Kotihuomenta vaan, eli odotan tässä lähtöä neurolle. Argh. Juu, suhtaudun mieli avoimena, mukana pari omaa listaa ja yksi yleisarvio ,D Lekurithan suorastaan rakastavat aktiivisia asiakkaita! Pahoin pelkään, mitä tapahtuu... No, eilen taas katsastin sillä silmällä avoimia työpaikkoja. Onhan niitä. Oletteko huomanneet, että varmaankin 2/3 paikoista on välitysfirmojen kautta tulevia lyhytaikaisia paikkoja. Nämä varmaan lasketaan tilastoihin, siis tietysti lasketaan. Eilen kuuntelin radiosta, miten ei koskaan ole ollut näin paljon työpaikkoja avoinna =O Joo, ei koskaan, hmph! Löytyi Welhottarellekin sopivia paikkoja, tosin vähän kauempaa. Mitenkähän kyytisossutsto suhtautuisi siihen, että kävisi töissä vaikkapa Riksussa tai Inkoossa (eivät todellisia esimerkkejä)? Ei se minua haittaisi, lukisin työmatkat läpeensä ;D Mutta maksaisivatkohan ne todella? Asiasta täytyy ottaa selvää, ihan noin niinkuin mielenkiinnonkin vuoksi. Periaatteessa heidänhän pitäisi tukea työssäkäyntiä kaikin mahdollisin tavoin...*iso virn* Taidan olla hankala asiakas kaikkien mielestä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tuli tehtyä taas eilen töitä, tosissaan. Ruokatauko n. 25 min. eväksineen, kaffeineen. Aamukaffe lentäen ja jokunen kerta tupakkatauko. Muuten heitin niska limassa menemään. Tänään koneeni siis seisoo. Armollisesti kiireiset luvattiin kuitenkin katsoa ja mahd. tehdäkin. Ziitos siitäkin vähästä! Olisi muuten ollut yökeikka tarjolla viime yöksi. Jostain syystä en kehdannut mennä. Olisihan sieltä voinut painua suoraan lekurille hyvin valvotun yön jälkeen ,D Olisi näyttänyt ainakin oikeasti väsyneeltä! Nyt olen sentään uinunut ensin 2 h, valvonut tunnin ja taas nukkunut melkein 2 h. Eli normiunet. Ikävä kyllä, tämä valvominen näkyy silmien alla, pussit ovat niin suuret, että ne voisi huoletta kääntää jo silmäpeitoksi. Lisäksi silmät ovat punaiset. Näytän krapulaiselta, vaikka en ole juonut, ziis, enää edes muista tarkkaan milloin. Siis suuremmassa määrin. Särky herätti keskellä yötä ja oli pakko hakea ylimääräinen särkymömelö, että sai vähän lisää unta.

 

Kummisetä on joron jäljillä. Minne lie eksynyt kissan hormonisuihketta etsiessään.... elukkakauppa sijaitsee nimittäin thaimaalaisen hierontalaitoksen vieressä *eheehheh*. Tänään setä on koulutuksessa. Ei ehdi hakea sitä suihketta.... tullaan sitten toimeen ilman. Minun mielestäni tässä Vincentin jutussa on taas kyse siitä, kuka on Pomo talossa?! Vincent on sitä mieltä,että hän määrää. Minulla on asiasta toisenlainen käsitys. Eli ei ihme, jos tässä hiukan riitaa tulee. Tämä on onneksi ajoittaista. Mutta todella olen sitä mieltä, että Minä olen emo ja haltija, Vincent on valitettavasti Toinen eli seuraava ennen kaikkia muita – tottakai!

 

Odotan vapaata iltapäivää! Jos minua ei rääkätä pahemmin, saisin ottaa pienet päikkärit, ihanat upeat päikkärit... ja sitten laittaa ruokaa eväkseksi ja illaksikin. Tänään pitäisi siis saada myös tenttitulokset puolen päivän jälkeen. Lupaan postata, jos menee läpi. Jos ei, märehdin sitä huomenna puolustellen itseäni jollakin oudolla omituisella tavalla, sopiihan tämä kaikille?

 

Tiedoksi vielä, Welhottaren konekanta ei kun lisääntyy! Nyt suoritin mitä mahtavimman investoinnin, 3 (-> kolme) juuroa lähes uudesta kelliradiosta. Se sijoittui optimaalisesti sängyn viereen, siihen tuunatulle yöpöydälle. Welhotar mieluusti kuuntelee raadiota illalla ja aamulla puoliunessa. Valtava hankinta, residenssi on koneistettu... raadio kuuluu hyvin ja ilmeisesti myös herättää. Jostain syystä tuo toiminto on minulle sivuseikka *virn*!

 

------------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrmenta, kavrut Lokistaniassa! Hei, me ollaa mamin kaa melkee kavrui. Mä suastuin eile menee sen viakkuu goisiinki. Tai siis se päästi mut siihe. Ja sitt me syätii donarii – se teki donarileipii ja mä sain pual puukkii iha itellee, njamsk. Kyll se jotai taas marmatti vähä, mutt en mä viittiny kuunnella. Jotai siit kuka on pomo ja sillee. Eiks se nyt oo ihan itestää selvä, ett  jos kissi on huushollis, nii se on sitt kissin huusholli. Höh! Mitä muuta toss nyt ees on funtsaamist. Törppö mami. Uskois nyt jo kerrall, mutt ku ei. Pitää laittaa kaikki pelii ja hyäkkii, ennenku uskotaa! Nytki mä haldaan tätä sänkyy ja oon mytänny kaikki peitot sillee sopivasti, ett täss on kissill hyvä mesta. Lyädääks vetoo nii kohta orja tulee ja silittää tän sänkyn ja laittaa sen nii hankalast, ett taas pitää päiväll itte kaikki järjestää. Orja tarviis kyll lisäkoulutust ja jotain kissispykologian alkeit! Se taas vähää aikaa oo tajunnu yhtää mitää. Nih!

 

1008559.jpg

 

Täss mä oon basess eile illall. Mami punki ittesä sinne ihan väkisi. Häiriin siis MUA, epistä. Mä vaan goisin siälä lämpimäs. Nyt ku alkaa olla tollane kostee ja vähä galsa, nii bastus on tosi kliffa vetää snadei päikkärei. Mutt se on taas huamisee!

 

--------------------------------------------

 

Päivän slogan:  Hörhö kävi eilen: ”Lainaa pari kymppiä!” Minä: ”OK, keneltä?”

 

Päivän biisi:  Epäonnisten liikemiesten helvetti

 

Luettua: Juu, toki tämä on luettu heti sen ilmestyttyä. Nyt piti ottaa se hyllystä mukaan ihan vain tarkistuksen vuoksi. Lisa Marklund - Prime time, eli ei ole pilaantunut vanhetessaan. Welhotar pitää. Melko raadollisia totuuksia lehti- ja TV-maailmasta sivuten myös naisen asemaa perheessä ja muita tärkeitä asioita. Niin ja tietysti sen rikoksen ja sen selvittämisen, se nyt ei minusta ollut niin tärkeää... Sanokaa Marklundista mitä tahansa, tämä on ihan kelpo luettavaa – ainakin näin iltalukemisena!

 

                             265380.jpg

 

                    KANNUSTAVAA KEKSIVIIKKOA?

 

PS: Pidättehän peukkuja sekä neuron että tentin osalta, joohan, jooko?!