Minä taidan olla kieroontunut! Ai, että se ei ole uutta? No juu, siis monella eri tavalla kieroontunut. Nyt tarkoitin sitä, että minusta tällainen ylimääräinen vapaapäivä (vaikkakin nyt tarpeeton pyhä) keskellä viikkkoa on loistavaa. Ja kun kaupatkaan eivät ole auki. Ja kun on oikeasti torstai. Ei siis ole mitään, ei yhtään mitään pakollista tehtävää. Ja on vain yksi työpäivä, sekin perjantai, ja taas on viikonloppu... Oikein mukavaa, eli tämän päivän voipi pyhittää ei-yhtään-millekään! ;D

Tosin eilen sain jonkinlaisen oudon kohtauksen illalla. En tiedä, johtuiko se siitä, että en jaksanut (!) syödä mitään Herjaamo-evästyksen jälkeen kotona vaan keitin vaffat juurooppa-tyyppiset kaffet ja riivin mömelöt. No, niiden kanssa on pakko syödä pala leipää... Iski hirveä toimintapuuska. Toimisto (siis se iso Muurame-laatikosto klaffisoffan vieressä) sai perinpohjaisen siivouksen.  Muovikassillinen vanhaa, tarpeetonta paperisaastetta sai lopullisen lähdön. Säilytettävät paperit umpioitiin muovitaskuihin. Lisäksi laatikot jopa pyyhittiin pohjasta. No juu, koko laatikosto kärsi viime muutossa (vain 3 v. sitten....) vähäsen, joten jo oli aikakin. Krhm, tuota, löytyi paljon tarpeellistakin paperia, joka on hyvä olla jömmassa. Mm. puhdas fattahakemus ja ilmoitus työttömyyskassaan (syytön-syytön-syytön -paperi siis), ilmoittautumiset työkkäriin sekä keikkalista... niitähän voi tarvita milloin vaan. Juu, nyt odotan, jospa kaksi muutakin laatikostoa tulisi siivottua samalla apinanraivolla tänään. Jos sen saa noin helposti aikaiseksi. Ziis... ihmettelin itsekin toimintarmoani ja kiittelin hyvin suoritetusta työstä!

Ja taksorapoa: Taksi tuli, ei oikeaa osoitetta. Yhteistyössä kirosimme jälleen kerran HMPK:n alimpaan manalaan. Oli sikäli mukava takso, että tunsi Malmin tosi hyvin, eli sain kivan sight seeingin - sitä kautta ei outo osaa ajaa, hädin tuskin kävellä - mukavaa... Niin, mitään tietoa HMPK:sta tai yleensä taksoasioista EI ole tullut. Kaivan adressin kohta käsittelyyn uudelleen.

Herjaamon kokous oli melko tyhjänpäiväinen. Eli ohjelmapäivityksen demoa ja riitaa töiden jakautumisesta. Sitä se on aina. Ja esihenkilö unohti taas pari asiaa. Minä en enää jaksa niistä jankata. Olen alkanut henkisesti ulostautua näistä toiminnoista, koska minua ei haluta vakinaistaa. Jos uutta lyhytaikaista määräaikaisuutta tarjotaan, siis jos, taidan kieltäytyä. Työkkärissä se menee kyllä läpi, koska kyseessähän on määräaikaisuuden päättyminen. Kukaan ei varmaankaan välttämättä halua tarjota minulle hyväpalkkaista jatkuvaa työtä, jota voi tehdä silloin kun haluaa ja siten kuin haluaa - siis ainakin melko epätodennäköistä.

Vincentkin vähän rauhoittui eilen, kun huomasi, että pääsee viereeni ja paijatukseen sekä rapsutukseen. Tuli muuten mieleen, sama ongelma oli vuosi sitten, voisiko se johtua karvanlähdöstä? Tulisiko siitä vähän paha olo kissille? Tai jotain... onko keväällä tapahtunut jotain, jonka Vincent muistaa? Tässä on joku juttu takana, olen siitä satavarma. Ei tuo ole tyypillistä Vincentille yhtään. Nytkin nuppu nukkuu nätisti Anselmuksen vieressä. Tunti sitten hän kertoi jolisten naapurustolle elämästään - kovaa ja korkealta. Sen jälkeen käytiin kimppakakalla ja kissi veti hepuleita ympäri residenssiä. Minä poltin tupakan. Perusteellinen selostus aamupuuhista on tarpeen aina silloin tällöin. Että pysyy tuo suolen toiminnan arvostus kunniassaan. Ja muutkin asiat ikäänkuin ruodussa ja oikeassa arvojärjestyksessä!

Josta tulikin mieleen, miten tänne on taas tultu:

Last 20 Searchengine Queries Unique Visitors
  16 May, Wed, 15:53:06     Google:  aurajuustopaistos  
  16 May, Wed, 16:23:26     Google Images:  freddie mercury  
  16 May, Wed, 16:26:42     Google:  arcoxia  
  16 May, Wed, 16:43:40     Google:  hit me with your rythm stick  
  16 May, Wed, 16:46:24     Google:  polgara  
  16 May, Wed, 17:01:35     Google:  Voltaren retard  
  16 May, Wed, 17:43:06     Google Images:  musta puoliverinen  
  16 May, Wed, 17:59:54     Google:  "mark billingham"  
  16 May, Wed, 18:09:09     Google Images:  pitkät housut kaavat  
  16 May, Wed, 18:37:14     Google:  Mitäs pupu? Mulla hurjasti koulutusta,   
  16 May, Wed, 20:09:09     Google Images:  malmin sairaala  
  16 May, Wed, 20:31:37     Google Images:  iso haukku  
  16 May, Wed, 21:24:36     Google Images:  sex koli pari  
  16 May, Wed, 22:03:26     Google:  muumimamman mietelauseita  
  16 May, Wed, 22:39:13     Google Images:  puolueet  
  16 May, Wed, 22:44:03     Google Images:  freddie mercury  
  16 May, Wed, 22:55:15     Google:  punalippu liehuu, kuva  
  16 May, Wed, 23:32:27     Google:  kuva kondyloomasta  
  17 May, Thu, 00:40:44     Google:  bandiera rossa  
  17 May, Thu, 01:53:24     Google:  öinen lihaskramppi  

Ihan kiva , edelleen kondylooma kummittelee....

------------------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kavrut! Hei - muistakaa huamenna tsiigaa tänne, mä paan joskus illalla mun kutsun tänne.  Siis niihin bileisiin! Mutt nyt jo, ihan kaikki on virtually tervetulleita siis... Mami ei oo enää yhtää vihaskana, me ollaa taas parhai frendei. Ja mä oon saanu paijatust ja rapsutust ja nukkunu mamin kyljen päällä ja sen viakus. Ja saanu kalkonii ja napikoita ja purrrrata mamin koipii ja ihan kaikkee *tyytyväinen huakaus*. Kliffa, ett se ei oikeesti oo vihaskana. Se ois kauheeta. Nii ja sitt se lupas taas tänää laittaa meill fisuruakaa. Sill on vaan tosi vähä sitä fisuu, mutt se lupas itte syödä taas porganoit ja sipulusta ja jotain kaalikukei tai jotai... anti olla. Pääasia ett mä saan tuarett jääfisuu... kilti mami, oikee kilti, paras! Ja me nukutaa varpisti kimppapäikkärit - se on tosi kliffaa! Mmmmmmm... ja  sitt se menee vaa huamiseks töihi ja sitt väsää mun bileitä. Mun. Heh, tuntuu ihan hassult. En mä muista, ett mull ois koskaa ollu bileit ja tällasii frendei ku nyt! Mä haluisinki kiittää täst vuadest ihan kaikkii kavrui tääll Lokistaniass, kissinkoita ja ihmisii!

592173.jpg

Mamiiiiiiiiiih - täss mä taas kadotin mun maitonapikan - hei, miss se oikee on, hei miss? (No juu, mami tuli ja se napikka oli ton soffan irtopäällisen alla.) Kliffaa päivää kaikill, huamisee sitte, jookosta!

--------------------------------------------------

Ei Vincentille voi olla pitkään vihainen, ei. En minä ainakaan.

Päivän slogan: Kuinka voi sanoa tietävänsä jotakin elämästä, jos on vielä elämää jäljellä?

Päivän biisi: Kyyhkynen ja kyykäärme

Luettua: Kajsa Ingemarsson - Kajsan maailma, eeeh, kolumneja naistenlehdestä... mutta aika hauskoja, ruotsalaisittain. Mitenkäs näitä lue-ja-unohda -tyyppisiä höyhenenkepoisia kirjoja alkaa etsiytyä käsiini jo nyt. Siis sopivaa luettavaa jonkun puuhastelun välissä. Löytyy sieltä pari terävääkin juttua *virn*. Patricia Highsmith - Trafalgarin pulut, tiiviitä novelleja, osa hyvinkin viehättävän erikoisia. Suosittelen. Ja puluja erityisesti... Raija Oranen - Sulo tuli taloon ja muita käänteentekeviä kertomuksia, tarinoita koirista, tupakoinnista, kotiviinistä, lopettamisista *ei kerrota enempää* ja muista tärkeistä asioista. Leppoisaa kerrontaa tämäkin - ja mukavaa sekä asiallista. Suosittelen. Ja kas vaan, omituista, nyt näyttää olevan päällä jokin ihme novellibuumi - kaikki em. opukset osuivat käteeni peräkkäin, valikoimatta.... ;D

                                 265380.jpg

                       KOKOPÄIVÄISTÄ HELATORJANTAITA!