata suoraan kommalootaan, kun ehtii), Partapapalle kipujen ja ketutuksen kärsijälle sekä säätäjän, selviytyjän, ainaisen Kukko-miehen eli Vitutus kaikissa sen muodoissaan -blogin reservin ylikersantille.

Jahas, menenkin odottamaan erästä kirjan noutajaa. Vaihdot toimivat vekkulisti; nyt vaihdoin yhden satukirjan (pikkuserkun tyttäreltä alunperin, ei tärkeä edes muistoissa – olen säilyttänyt muutamia omia ja Belgan lapsuuskirjoja ihan muistojen vuoksi – tämä ei kuulu sellaisiin) aika vinkeään jazz-paitaan. Kumpikin lienemme tyytyväisiä!

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA YRITTI OLLA URPUTTAMATTA...*paino sanalla yritti*